Bosch BBS812PCK 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Bosch BBS812PCK 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2021
    Sessiz

    Ses seviyesini iyi buldum. Ürün güzel ama pahalı bana göre.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2021
    Beklediğimden çok daha iyi

    Bosch'un kendi adına ve kalitesine yakışan ürünü... beklediğimden çok daha iyi bir temizlik gücüne sahip. Ayrıca hafifliğini de çok beğendim.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım. Pahalı olan diğer markayı alacaktım ama bu ürünü tercih ettim ve gayet memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kusursuz birşekilde geldi gayet güzel ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iki aydır kullanıyorum. Aşırı memnunum kablolu süpergeme yan bile bakmadım. Benim için en iyi özelliği yerde halılarda tek bir saç teli bırakmıyor. Gece yarısı bile süpürebiliyorum çok sessiz. Arabada da kullanıyorum tek batarya yeterli oluyor. Hızlı şarjı hiç kullanmama gerek kalmıyor çift batarya yeterli oluyor almışken iyisi olsun dedim ve bu modeli aldım. Çok memnunum bu kadar beklemiyordum sürekli elimde artık temizlik günüm yok her an evim temiz daha önce almadığım için pişmanlık bile duydum kablolarla boğuşmak yok. Süpürgeyi İki günde bir temizliyorum evden çıkanlara şok oluyorum.temizliği kolay duvarda çok şık duruyor. İlk zamanlar eliniz alışana kadar ağır gelebilir sonra alışıyorsunuz. Bence her kadının hakkı bu rahatlığa kavuşmak özellikle küçük bebekleri olanlar yere ne düşürse saç yapışıyordu kurtuldum şükür. Yorumu okuyanlar inşallah size de nasip olur. Düşünmeden alın pişman olmazsınız. Unutmadan 10 gün içinde elime ulaştı paketleme güzeldi. Bir hasar yoktu sorun yaşamadım. En uygun fiyat burada teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğim kadar iyi çalışmıyor. Keşke Dyson alsaymışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli bir ürün.

    Olumlu yönleri: Emiş gücü yüksek. Çift batarya olması, bataryaların bazı bosch ürünlerinde de kullanılabilmesi güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel ötesi bir ürün. Uzay mekiği gibi. Her şey düşünülmüş. Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süper kullanımı kolay.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Süper süpürge

    Olumlu yönleri: Tek kelime mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 01.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 yıldız olsa onu verirdim.Hızlı şarj cihazı sayesinde kısa sürede şarj edebiliyorsunuz.Çift batarya olması daha uzun süre kesintisiz temizlik yapma şansı veriyor.1 gün önce süpürdüğüm evi bu gelince meraktan yeniden süpürdüm ve çıkan toza şaştım kaldım.ben bu evi daha dün süpürmedim mi dedim.eminim siz de öyle diyeceksiniz.Ne çok ağır ne çok hafif ortası.ama kesinlikle tavsiye ederim.2 bebekli bir anne olarak büyük kolaylık olacak bana.kablolu olanı haftada 1 çıkarıyorum sadece.İnsanın eli ayağı oluyor resmen.Çekim gücü harika.Yorumlara bakarak almıştım gerçekten pişman olmadım.Diger pahalı markayı almaya gerçekten gerek yok

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel süpürüyor. Memnun kaldık..

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Reklamlarda gördüğüm, en bilinen markayla yorumları karşılaştırdığımda açık ara kazanan Bosch oldu. Çift bataryaya sahip olması büyük bir avantaj. Çekim gücü standart modunda güzel ama turboya alınca gerçekten klasik süpürgeden hiç farkı yok. Değişebilen ve her ortama uyum sağlayan aksesuarların çeşitliliği de çok iyi. En önemli özelliği ise hafifliği kolu yormayan bir süpürge

  • Media Markt aracılığıyla, 10.05.2021
    Çok iyi

    Düşünmeden alın

  • Teknosa aracılığıyla, 10.05.2021
    Ortanın bir tık üstü

    Fırça başlığındaki kıllar hiç güven vermedi açıkçası kahverengi ve siyah renkteler domuz kılına benziyor. Duvar aparatına 2 vida ekleseler fena olmazdı aparatı vidaları olmadan göndermeleri şık olmamış. Kullanımı biraz kolu yoruyor fakat çekim gücü ve tozu toplaması iyi. Bence en büyük eksikliği led ışığı olmaması.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğimden daha erken ve düzgün geldi. Teşekkür ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.05.2021
    Bosh Kalitesi

    Süpürge kullanışlı ve kaliteli.Teknosa paketleme güzel. Aldığım 2. ürün memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Markasına güveniyorum. Severek kullandığım bir marka zaten. Kalitesi de kişiden kişiye değişiyor ama ben memnun kaldım diyebilirim. Benim ihtiyacımı karşılıyor. Kullanımı konusunda tavsiye edebilirim yani. Fazla beklemeden hemen adresime getirdiler. Gayet güzel bir şekilde paketlediler. Kargo konusunda da problem yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnunum pratik sarji çabuk bitmiyor yedek bataryayı kullanmama gerek bile kalmiyor dönen fırçası çıkartılıp temizlene biliyor temizlik yapmak ve ürünü temizlemek çok pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmellll!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BBS812PCK 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BBS812PCK 18 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat