Rowenta RH8923 Regal 25.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Gri Yorumları

Rowenta RH8923 Regal 25.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Gri yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2022
    PERFECT

    Olumlu yönleri: TEŞEKKÜR EDERİM UĞURLUMARKETİME

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı, günlük temizlik için hayat kurtarıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldığınızda emiş gücü vb. iyi gibi görünüyor fakat Roewnta'nın dikey elektrikli süpürgeleri gerçekten dayanıksız. Yüksek fiyat ödemenize rağmen 1 yılı geçmeden bozuluyor. Geçen seferki dikey süpürgem de rowentaydı, emiş gücü iyi diye bozulunca yine aynı hatayı yaparak Rowenta aldım.Bir daha bu hatayı yapmayacağım. Dikey süpürgede kesinlikle başka markaları tercih etmenizi öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Ses

    Olumsuz yönleri: Sipariş verirken beklentilerimi çok yüksek tutmuştum ama hayal kırıklığına uğradım. Süpürgenin emiş gücü istediğim kadar yüksek değil, bu da işimi zorlaştırıyor. Aynı zamanda toprak, cam kırığı gibi büyük taneli tozları çekmeye elverişli değil. Günlük temizlik için alabilirsiniz ama pek fazla bir şey beklemeyin. Sesi biraz yüksek olduğu için gündüz vakti kullanılmalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Memnun değilim

    Olumsuz yönleri: ürünün hortum kısmı çok kısa ve kalitesiz.süpürgenin boru kısmı ideal boyda değil bağlantı kısmı sağlam değil sürekli çıkıyor. tekerlekleri rahat dönmüyor ve aşırı gıcırdıyor plastiği oldukça kötü çabucak çizilme ve kırılma meydana geliyor . kullanım kolaylığı yok. fiyatına göre performansı çok aşağıda bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Halılar

    Olumlu yönleri: Halılar hariç çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH8923 Regal 25.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH8923 Regal 25.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Kırmızı-Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat