Hibsan 8062 Beyaz Aspiratör Yorumları

Hibsan 8062 Beyaz Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(148 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü ne yazıkki deneme fırsatımız olmadı. Hasarlı geldiği için geri iade talbinde bulunduk. Kargoya verilirken paketleme dahi yapılmamış ürün kendi kutusuyla gönderilmiş. Etrafında koruyucu hiçbirşey yoktu. Üzerine sadece kırılır yazmışlar kargocularda sağolsunlar kırarak taşımışlar. Ürünü kapıya bıraktıkları gibi kaçarak uzaklaştılar. Rapor tutacağız dedik şubeye getirin burda tutamayız diyorlar birde

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatını fazlası ile hak ediyor. Montajı diğer sürgülü aspiratör modelleri ile aynı zorlukta. Çekim gücü ve gürültü seviyesi gayet tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Dün teslim aldım ve montajını yaptım. Ürün ses seviyesi yüksek değil bence eskisine göre ama çekiş gücü çok hissedilmiyor. Filtrelerden biri çıtasından çıkmış ve çıta eğriydi üzerindeki bandı söktükten sonra farkettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme güzel zamanında gönderildi daha kullanmadim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz geldi test ettim sikinti yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü guzel ama malzeme kalitesiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün alalı 2 ay oldu çekişi iyi sesi biraz var oda parasına göre iyi. Arada bir çalıştıran veya uygun bişey bakanlar için alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle satıcının ürün yanında gönderdiği bağlantı vidaları(ürün içinden çıkan vidalar işe yaramaz durumda) yapıştırıcı ve çeşitli hediyeler için teşekkür ederim. Görünce mutlu oldum gerçekten. Fakat ürünün kutusu sapa sağlam olmasına rağmen kasasında vuruk ve ezikler vardı. Takıldığında çok görünmeyecek alanlarda kalacağı için önemsemedim ama ürün gerçekten defolu ürün. Onun dışında bu ürün normalde içinde karbon filtreleri takılı geliyor ama bununkiler yoktu. Fiyatından dolayı önemsemedim yenilerini aldım. Ama o düşünceli hediyeler ve notla ürün gönderen satıcıya kutu içinden çıkan ürün pek yakışmadı. Onun dışında fiyata performansı yerinde bir ürün. Çekilen sürgü tarafından da hava emişi yaptığını ima eden kutu üstü görselleri var ama hiçte emiş felan yapmıyor heveslenmeyin. Ama arka kısmı güzel çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fena değil iş görür

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hibsan 46 ülke ihracat büyük markaları üreticisi kalite ortada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hibsan arkadas tarafindan önerildi ama çok kaliteli deyilmiş ama hepsi buradan da menümünüm bazı ürünlerinde kalite yok ornegin son aldığım aspirator

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    emiş gücü yeterli değil, döküm tava vs kullanımınız yoğun ise daha güçlü davlumbazlara yönelin derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.04.2023

    Ürün kaliteli gibi fakat servis berbat daha gelir gelmez on yargıli Bi servisi var kulak ile fan kontrolü yapıyor. 3. Kademe çalışmıyor diyorum kulak ile kontrol ediyoruz ve beni ikna yolu ile kandırmaya çalışıyor eğil bak fan dönmüyor neyi kime ikna ediyorsunuz. Kısaca pişman oldum birde montaj çok zor vidalama delikleri ücra köşelere koymuşlar.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bozuk geldi satıcı firma ile iletişime geçtik çözüm odaklı olamadılar maalesef günlerce uğraştık yetkili servis kontrolünden geçmesi gerekiyor denildi kendileri servis yönlendirdi servisin gelmeden bize verdiği yanıt bozuk olsa bile biz bozuk olduğuna dair rapor yazamıyoruz ürünün iadesinin kabulü için böyle bir rapor isteniyor satıcı firmadan yetkili servis ise bozuk olsa bile rapor yazma yetkimiz yok diyor kısacası mağdur olduk bir daha elektronik eşyayı trendyoldan almam kesinlikle tavsiye etmiyorum mağdur olursunuz verdiğimiz para çöp oldu sözün kısası üzerine satıcının söylediği ön yargılı olmadan tekrar çalıştırıp denememiz biraz daha ilerleyecek olursak müşteriye psikolojik sorunlarınız var dicek kadarlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz elimize ulaştı şimdilik bü sıkıntısı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün darbeli geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün daha yeni elime ulaştı. Satıcının paketlemesi çok kötü ve özensiz. Ürünün sadece camı yerinden çıkmış köşesi kırılmış neysekş görünür yerde değil. Ürünü kullandıktan sonra daha net bir yorum yapabilirim. İlk etap için sesi fena değil aydınlatması zayıf çok güçlü değil led olsaydı daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ambalajlanmış, patpata sarılmış, görseldekinin aynısı geldi.. Çok memnun kaldım.. Henüz monte etmedim ama fişe takıp denedim.. Çekim gücü müthiş..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel çalışıyor. Çekim gücü söylendiği gibi. Fiyatına göre gayet iyi ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü almadan önce çok markaya baktık. Çok pahalı ve aynı işlev ürünler gördüm hep. En son Hibsan da karar kıldık ve aldım.1 günde hemen geldi. Kargolamada hic bir sorun yok. Faturası vs hepsi tam. Bazı yorumlarda yazmışlar tene gibi bilmem ne falan ama katılmıyorum. Gelelim kurulumuna. Müsteri hizmetlerinden kurulum talebi için aradim. Zaten 65 cm altında mesafe olduğu için kurmayacaklardı bilinçli aradım ve nitekim öyle cevap aldım. Garantisi için faturası kesildiği an basladı sorun yok denildi. Umarım öyledir. Kurulumu kendimiz yaptık. Çooooook zor kurulumu var. Vida delikleri resmen ücra köselerde. Teneke gibi diyenlere katılmıyorum o kadar Darbeye o kadar eziyete hic birşey olmadı. Çooook güçlü çekişi var. Ancak önden çekiş dedikleri şey ön ızgarayı aralık bırakmaktan başka birşey değil. Kurulum için destek vidalari bile attık fotoğraflardada görülüyor zaten. Şunalık herşey iyi. Umarım kullanımda da sorun olmaz. Sonra tekrar değerlendiririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hibsan 8062 Beyaz Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hibsan 8062 Beyaz Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat