Siemens SN236I02JT A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox Yorumları

Siemens SN236I02JT A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Satıcı iyi, nakliyeci berbat.

    Olumlu yönleri: Satıcı zamanında ürünü çıkardı. Satıcı firmanın hizmetinden memnunuz. Üründen de memnunuz. Olumsuz yönleri: Horoz lojistik firması, kurban bayramı tatilininde araya girmesiyle 16 günde teslim edebildi. Ancak son derece yetersiz ve ilgisiz müşteri hizmetleri var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Anneme ürünü çok beğeneceğini bildiğimden sipariş vermiştim. Özellikleri arasında ürün gerçek anlamda tam olarak ekstra hijyen yıkama özelliği ile de bulaşıkları lekesiz olduğu gibi de tertemiz yıkıyor. Bulaşıklarda çizilme vs gibi sorunlar yaşamıyorsunuz. Almak isteyenler olursa ya da alacak olanlar varsa öneriyorum, tavsiyemdir. Kargo da çok sağlam ve özenli olarak bana ulaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2021
    çok kaliteli

    Olumlu yönleri: Çok iyi yıkıyor eco modda bitince kendi kapağını açıyor. Biz 1 aydır kullanıyoruz çok memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sık sık sorun çıkaran bulaşık makinemin yerine yenisini almaya karar verdim. Bulaşık ile zaman kaybetmek istemiyorum. Biraz araştırdıktan sonra bütçeme uygun ve kaliteli bir ürün olan Siemens bulaşık makinesini aldım. Makineyi getirip kurdular. Kısa süreli de olsa elde yıkama olayı sonlandı. Performansından ve tertemiz yıkamasından çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz ve çok temiz yıkıyor. Tek sıkıntısı uzun program dışındaki programlarda plastikler ıslak çıkıyor. Servis montajda uyardığı için genelde uzun programda yıkama yaptırıyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.05.2021

    Ben simensin bulaşık makinasinj alalı 2 sene oldu bizim burda beyaz eşya sayar bir yer var ordan aldim ilk once çok güzel yikiyordu ve ayrıca bulaşıkları akitipda koyuyorum makinaya şimdi ise hiç güzel yıkamıyor hep kalıntı kalıyor iyi bulasik makina deterjanı da kullaniyorum makinami temizliyorum da yine ayni iyi yikamasi icin bir onerisi olan varmi

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Lojistik firması sorunsuz getirdi,Siemens kurulumu ücretsiz yapiyor,şimdilik herşey yolunda bir süre kullanıp yorumu güncellemeyi düşünüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı teslimat oldu cihazı kurduk ilk kez kullandık eko programında kapak açma özelliği çalışmıyor eko kurutma olduğundan ıslak kaldı içi bir de ağır bir plastik kokusu var şimdilik başka problem yok sessiz bir makine

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok beğendim ceyizime aldım inşallah kullanırken de memnun kalırım

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz çalışıyor. 3.5 saatlik program inanılmaz az elektrik harcıyor. İç hacmi geniş. Servis iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Daha önce de siemens ürünü kullanıyorduk. Uzun yıllar boyunca kullandık. Bulaşıklar ilk yıkamada tertemiz ve mis gibi oldu. Siemens yine kalitesini ortaya koymuş. 6 programı var. İhtiyacınıza göre en iyi programı tercih edebilirsiniz. Ürün sesi ise yok denecek kadar az. Kesinlikle alınacak bir cihaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü henüz kullanmadık öneri üzerine aldığımız bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 20.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün sanıldığının aksine vasat bir ürün.Bulaşıkları temizlemesinden memnun kalmadık.Beklentilerimizin altında.Reklamı yapıldığı şekilde bulaşıkları temizlemiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sipariş verdiğim yer hemen kargoyu gönderdi. Tek kusur horoz lojistikle çalışmaları aciliyeti olduğu halde son teslim tarihinden sonra getirdiler. Üründen de şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Satıcı hemen soruya cevap verdi. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç düşünmeden alın en ufak bir yıkama problemi yok fiyat olarak gerçekten uygundu

  • Trendyol aracılığıyla, 12.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün zaten harika . Hem hızlı teslim için hem de saygı ,nezaket ve profesyonelliği için Siemens servis sorumlusu Serkan beye de ayrıca teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3 AY GEÇTİ HALA FATURAMI GÖNDERMEDİLER..

  • Trendyol aracılığıyla, 01.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sağda solda yayımlanan yorumlara bakmayın daha yeni kullanmaya başladık sesi makul çok gürültülü değil

  • Trendyol aracılığıyla, 22.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün aşırı ses çıkarmıyor ama az da olsa sesi var, yıkaması gayet güzel. Hızlı ve sağlam bir şekilde teslim aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 18.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Şimdilik çok memnunum. Kurmaya gelen teknik elemanın anlatımını videoya almıştık. Bazı detaylar zamanla unutulabiliyor ve kitapçığı da genelde okunmaya fırsat olmuyor. Detaylı anlatım yapıldı servisi de çok iyiydi. Az kurutur denen kısa program bile önceki kullandığım makinelerin normal kurutması gibiydi. Tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN236I02JT A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN236I02JT A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat