Arçelik İmperium SD 9041 K 4.8 V Islak-Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Mor Yorumları

Arçelik İmperium SD 9041 K 4.8 V Islak-Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Mor yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kesin alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ÜRÜN BENCE SINIFININ EN İYİSİ DÜŞÜNMEDEN ALIN ÇOK ARAŞTIRDIM, AMA SAĞLAM ZAM GELMİŞ TÜRK MALI DANDİKTİR DİYE DÜŞÜNMEYİN GAYET SAĞLAM BİRÇOĞUNA TAŞ ÇIKARIR CİNSTEN ARÇELİK KÜÇÜK EV ALETLERİNDE BAŞARILI

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolama hızları çok iyi 2 günde elime ulaştı. Üründen çok memnunum. Çekim gücü çok iyi şarjı 3 saatte doluyor. Tüm evi temizleyebiliyorum . Yedek başlıkları şarj standıda bulunuyor. Tek dezavantajı motoru biraz ağır olduğu için bazen halılarda tek kolla süpürülmüyor. Bunun dışında tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aslında dyson istemiştim ancak biz ölümlülerin onu alması malum pek mümkün olmuyor yorumlara bakarak bu süpürgeyi almaya karar verdim çünkü dysonın son çıkan modeliyle neredeyse aynı olduğu söyleniyor şarj ettim denedim öncelikle bileğim koptu acayip bir çekim gücü var 3.seviyede kullanmak benim için pek mümkün olmadı bileği kalın olanlar belki daha rahat kullanabilir çekim gücünden ziyade ürünün tuttuğunuz kısmı epey ağır ben bunun haricinde bi kusurunu göremedim açıkcası evden çıkan tozu saçı görünce hayatımın şokunu yaşadım hiç ev süpürmüyomuşum meğer ben evde kedim var günlük süpürürüm evi kedimin tüy dökmediğini sanıyodum yanılmışım öbek öbek kedi tüyü çıktı hazneden döner başlıktaki kıllar demekki o işe yarıyormuş yerdeki yapışan saçları kılları tamamen almış işin özü ben tutma kısmının ağırlığı haricinde bayıldım onuda gözardı edebilirim yeterki böyle temizlesin evi gerçekten büyük kolaylık diğer süpürgeyi prize takıp çalıştırırmıyım inanın bilmiyorum bu arada paketleme gayet iyiydi zaten arçelik öyle bir paket yapmış ki zırh gibi hiç endişeniz olmasın ürünü ilk kez ben açtım onuda farkedebiliyosunuz açarken bütün apartlar herşeyiyle tam geldi cuma günü akşama doğru verdiğim kargo cumartesi sabah 11 de elimdeydi sürat kargo ilk defa adına yakışanı yaptı diyebilirim satıcıya teşekkür ederim sorduğum sorulara hemen yanıt verdi gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz ben çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evimi yeni temizlemiş olmama rağmen tek seferlik alışta çıkardığı toz inanılmaz. Rahatlıkla evdeki tüm kedi tüylerini topladığını söyleyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekimi güçlü güzel toz da topluyor sadece biraz ağır

  • Trendyol aracılığıyla, 11.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü araştırarak aldım almayan pişman olur o kadar güzel ki ve bi o kadar da pratik bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ancak e pazarlama firması bir alt modeli olan turuncu renkliyi gönderdiler iade ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün duvar diplerinde ve düz zeminde küçük parça toplamada halılarda olduğu kadar başarılı değil. Ama halı ve koltuklarda, tozlu yüzeylerde çok başarılı. Şarjı 2.kademede rahatlıkla 45 dk yeterli oluyor. Temizlemesi kolay. Ürün çok ağır değil. Bir kaç kullanımdan sonra alışıyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hediye aldım çok kullanışlı duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    satıcı uygun sürede ürünü gönderdi. ben satın aldığımda hepsiburada çok güzel indirim uygulamıştı. 2-3 aylık kullanım sonucunda ürün arıza yaptı,arçelik servisi yenisi ile değişim yaptı.zaten arçelik tercih etmemdeki sebep yerli ürün olmasıydı, yabancı marka benzer ürünlerde benim yaşadığım sıkıntıyı yaşasaydınız aynı muameleyi görür müydünüz bir düşünün derim. bu süpürgeye bu ara verilir mi bilmiyorum ama eşim çok memnun. tavsiyem bunun yerine bir alt modeli ve daha ucuzu olan (turuncu renkli) borusu kırılmayan modeli tercih edin. çünkü borunun kırılma özelliği hiçbir işe yaramıyor. ana başlığı haricinde süpürgenin diğer aparatlarını çok verimli kullanamıyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dogru ürünü uygun zamanda teslim aldım. çalıştırdım. bir sorun yok. cşgaz da sevimli bşr şey. eşim de çok beğendi.. satıcıya da teşekkür Ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: inanılmaz memnun kaldığım bir ürün. İyi ki sipariş etmişim diyorum. Diğer markanın aynı ürününe o kadar para vermeye hiç gerek yok. Ürünün şarj süresi oldukça iyi gidiyor. Süpürme gücü de süper. Aynı zamanda katlanma özelliği ile koltukların altını daha rahat bir şekilde süpürebiliyorum. Büyük kolaylık sağlıyor bana. Ben çok memnunum. Almayı düşünenlere de tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: böyle bir ürün arıyordum. Diğer markanın ürününe o kadar çok para vermek istemiyordum. Biraz araştırdım ve aynı özellikte bu ürünü aldım. İyi ki de almışım diyorum. Büyük kolaylık sağlayan bir cihaz. Hem çekim gücü fazla hem de çok yer kaplamıyor. Şarj süreside oldukça uzun gidiyor. Benim için verimli bir alışveriş oldu. Kargodan da sağlam ve hızlı geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok çok çok beğendim iyi ki almışım dedirtti😍😍😍

  • Trendyol aracılığıyla, 04.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    siparişim geldi çok beğendim yanlız paketleme kötüydü ince bi strece sarılmış o yüzden bi yıldız eksik verdim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: GittiGidiyor üzerinden Yaklaşık 3 hafta önce satın aldığım elektrikli süpürgeden çok memnun oldum ürünün çekiş gücü Gerçekten çok başarılı filtrelerini düzenli kullanımdan Kullanıma temizlediğiniz takdirde boruları ile birlikte temizlediğiniz takdirde özellikle hiçbir emiş gücü sıkıntısı çekmiyceğinizi düşünüyorum gayet başarılı

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün...

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam geldi. Eksik parçaları yok. Hızlı elimize ulaştı. Çekim gücünde falan bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat yer süpürme aparatındaki fırça çıkarılıp takılan yerin anahtarlı küçük kapağı sürekli çıkıp duruyor. Bunun için kime müracaat etmeliyiz?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    elim ayağım oldu😊🥰alın aldırın

    Olumlu yönleri: Çok pratik. emiş gücü harika. 150 m2 evi temizliyor sonra şarjı bitiyor.😊 ara ara da turbo modu açmama rağmen hem de. Olumsuz yönleri: kalın halılar da biraz kaydırmalar da zorlansada yapılabiliyor. iri taneli şeyleri alırken kaldırıp üzerine koymalısınız yoksa alamıyor sürüklüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik İmperium SD 9041 K 4.8 V Islak-Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik İmperium SD 9041 K 4.8 V Islak-Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat