Vestel Ziyafet Gümüş Blender Yorumları

Vestel Ziyafet Gümüş Blender yorum ve tavsiyeleri

(72 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Muhallebi yapdım güzel fakat satıcı ilgili değil tanıtımında tarif kitabı var deniyo göndermediler yok diyolar

  • Trendyol aracılığıyla, 17.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel yüksek kaliteli ürün. Ancak daha güçlü bir motora ihtiyacım olduğu ve blender için sadece 500 watt gücü olduğu için ürünü iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo 2 gün içinde sorunsuz elimize ulaştı.Genel olarak üründen memnunuz ama sos zamanı standart olarak 20dakika ile geliyor,tariflerde bazıları 30dakika yapılması gerekiyor diyor bir türlü değiştiremedik.Ufak tefek eksiklikleri olsada alınabilecek bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Değerlendirmelere güvenerek aldım.. Şuanda sadece corba yaptım ve cok memnun kaldım.. umarım diğer özellikleri de aynı ölçüde başarıludır..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tam aradığım bir ürün, smoohtie yapması için aldık fakat genellikle çorba yapıyoruz kendini temizleme özelliği çok kullanışlı, kaliteli ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 ay kadar sonra gri plastik kendi kendine çatladı. Çok kaliteli değil. Özellikle çorba yapmak çok kolay ve lezzetli. Ancak malzemeler alttaki tabana zamanla yapışır ve zor temizlenir oldu.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok efektif kullanamadım sürahisi çok ağır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.08.2021
    Ürün çok güzel.

    Olumlu yönleri: Çok güzel çorbalar yapılabiliyor. Buharda pişirme özelliği de Bir ayrıcalık. Soğuk içecekleri benzerleri kadar iyi yapıyor. Tavsiye ederim. Ayrıca temizliği çok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü alırken özellikle fıstık ezmesi yapmak için alıyorum demiştim ama uygun program yok bu iş için diğer her şeyi güzel memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün herşey yapılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sadece mercimek çorbası yapmayı denedim oldukça başarılı restoranlardaki çorba gibi oldu resmen

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı bir ürün. Tereddütsüz alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eğer blender niyetine alıyorsanız sakın almayın arkadaşlar 3 aylık deneyimim sonucu yaZıyorum buz kırma tam bir fiyasko neredeyse motor yanıyordu her yeri yanık kokusu sardı.Blender haznesi çok çok ağır kaldırıp indirmek çok zor yıkamak vs bir zulüm.Ah kafam nerden gittim aldım çok pişmanım heves işte. Ben düştüm siz düşmeyin blender alacaksanız gidin güçlü bir makina alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ay anne çorbada yine mi sebze posası kalmış ağzımıza sebze parçası geliyor ne olurdu pürüzsüz olsaydı bu corba, ah çocuklardan sürekli duyuyordum bunu. O yüzden ne yapsam ne etsem dedim ve blender araştırdım iyice almak için ve sonunda bu markanın bu ürününü aldım. Gercekten isini hakkıyla yapiyor ve bir tanecik bile bir pütür bırakmıyor emin olabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimde yaptığım yemeklerimin en pratik hazırlayıcısı Vestel blender diyebilirim. Milkshaketen çorbaya kadar birçok favori yiyecek ve içeceklerimi hazırlamakta en büyük yardımcım. A kalite bir ürün olmakla beraber yüksek performans ve cazip fiyatıyla kesinlikle tercih etmelisiniz. Memnun kalacağınızdan eminim.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika cok kisa surede elime ulasti ve cok kullanisli

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz ağır ancak kesinlikle kaliteli tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Temizlemek için gereken kol kasınız varsa mükemmel bir ürün :) İçindeki sütlaç tarifi hariç çoğu tarif başarılı. Özellikle çorbalar gerçekten lokanta ayarında çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cihaz çok çok ağır, üst hazneyi yıkaması çok zor (işim bitince detarjan sıkıp su koyup karıştırma modunda çalıştırıyorum böylelikle iç haznenin tamamına deterjan değmiş oluyor).olumsuzluklarının yanı sıra hem pişirme hem karıştırma özelliğine hayatımı kolaylaştırıyor çorbalar için efsane bir ürün tarifler kitabında oldukça kısıtlı tarifler olsa da ben kafamdan uydurup güzel şeyler yapıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    severek kullandığım bir ürün. başlarda daha sık kullandım, her tarifi denedim ama metal sürüp çizdim mi tam olarak emin değilim, şimdilerde altına tutuyor ve temizliğini zorlaştırıyor. smothie süper yapıyor, buz parçalaması çok iyi. pürüzsüz mercimek çorbasını çok beğenmedim, fazla pürüzsüz oluyor ama yayla çorbası felan ocakta yaptığınız kdr güzel olmasa da, fena değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Ziyafet Gümüş Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Ziyafet Gümüş Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat