Miele Triflex HX1 Cat Dog SMML0 Siyah Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Yorumları

Miele Triflex HX1 Cat Dog SMML0 Siyah Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Hafif yapısı sayesinde süpürürken yorulmuyorum, bence en önemli özelliği bu. Şarjlı olması da kablo derdinden kurtulmamı sağlıyor. Bu sayede çok daha kısa sürede çok fazla alanı temizleyebiliyorum. Cihazın pil kapasitesi, birkaç işlem için gayet yeterli. Ayrıca şık ve zarif bir ürün olduğu için depoya kaldırmama gerek kalmıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Tasarımı son derece işlevsel, yalın ve minimal olan şarjlı süpürge. Temizliğe çok vakit ayıramıyorsanız kesinlikle evinizde bulunması gereken bir cihaz. Benzersiz teknolojisi sayesinde 60 dakikalık çalışma süresi ile her köşeyi kısa sürede tertemiz yapıyorum. Ben tüm evi bu süpürgeyle temizliyorum. İçi dolunca da kolaylıkla boşaltım yapılıyor. Hem performansından hem de tasarımından çok memnun kaldım ben.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Mielle markasına ait benzersiz süpürge. Ürün tüm beklentilerimi ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çalışma süresi 60 dk kadar. Özellikle mutfak gibi çabuk kirlenen alanları kırıntılardan arındırmak için son derece elverişli bir tasarım. Çekim gücü yüksek ve 4 saat kadar kısa bir sürede şarj oluyor. Özel aydınlatma sistemi olduğu için de her türlü tüyleri ve tozları görebiliyorum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Genelde yorum yazmam ama bu ürün için kesinlikle yazacağım çünkü son zamanlarda hayatımı kolaylaştıran tek şey oldu. Dyson ve miele arasında çekim gücü açısından bir fark yok (ikisini de kullandım.) Yalnız dyson daha hafif, kullanımı daha kolay. Miele malzemesi daha kaliteli ve tok duruyor bu da biraz ürünü ağırlaştırmış. Yine de Kablolu elektrik süpürgesine kullanım kolaylığı açısından fark atıyor. Yaklaşık 5 yıl önce miele cat&dog kablolu elektrik süpürgesini de almıştım. Hala çalışıyor, çok sağlam. Kablosuzu elime geçtiğinden beri diğer makineyi yerinden oynatmadım:) Eminim bu da diğer miele ürünleri gibi yılllar boyu sapasağlam çalışan bir ürün olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü Teknozoom isimli satıcıdan satın aldık. Eşim ile çok kararsız kaldık Dyson mı yoksa Miele mi diyerek. Ancak izlediğimiz karşılaştırma videolarının hepsinde Miele Triflex HX1 Cat&Dog ile Dyson V12 modeli karşılaştırılıyordu. Aşağıda paylaşıyorum. Avantajları: * Miele markasının uzun ömürlü parçalarla üretilmesi. Dyson gibi plastik bir boru düzeneği yok. Daha sağlam bir boru yapısı var. * Miele'nin süpürge başlığındaki led sistemi sayesinde kedilerimizin kum parçalarını ve toz tanelerini bile kolaylıkla görüp temizleyebiliyoruz. * Miele 3 farklı kullanım modu sunarken, Dyson 2 farklı moda geliyor. * Bu süpürgeleri kullanırken bileğe çok yük biniyor. Dyson power tuşuna basılı kullanım sunarken bu hissettiğimiz yükü arttırıyor. Miele ise çekim gücünü seçtikten sonra power tuşu tek seferde basılıp çalışabiliyor. * Miele dik pozisyonda park moduna alınabiliyor. Ve çalışırken bu moda aldığınızda tasarruf modunda kendini durduruyor. Arabalardaki start-stop özellği gibi. Dyson ise böyle bir imkan sunmuyor. * Her parçanın Almanya'da üretiliyor olması Miele için sağlamlık sunuyor. Kullandığı batarya bile Alman Varta markası. Dyson ise Malezya'da üretiliyor ve parçaları ucuz kalıyor. Dezavantajları: * Dyson filtreleri değiştirilebiliyor. Miele ise yıkanmadan temizlenerek kullanılıyor. * Dyson mop başlığı sunuyor. Evde mop yapmanızı sağlayan ek başlığı ayrıca satın alabiliyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yanlıs ürün gönderildi saka gibi catdog istedim kaşmir gri geldi nasıl böyle bi hata yapılır aklım almıyor.düzgün iletişim de kuramıyoruz kimseyle hatalarını telafi de etmiyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sakin bu saticidan alis veris yapmayin, miele triflex hx1 cat& and dog ürün yerine alt model ürün yollamis, fatura dogru, ödediğim bedel doğru, ancak ne hikmetse yollanan urun ucuz ve yanlış ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kopegimiz oldugu icin tercih ettik kesinlikle cok memnunuz cektiklerini gorunce iyi ki diyoruz :) kullanimi da cok rahat hafifligi de ozelliklerinde ne yaziyorsa daha fazlasi bence

  • Trendyol aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dyson ve Miele arasında çok kararsız kalmıştım.Iyi ki almışım süpürme işlerimi çok kolaylaştırdı.Kedimin tüylerini sık sık ve kolayca süpürebiliyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Miele kalitesi kendisini ispatlamış. Robot ya da ünlü marka kıyaslamalarını videolar ile izledikten sonra son kararımı verdim ve son derece memnunum. Halı püskülü fırçaya takılınca otomatik olarak fırça duruyor. Kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. Hazne kısmı yukarıda iken süpürge dik durmuyor. Hazne aşağıda ve çalışırken süpürge dik hale getirildiğinde fırça duruyor ancak motor sesi devam ediyor. Ses düzeyi düşük. Plastiği çok kaliteli. Hazne kısmının fonksiyonel olması avantaj. Büyük fırça ucu mobilya altlarına girmediğinden küçük başlık ile değiştirmek gerekiyor. Küçük fırçada Işık yok. Büyük fırça ışığının daha fazla olmasını tercih ederdim. Şarj 120 m2 ev 2. Tam yetiyor. Bu model için renk seçeneği olsa güzel olurdu.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yanlış ürün geldi, Nasil böyle bir hata yapılır ,yazık harcanan zamana ve paraya. Bugün elime ulaşan ürün yine bugün iade edildi kargo firmasına. Kutunun kapağını açıp kapatmam bir oldu videoya alıyordum. İlk defa başıma böyle birşey geldi,ufak tefek bir üründe değil. Yorumumu dikkate alıp satıcılara dikkat edin lütfen.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Malesef çok ağır geldi ve iade ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok guzel ♥️♥️

  • Trendyol aracılığıyla, 20.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evdeki kablolu süpürgem miele olduğu için bu markayı tercih ettim ve yine pişman olmadım♥️ sadece tam güçte süpürme süresi biraz kısa fakat benim işimi fazlasıyla görüyor dört kedi bir köpekli evde inanılmaz işler başarıyor♥️ teşekkürler miele teşekkürler trendyol🙏♥️🥰

  • Trendyol aracılığıyla, 23.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün piyasa fiyatina gore cok uygun ozenli paketleme hizli kargo teşekkürler. urun performansı gayet iyi ana supurge olarak aldim şarjı da gayet iyi gidiyor ve guclu geciyor begenerek kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok çok iyi bir süpürge, evinde hayvan besleyenler mutlaka çok memnun kalacaktır. Satıcı firmaya da sadece 3 günde teslim ettikleri için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekiş gücü mükemmel bayıldım ama en yüksek modda 20 dakika kadar çalışıyor ve yaklaşık 3 saatte şarj oluyor yedek batarya da olsa şahane olurdu yine de çok sevdim kullanımı çok kolay diğer süpürgeler gibi değil kablo derdi yok elinin altında sürekli.. elimde süpürgeyle geziyorum resmen

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Triflex HX1 Cat Dog SMML0 Siyah Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Triflex HX1 Cat Dog SMML0 Siyah Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat