Bosch MS6CB61V5 Blender Seti Yorumları

Bosch MS6CB61V5 Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Süper satıcı

    Olumlu yönleri: Bu sitede gördüğüm en düzgün satici

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.04.2022
    Güç Önemli

    Olumlu yönleri: Ürün 1000 w gücünde bu sebepten çok pratik ve aksamları her ne kadar plastik olsa da kaliteli olduğu görülüyor Bosch un Slovenya küçük aletler fabrikasında üretilmiş orijinal bir ürün.. Vakum için poşetleri daha denemedim fakat kutu gayet güzel kullanışlı tek tarih kısmı zor çevriliyor sert plastikten üretilmiş... dört küçük bıçaklı çelik blendere sahip tuşları yumuşak plastikten ileride göçme yapar gibi duruyor... Bosch un sitesinde sarılan buz kırma bıçağı ile püre aparatları bu cihazla uyumlu aynı zamanda stand blender Bosch Maxx ile vakum kutuları uyumlu bilginize birde ürünü aldıktan sonra MyBosch a kaydettirmeyi unutmayın Olumsuz yönleri: Kutu içerisinde iki kapak olduğu yazıyor fakat tek kapak ( doğrayıcının kapağı var ölçme kabının bulunmuyor ) bilginize

  • Teknosa aracılığıyla, 23.12.2021
    5

    Ürün çok kullanışlı ve yeterli özellikle vakumu çok iyi. Bu fiyata sadece vakum makinesi alınabilirken fiyat performansı çok çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.12.2021
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Oldukça sessiz, vakumlama çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mukemel

    Olumlu yönleri: hızlı karoladılar çok özenliydi tşk.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teslimatın kusursuz ve zamanında gelmesi, ürünün kalitesinin mükemmelliği ile her şey için çok teşekkür ediyorum.. Garanti belgesi dahil değil.. bilgilendirmenizi rica ediyorum..

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok az ses çıkıyor gelir gelmez vakum özelliğini de denedim mükemmel çeyizim için aldım sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Blender çok güçlü, daha önce kullandığım markaya göre normal güçte bile daha etkili. Vakumlama aparatı nedeniyle tercih etmiştim, ondan da çok memnun kaldım. Yeşillikleri vakumladım eskisine göre daha uzun süre dayandılar. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır takip ettiğim bir üründü. Siparişimi verdim. Paketin dış kısmı bana özensiz göründü. Çünkü kendi kutusuyla geldi ürün. Ürünlerin kırılmasını önlemek için ek bir kutuya muhafaza ederek koymamışlar. Ürünü çeyiz için aldım. Geldiğinde boş olarak bir kez çalıştırdım. Doğrayıcılarda sorun yok. Vakum kısmını çalıştırmadım. Ama istediğim gibi güzel görünüyor. Kaliteli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Yemeklerimin en pratik hazırlayıcısı Bosch marka blender diyebilirim. Milkshaketen çorbaya kadar birçok favori yiyecek ve içeceklerimi hazırlamakta en büyük yardımcım. Yemek yapmak onunla hobiye dönüştü diyebilirim. A kalite bir ürün olmakla beraber yüksek performans ve cazip fiyatıyla kesinlikle tercih etmelisiniz. Ben çok beğendim. Sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 16.06.2021
    bayıldım

    süper harika lın mutlaka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Çok işlevsel

    Olumlu yönleri: Bosch MS6CB61V5 Siyah Blender setinin birçok işlevsel özelliği bulunuyor,elde ve makinede yıkamaya uygun olarak tasarlanan cihaz genel blender özelliklerine sahip,cihazın yanında ekstra olarak kilitli saklama poşeti geliyor. Sıçramaya karşı özel aparatı sayesinde sıvı ürünlerin etrafa dağılmasını önlüyor bu güzel bir detay olmuş,bu şekilde etrafında kirlenmesini önlemiş oluyorsunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel paketleme kötü üzgünüm. Prçanın teki kırık geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 13.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün için teşekkür zamanında teslim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çırpma, karıştırma ve ezme özelliklerinin hepsi bir arada. Mutfakta işimi çok kolaylaştırıyor. Almakla çok doğru bir karar vermişim. Güçlü bir motoru var. Temizliği çok kolay. Emniyet kilidi sayesinde güvenli kullanım imkanı veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2021
    orjinal ürün

    Olumlu yönleri: Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok çabuk elime ulaştı. Hem blender hem de vakum aleti olması çok iyi. Poşetini hemen denedim gayet başarılı vakumladı. Beğendim. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 05.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sevdim tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 04.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çook güzel vakumlama yapıyor oluşu çok avantaj sağlıyor ben çok memnun kaldım oldukçada sessiz tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MS6CB61V5 Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MS6CB61V5 Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat