Electrolux PQ91-ANIMA 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Siyah Yorumları

Electrolux PQ91-ANIMA 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(82 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Elegance

    Hafif, şık, pratik, sessiz. Design. Süper bir alet.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.06.2023
    Kargo paketleme

    Daha önceki süpürgemiz de Elektrolux marka idi. Markadan genel olarak memnun olduğum için bu modelde de bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Süpürge kendi orjinal kolisi ile kargolanmış. Fakat uzerinde herhangi bir koruyucu jelatin yoktu. Kutusunun açma kulakçıklarıda bantlı değil hatta her iki kulakçıkta yarım açık şekilde geldi. Yani herhangi birisi çok rahat bir şekilde kargo sürecinde kutuyu açabilir durumda idi. Müşteriye ilk kez kutuyu açma ve ilk kullananın kendisi olduğu hissini kesinlikle yansıtmıyor bu durum. Ve ister istemez şunu düşünüyorsunuz. "Acaba benden önce bu kutuyu açan oldu mu? Kullanan oldu mu? Acaba bu bir iade ürünmü? " Süpürgenin her yerini çok detaylı inceledim. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Bu yüzden detayını anlattığım bu kutu problemi nedeni ile iade etmekten vazgeçerek kullanıma başladım. amazzon lojistiğe tavsiyem, bu durumu dikkate alarak, hassas müşterilerin tepkilerini düşünerek operasyonel sürecini düzeltmesi olacaktır. 1 yıldız bu yüzden kesilmiştir.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2023
    Servis Hizmeti Süpürgeyi Bozdu

    Electrolux, Türkiye, en azından İstanbul, Müşteri hizmetlerinden yetkili servise, kullanıcının sorununa hiçbir çözüm sunamayan bir firma. Electrolux Almanya bu işe ne derdi, oldukça merak ediyorum, ki kendilerine de yazdım zaten. Süpürge tamire gitmesi gerekmediği sürece güzel; aksi halde kesinlikle kaçının. 6 aylık süpürge tek bir değişimle giderilecek basit bir sorun için 2 kez ayrı arızayla geri verildi! Yetkisi servis olarak yeni yeni arızalar eklediler! Artık motoru 20 yıllık süpürge kadar gürültülü çalışıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2022
    kulandığım en sessiz süpürge

    sessiz çalışması harika .Ürün güzel paketlenmişti .

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2022
    Fatura

    E-fatura tekrar alabilir miyim?

  • Amazzon aracılığıyla, 08.02.2022
    Pratik ve kullanışlı

    6 ay kullanımdan sonra artık yorum yazmaya hak kazandık diye düşünüyorum. Evimizde 2 insan ve 2 kedi yaşamakta. Halı, paspas vb bir sergi kullanmıyoruz, tüm yüzeyler fayans ve parke. Miele Complete C3 Boost Ecoline ve Roborock s5 Max'dan sonra evin 3. süpürgesi olarak Electrolux Pure Q9 PQ91-50MB'yi aldık. 2 günde bir Süpürmen (Roborock) ve haftada 2-3 gün Miele kullanılmasına rağmen eşimin kedilerimize geliştirdiği alerjiyi azaltamadık. Bu nedenle, her daim salonda el altında duracak ve kullanımı pratik olan bir cihaz almamızın daha da artan süpürme ihtiyacında operasyonel yükü azaltacağını düşündük. 6 ay kullanımdan sonra genel olarak memnun olduğumuz söylenebilir. Her gün epey tüy toplamaya devam ederken işimizi görüyor. Karşılaştığımız artı ve eksiler şu şekilde, Artıları: * Zeminde tekerlekleri üzerinde kayarak ilerlemesi sayesinde hiçbir güç uygulamanıza ihtiyaç kalmıyor. Kullanması oyun oynamak gibi, çok keyifli. * Led ışıklar sadece dekoratif değil çok işe yarıyor, hafif karanlıkta süpürdüğünüzde neyi süpürüyor olduğunuzu çok daha iyi görüyor ve atlamıyorsunuz. * El süpürgesi modunda ağızdaki çekiş gücü gayet iyi. * Her gün 15-18 dk çalıştırıyoruz (dolu şarjla gerçek ortalama çalışma süresi), 6 ayda pilinde bir zayıflama gözlemlemedik. Eksileri: * El süpürgesi modunda koltukların üzerini almak için kullanabileceğinizi bir uç bu modelde gelmiyor. Ağzı dar olduğu için uçsuz olarak koltuktaki kedi tüylerini alması çok uğraştırıyor ve uzun sürüyor. Epey direndikten sonra servisten 450TL karşılında turbo başlık almak zorunda kaldık. * Turbo başlığı aldıktan sonra evi koltuklardan başlayarak süpürmeye başladık. Koltuklar fazla çekim gücü istediği için cihazın kullanım süresi farkedilir şekilde10dk'ya kadar düştü. Ürünün teknik özelliklerinde verilen 50 dk süresi en düşük güçte ölçümlenmiş ve pratikte bu değerler doğru değil. * Cihaz zeminde tekerlekler üzerinde kayarak ilerlediği için normal yer süpürgelerine oranla zeminden biraz daha fazla yukarıda kalıyor ve 2-3 kez aynı yerin üzerinden geçmeniz gerekebiliyor. Sonuç olarak, kullanımda gerçek ihtiyacınız pratiklik ise, ve 50m2 alanı şöyle hızlıca bir alayım diyorsanız bu cihaz tam size göre. Ek olarak evde koltuklarınız da varsa, ve onların da üzerini almak isterim diyorsanız bu ürün yerine turbo başlıkla gelen anima serisini almanız en doğru tercih olur. Efektif çalışma süresi 10-15dk.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 22.01.2022

    Ürün tasarımı ve kalitesi mükemmel. Kullanımı basit, yaklaşık bir saate kadar kullanabiliyorsunuz hemen hemen tüm evin temizliğine yetiyor. En pratik yanı istediğiniz yerde istasyona ihtiyaç duymadan dikey vaziyette durabiliyor. Özellikle mutfakta günlük kullanıp kapı arkasına bırakıyorum. Yedek başlıkları kullanışlı, yatak başlığı çok işe yarıyor, hem koltukları hem de çocukların yataklarında düzenli olarak kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sifir kutulu geldi, paketleme şahaneydi, hareket kabiliyeti son derece iyi. Iyi ki almışım.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ödül alacak kadar şık gerçekten. Ergonomisi çok iyi, kullanırken hiç yormuyor hatta başlık o kadar rahat sağa sola dönüyor ki daha çok süpürmek istiyorsunuz :) şarjı belirtildiği gibi en yüksek modda 20 dk falan gidiyor. Evcil hayvan tüyleri başlığı bugüne kadar gördüklerim arasında en iyisi. Kedinin yatağını genelde süpürgelerle pek istediğim kadar iyi temizleyemezdim bu başlıkla daha çok içime sindi. Birkaç gün kullanım sonrası tekrar yorum yazıyorum. Hem ayaklı hem de çıkarıp el süpürgesi olarak kullanabiliyorsunuz. El süpürgesine dönüştüğünde motor ağırlığı direkt koluma geçtiği için uzun süre yukarıda bir yeri temizlerken zorlandım. Ama çekiş gücüne diyeceğim yok. El süpürgesi iken güç ayarı değişmiyor bu arada. O özellik dik ayaklı kullanım için düşünülmüş. 3 güç kademesi var, en düşük kademe ile de günlük toz alma işini yapıyor. Başlığında led ışık olması akşam karanlığında tüm tozları gösteriyor. Bu makine ile evi ilk süpürdüğümde tüm hazne dolmuştu. Dün tüm evi tekrar süpürdüm haznenin üçte biri bile dolmadı. İlk temizliği güzel yapmış olduğunu anladım. Uzun, perde tozu için olduğunu anladığım başlık görsellerden dolayı bana büyükmüş gibi gelmişti ufak bir şey. Büyük bir başlık sanıp benim gibi kutudan çıkmadığını düşünebilirsiniz. Satıcı da çok hızlı kargoladı ve aynı şekilde Trendyol express de aynı hızla teslim etti. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    köpeğimin tüylerini toplarım pratik olur diye aldım Anima serisi özellikle ancak hiç bi işe yaramıyor şarjı cok cabuk tukeniyor ve tüyler ağzında kalıyor. kapatınca yere geri pislik bırakıyor. baya kötü ürün nasıl alman malı çok şaşırdım keşke iade süresini geçmemiş olsam.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Pratik, kullanışlı, çekiş gücü iyi, kullanım süresi de oldukça yeterli. Halıları gayet iyi alıyor. Haznesini ve fırçalarını temiz tuttuğunuz sürece iyi performans almak mümkün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha oncesinde electrolux ergorapido serisi dikey sarjli supurge kullaniyord ve ondan da memnundum, bu urun acik ara cok daha iyi, sarji uzun gidiyor, cok guclu cekiyor, toz, sac ve kiri led isiklariyla net gosterip, temizlemenizi sagliyor, tutma kismini deriden yapmislar ve cok estetik olmus, elleriniz doluyken veya ellerinizi bosa cikarabilmek icin el turma yerinden bacaklarinizin arasina sikistirip koyabiliyorsuz, buna kadar dusunmusler tasariminda, tavsiye ederim, dusunmedwn alin eger dyson'a ihtiyaciniz yoksa ve ona o kadar para vermek istemiyorsaniz

  • Trendyol aracılığıyla, 20.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ve satıcı teslimatı hızlı ve özenliydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargodan sorunsuz teslim aldık. Eşim biraz kullandı şimdilik problem görünmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü annem için aldık. Kendisi çok memnun. İşini fazlasıyla gördüğünü söylüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok başarılı

    Olumlu yönleri: Sesi rahatsız etmiyor. Çekiş gücü

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun agir 10 dk da kollariniz agriyor. Alt tarafi kalin oldugu için koltuk altlarin girmiyor. Kendi kendini traşlama özelligi kesinlikle işe yaramıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kadar para verip aldığım ürün halıyı neyse ama maalesef taşı hiç güzel süpürmüyor..ve süpürme işi bittikten sonra içindekiler olduğu gibi geri yere dökülüyor.. alalı 6 ay oldu hiç memnun değilim tam bir hayal kırıklığı..

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021
    Hafif Rahatlık

    Sessiz kablosuz kullanacağınız pratik hafif şarjlı bir süpürge.Süpürme performans gerçekten çok iyi oyun oynar gibi süpürge yapmak istiyorsanız , ergonomik dönüşleri sayesinde yorulmayacak ve sağlımlığına hayran kalacaksınız.Filitreleri sayesinde dışarıya toz bırakmayacak. Özel başlığı sayesinde başlıktaki birikmiş saçları 5 sn de tuşuna basarak kendisi temizleyecek.Zamanınız size kalacak....

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Dış görüntüsü oldukça güzel ama biraz sesli çalışan bir ürün olduğu için tercihinizi ona göre yapın dedim temizlik konusunda başarılı diyebilirim ama hakkını yememek lazım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PQ91-ANIMA 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PQ91-ANIMA 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat