Siemens GS24VVW20N A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Siemens GS24VVW20N A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Ürün kapağında çizikle geldi iade ettim. Kullanmadığım için başka bir şey hakkında yorum yapamayacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kaba değil

    Olumlu yönleri: GittiGidiyor'dan Siemens marka bir Derin Dondurucu siparişinde bulunmuştum ürünün teslimat aşamasında hiçbir sıkıntı yaşamadım sağ olsun arkadaşlar adresime gelerek bedava kurulumunda sağladılar ürün gayet başarılı ben çok memnun kaldım Çok iyi çalışıyor sessiz çalışıyor Bu arada depolama alanı da gayet iyi Ebat olarak da mutfağıma uydu çok kaba değil

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.05.2021

    Aldığımızda beri çok sesli çalışıyor Diğer odada bile olsak sesinden uyuyamıyoruz müşterinin sözlerine hiç itimat yok aldınmı bitti Bi daha bozukta olsa dönüş yok siz siz olun siemens almak isteyenler biz düştük siz düşmeyin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "güzzel"

    Olumlu yönleri: klasik tiplerden ziyade bu tür dondurucular çok daha kullanışlı geliyor bana ve böyle bir şey tercih ettim. Ürün büyük gibi duruyor ama o kadar da büyük değil bu benim için avantaj sağladı diyebilirim çünkü o kadar yerim yoktu. Iç hacmi nüfus olarak kalabalık aileler için yetersiz gelebilir yanlış bilmiyorsam 200 litre gibi bir hacim sunuyor bana yetiyor ama kullanıcıdan kullancıya göre değişir. Ben beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Dış görünüşü o kadar güzel ki. Rengini, tasarımını çok beğendim. Saklama özelliği güzel. No frost olduğu için karlanma buzlanma yapmıyor. Rafları gayet büyük ve derin. Raf raf ayrılmasını sevdim çünkü böylelikle daha düzenli duruyor ve aradığımı hemen bulabiliyorum. Konforlu ve kullanışlı bir derin dondurucu. Yiyeceklerin hepsi hiç bozulmadan uzun süre tazecik kalıyor. Memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Kaba durmayan şık bir tasarıma sahip. Çok fazla yer kaplamıyor yeriniz yoksa sandık tipi donrucular gibi kaba durmuyor ve enine değil de boyuna olduğu için daha az yer kaplıyor. Çekmeceli olduğu için kulanımı çok rahat. Bölmeleri gayet yeterli. 6 çekmesi var. Enerji sınıfı A+ olduğu için çok fazla yakmıyor. Ürünleri güzel dondurdu. Bir problem yaşatmadı bana uzun yıllar kullanırım inşallah çünkü çok sevdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bu derin dondurucuyu internet üzerinde yaptığımız araştırmalar sonucu yorumları da okuyup inceledikten sonra satın aldık ve kullanmaya başladık. Ürün öncelikle gayet güzel bir şekilde görevini yerine getiriyor ve ürünler sağlam bir şekilde koruyup donduruyor. Sebzelerimiz çıkarttığımızda ilk günkü tazeliğini koruyor ve bozulmuyor. Etleriizi de çok uzun süre boyunca bu derin dondurucu sayesinde koruyup saklayabiliyoruz. Bizim baya işimizi gören bi dondurucu oldu. İyi ki de almışız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: ben bu soğutucuyu aldığım için mutluyum boyutu falan gayet iyi derinliği ve genişliği gayet yeterli ben beğendim fiyatı da çok yüksek değil ağırlığı da 59 kilo öyle çok fazla değil ben yeterli buldum beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Derin dondurucumu bu sene aldım. Siemens zaten beyaz eşya da en çok güvendiğim marka. Kesinlikle kalitesi tartışılmaz. Derin dondurucumdan da çok memnun kaldım. Mesela bu yaz sonu bütün kışla hazırlık yiyeceklerimi derin dondurucuya koyacağım normalde şişelere yapıyordum bu sene artık derin dondurucumda daha sağlıklı bir şekilde muhafaza edicem. Herkese tavsiye ederim. Bence tam olarak fiyat performans ürünü oluğunu söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2020
    Yanıltıcı bilgilerle ürün satışı

    Ürün güzel fakat hatalı bilgi girilmiş bende bu bilgilere istinaden aldım pişmanım aldığıma

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens GS24VVW20N A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens GS24VVW20N A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat