Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Kırmızı Yorumları

Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer süpürge makinem de Miele ve onu 18 yıldır kullanıyorum.Hiçbir sorun çıkarmadı.Bunun üzerine dikey süpürgeyi de Miele tercih ettim.Bu makineden de çok memnunum .Hem süpürmesi çok kolay hem de neredeyse kablolu süpürgeler gibi kuvvetli.Ayakta bir yere dayanmadan durabiliyor.Boşaltma haznesini boşaltmakta çok kolay. Fiyatını araştırarak aldım.En uygun fiyat bu satıcıda idi.Ve 2 günde çok güzel paketlenmiş şekilde gönderdiler.Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daysın a on çeker mükemmel çekişi var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu marka ülkemizdeki piyasaya göre gerçek anlamda çok pahalı ama bir o kadar da kaliteli bir ürün. Alalı neredeyse 3 ay olacak ve her gün kullanmak geliyor içimden. Evi süpürmek artık daha zevkli benim için. Eğer siz de birazcık pahalı olsun ama senelerce kullanalım diyorsanız kesinlikle bu ürünü tercih etmelisiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bi alet. Dyson mı miele mi diye şüphede kalıyorsanız kesinlikle bunu tercih edin. Youtube da karşılaştırmalı videolara bakarak aldım. Çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Süpürgem bozulduktan sonra yeni bi düpürge arayışındaydım. Bu markayı daha önce duymamıştım ama araştırmalarım sonucunda kullanan herkesin çok memnun olduğunu gördüm. Kargo çok hızlı bi sekilde geldi ve ürün hasarsızdı. İyi ki almışım. Çok memnunum. Ürünün ağır olmaması da çok güzel bi özellik. Çekim gücü de gayet başarılı. Eski makinemden daha fazla bu üründen memnunum. Ki eski makinem bilindik bi markaydı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2021
    Muhteşemmm

    Olumlu yönleri: Bayıldım ya sahane nasıl desem dyson mı miele mi diyordum ama iyi ki bunu aldım çekiş gücü süresi sahane sanırım hepa filtrryi kendi temizliyor bir de halı ve fayans için ayrı iki başlık tak çıkar uğraşmaya gerek yok ve temizliği çok kolay ev de yazın halı yokken 1 ve 2 modda calıştırınca evi komple süpürge biliyorum 3.hız da yarım kalıyor evim 130 m2.. Ama ben de su an halı yok.. Ürünle ilgili hiç bir sorunum yok.. Robot u acmıyorum çünkü robot dolunca temizlemesi çok uğraştırıcı.. Miele basit.. Hızlı yerde hareket kabiliyeti dönüşleri va sahane.. Herkesin evinde olmalı valla kablolu falan gereksiz çok.. Sadece müşteri hız etleri hala dönmedi yedek motor almak istiyorum içinde söylenmeyen ama kutudan cıkan 3 adet ayrı uç var biri toz almak için diğeri petek arası bir adet daha var.. Ucu püsküllü çizmeden toz almak için.. Sürekli basılı tutmak zorunda değilsiniz. Agırlıgı falan gayet normal.. Isıkları pil seviyesini veriyor 3 ve ya 4 saatte tam doluyor.. Ayrıca kaliteli net yani. Olumsuz yönleri: Miele müşteri hizmetleri dönerse eğer yedek parça alacağım batarya. Ama dönmediler..

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dyson v11 ve miele arasında kalmıştım dyson üretim yeri çin olduğu için mielede karar kıldık pişmanda olmadık gayet başarılı hergün ev süpürür oldum pişman olmazsınız

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üründen memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    gayet kullanışlı

    Olumlu yönleri: "Tek başıma yaşıyorum bu süpürge bana fazlasıyla yetiyor bu markayı ilk defa duyduğum için biraz tedirgindim alırken ama gayet memnun kaldım kullanışı kolay çekimi kuvvetli bu yüzden de deneyebilirsiniz bence "

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Normal süpürgeye aday gibi gibi...

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık üç aydır kullanıyorum ve her kullandığımda keşke daha önce alsaydım diyorum. Bunu almadan önce çok gezdim ve çeşit çeşit ürün denedim. Öncelikle bu diğerlerine göre biraz daha ağır ancak beni yormuyor. Sadece yüksek yerleri süpürürken, toz alıyorken iki elimle tutuyorum. Günlük kullanıyorken maksimum ya da 2. Seviyede kullanıyorum şarjı yeterli oluyor. Ama tüm evi dip köşe temizlemek gerekirse arada şarja takmam gerekiyor. Ben eski süpürgemi kaldırdım ve artık ihtiyaç duymuyorum. Her gün süpürmeme rağmen çıkan toza inanamıyorum. Haznesi yeterince büyük hemen her temizlemede haznesini temizliyorum çünkü boşaltması çok kolay. Yani üründen son derece memnunum. Satıcı ürünü hızlı ve sorunsuz bir şekilde kargoladı. Paketleme güzeldi. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok severek kullanıyorum. çeyizim için aldım büyük kolaylık umarım uzun ömürlü olur

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu marka bu ütün efsane. Bir kaç aydır kullanıyorum. Evde kedim ve küçük bir kızım var. Tüylerini ve dökülen saçılan herşeyi çok iyi topluyor. Elim ayağım oldu pandemi de. 1 saat şarj gidiyor. Evet biraz ağır ama muadili ürünlere göre çok iyi. Hergün 250 m2 lik evi süpürüyorum artık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eksiksiz sorunsuz elime ulaştı hemde siparişimin ertesi günü. Teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnun kaldım tavsiye edilir

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2020

    2 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Umarım uzun ömürlü olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    Paketleme çok güzeldi zaten çok iyi bir marka araştırarak almıştım çok güzel 👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Süpürgenin perfonmansi mükemmel otesi. dyson 'a göre daha sessiz ve gücu gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sessiz, güçlü ve kullanımı çok kolay

    Olumlu yönleri: Miele bizim için bir markadır. Çamaşır makinesi, elektrikli süpürge sonrası Şarjlı süpürgeyi aldık. Çok memnunuz, harika temizlik yapıyor. GittiGidiyor hizmet kalitesi de işin ayrı bir yönü, en ekonomik şekilde ürünü temin ettik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet kullanışlı dysonla kıyasıya yarışan bir ürün diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat