Fakir Starky HSA 800 XL Q BLDC 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge Gri Yorumları

Fakir Starky HSA 800 XL Q BLDC 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2022
    Tam bir fiyasko

    ürünü 16 Nis 2022 günü siparis ettim bugün aküsü calismiyor. Tik yok. Simdi baglantiya gececegim satici firmayla bakalim ne tiyatrolar yasayacagiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2022
    Güzel ama arıza verdi

    Makine çekişi çok güzel ama on ayaktaki kıvrak kısımda bulunan hortum 1 ayda kırıldı çekmiyor garantiye gitse ulanici hatası diyecek harici guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2022
    Çok memnun kaldim

    Olumlu yönleri: süpürgeyi çok araştırdım ve fakir markasında karar verdim halılarım şagi uzun tüylü cok guzel temizliyor çekim gücü çok iyi . herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2022
    güzel ama eksikleri var

    Olumlu yönleri: çekiş gücü güzel Olumsuz yönleri: kenar, köşeleri tam görmüyor veya zeytin çekirdeği gibi parçaları almıyor, zorlanıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bu elektrik süpürgesini birkaç ay önce satın aldım. Hergün düzenli olarak kullanıyorum. Temizlik açısından hoşuma gitti. Tek sorunu toz haznesinin çok çabuk dolması. Ürün üzelliklerinde toz haznesinin kapasitesi belirtilmişti. Ama ben kullandıktan sonra anladım ki benim için yeterli değil. Evi çok sık süpürdüğüm için devamlı toz haznesi doluyor ve boşaltmam gerekiyor. Keşke daha büyük toz haznesi olan bir süpürge tercih etseymişim. Çok memnun kalamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Annem bu süpürgeyi internetten satın almış. Almadan önce özelliklerini incelemediğini, avantajlı bulduğu için satın aldığını söyledi. Ürün gelince hemen denemek amacıyla kurduk. Elektrik süpürgesinin motor gücü benim beklentimi karşılamadı. Annem ve babam ileri yaşta oldukları için yerlere çok fazla kırıntı döküyorlar. Bu yüzden süpürge bizim için önemli. Daha güçlü motoru olan bir üründe değiştireceğim. Genel olarak beklentimi karşılamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanma kılavuzuna da bakarak doğru bir şekilde kurulum yaptım Şarja taktığım zaman beep sesi geliyor ışığı yanıyor ama 10 saniye sonra yeniden beep sesi geliyor ve ışık sönüyor şarj olmuyor. Birkaç saat o şekilde tutmama rağmen düzelmedi. Sonuç olarak bozuk ürün geldi ve iade ediyorum. Kablosuz süpürge hevesim başlamadan bitti. Bu fiyata böyle kötü ürün kullanmaktansa kablolu kaliteli süpürge alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle verdiğiniz paraya değmeyecek bir ürün.Çok iyi yazanlar neye göre yazmışlar anlamadım en basit şarjlı el süpürgesinde de bu performans var zaten.Kısacası görüntü var ses yok malesef. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü amacına uygun gayet yeterli. Benim tercih nedenim diğer markaların 5 saatlik şarj süresinin aksine, 1 saatte hızlı şarj olabilmesi oldu. Cihaz şarja taktığınızda sesli uyarı veriyor ve ledlerle doluluk seviyesini gösteriyor. Eğer bunlar olmuyorsa. Şarj istasyonunun parçalarını iyi birleştirdiğinizden emin olun. Yoksa şarj oldugunu sanıp boşa bekleyebilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2021
    süper

    on numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    5 yıldız değil, ama yakın bu fiyat ile değerlendirildiğinde şarjlı dikey süpürgeler içinde tercih sebebi olabilir. çekim gücü maksimumda iken 80 m2 evi 2 kere temizleyebiliyor. sarj süresi hızlı. doblo aracımı koltuklar dahil bagaj ve zemini maksimumda tek seferde temizledim. haznesi tek düğmeyle açılıp boşaltılabiliyor. en güzel özelliği, şarj ünitesi kendi kendine ayakta durması. duvara montaj söz konusu olmadığı için evin herhangi bir yerine koyabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Az önce ürün kusursuz bir şekilde kargo tarafından teslim edildi hemen kurulumunu yapıp çalıştırdım hem görsel olarak hem performans olarak tek kelimeyle muhteşem hem satıcıya hemde hepsiburadaya çok teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    supurgem bugün geldi şimdilik çok güzel bir saate şarj oluyor ama içinden garanti belgesi çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    20. günde cihaz kapanmaya başladı. Satıcıya ulaşılamıyor; Paketten garanti belgesi çıkmamıştı; fatura garanti belgesi yerine geçiyor sandık ve bozuk cihazla kaldık. Hepsi burada 15 gündeki bozulmalara hiçbir şey yapmıyor. SAKIN ALMAYIN.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı çok özenli bir paketleme ile siparişimin ikinci günü ürünü gönderdi. Tasarımı çekişi çabuk şarj oluşu duvara monte etmek zorunda olmamak yedek başlıkları herbir özelliğine Ba yıl dım! Kesinlikle alın aldırın tavsiye ederim bu satıcıyıda tercih edin derim memnun kaldım çok teşekkür ediyorum. İlk kademede bile çekişi harika ikinci kademede halıları kaldırıyor fakir kalitesi tartışılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün batarya süresi çok kısa, ilk 5 dakikadan sonra emiş gücü belirgin şekilde düşüyor. ofisimde Heifer Quiclean Pro 22.2 V Dikey Şarjlı Süpürge kullanıyorum, yarı fiyatına almıştım. performansı çok daha iyi 30 dakika aynı emiş gücü ile çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten çok fazla araştırıp en son bu supurgede karar kıldım. İyi ki almışım çok memnunum çekiş gücü harika turbo özelliği de çok güzel halıları çok güzel süpürüyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat güzel ufak çarçalari geri bırakıyor,araç temizlik için uzun başlık takılıyor o da geri bırakıyor turbo gücüne alınınca güzel birazdaha bu sefer de makina kendini korumaya almak için kapanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye olarak aldım, kendisinin yaşı ileri ve sağ kolu problemli olduğu için hafif, kullanımı kolay ve de mümkün olduğunca büyük süpürgeyi açmasına gerek kalmadan temizlik ihtiyacını karşılayabilecek kadar güçlü bir ürün olması önemliydi. Anladığım kadarıyla kablosuz dikey süpürgelerin motor büyüklüğü ile çekiş gücü ve dolayısıyla ağırlıkları doğru orantılı ve çekiş gücü iyi görünen süpürgelerin ağırlıkları minimum 3 kg civarı ancak onları annem kullanamazdı. Bu süpürge diğerlerine kıyasla oldukça hafif (1.8 kg) ve çekim gücü kesinlikle çok iyi, hatta açıkçası beklentimin üstünde çıktı. Yerde toz saç vs. ne varsa kolayca alıyor. Başlığındaki led ışık sayesinde temizleyeceğiniz alanı kolayca görebiliyorsunuz. Haznesi küçük ama dolduğunda boşaltıp temizliğe devam etmesi çok kolay. Almayı düşünenlere kesinlikle önerebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fakir gerçekten kaliteli bir ürün. Siparişi verdim 1 gün sonra ürün evime geldi. Çok hızlı bir kargo. Ürün 1 saatte tamamen şarj oluyor. Çok sessiz çalışıyor. Çekim gücü gayet güzel. Kullanımı ve kurulumu çok kolay. Led ışıkları da ayrı bir hava katmış. En ufak bir şey dökülse hemen yardıma yetişiyor😊... Evimizin yardımcısı oldu artık... teşekkürler trendyol...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Starky HSA 800 XL Q BLDC 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Starky HSA 800 XL Q BLDC 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat