Gazzella Fırmini SPR/MN 2004 FD 2 lt Askıda Döner Başlıklı 2200 W Ütüleme Robotu Yorumları

Gazzella Fırmini SPR/MN 2004 FD 2 lt Askıda Döner Başlıklı 2200 W Ütüleme Robotu yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 27.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    pratik olsun diye aldım ama o kadar cok açmadı ya da biz kullanamadık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: diğer ütülere göre daha şık bi görünüm dışı palstik metaller zamanla paslanma yapıyor umarım bu sıcaktan şekil değiştirmez.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Hem fiyatı uygun hem de gerçekten kullanışlı bir ütü uzun zamandır kulanıyorum gerçekten de çok kaliteli benim için buhar oranı çok öenmli bunun da gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Tam zamanında titizlikle paketlenerek yollandı,buhar gücü oldukça iyi. Olumsuz yönleri: Makinadan çıktıktan sonra hemen ütülemek lazım aksi halde kırışı açmak için çok uzun vakit harcamak gerekiyor..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: bence evlerde gereksiz, görünüşüde çirin beğenmedim. Terzilerin kullandığı gıcık sesi olan kazanlı ütü bu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.04.2019
    Kesinlikle bu satıcı tercih etmeyin.

    Olumlu yönleri: yok. Olumsuz yönleri: Birinci defada gönderilen bozuk ürünü geri biz ödeyecek şekilde gönderdik. Ürün değiştirilip yenisi gönderildi yine kargoyu biz ödedik. ve yapılan paketleme sonucunda ürünün ayak tekerleklerinin hepsi kırılmıştı. Böyle bir paketleme özeni yok. Şiddetle bu satıcıdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tavsiye edilebilecek bir urun.

    Olumlu yönleri: Isimizi kolaylaştıran pratik bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.11.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) GAZZELLA GAZELLA BUHAR KAZANLI EV TİPİ ÜTÜ 2 LT SPR/MN 2004 P

    Olumlu yönleri: Bu ütünün 1lt olanını 14 senedir kullanan birinin tavsiyesi ile satın aldım, şimdilik memnunuz. Satıcı ilgili ve gerekeni yapıyor tek kusur olarak gördüğüm, keşke paketlemeyi daha sağlam yapsalar, malum kargo firmaları kolilerin içerisinde ne olursa olsun top atar gibi attıklarından hasar görme ihtimalini en aza indirmek lazım.Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gazzella Fırmini SPR/MN 2004 FD 2 lt Askıda Döner Başlıklı 2200 W Ütüleme Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gazzella Fırmini SPR/MN 2004 FD 2 lt Askıda Döner Başlıklı 2200 W Ütüleme Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat