Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    muhteşem bir süpürge, satıcı da sağolsun hemen elimize ulaşmasını sağladı onlarada ayrıca teşekkür ederiz. :)

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elime bugün ulaştı şimdilik iyi gözüküyor çekim gücü yüksek inşallah bozulmaz

  • Trendyol aracılığıyla, 22.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    harika bir ürün büyük rahatlık

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer süpürge makinem de Miele ve onu 18 yıldır kullanıyorum.Hiçbir sorun çıkarmadı.Bunun üzerine dikey süpürgeyi de Miele tercih ettim.Bu makineden de çok memnunum .Hem süpürmesi çok kolay hem de neredeyse kablolu süpürgeler gibi kuvvetli.Ayakta bir yere dayanmadan durabiliyor.Boşaltma haznesini boşaltmakta çok kolay. Fiyatını araştırarak aldım.En uygun fiyat bu satıcıda idi.Ve 2 günde çok güzel paketlenmiş şekilde gönderdiler.Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daysın a on çeker mükemmel çekişi var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu marka ülkemizdeki piyasaya göre gerçek anlamda çok pahalı ama bir o kadar da kaliteli bir ürün. Alalı neredeyse 3 ay olacak ve her gün kullanmak geliyor içimden. Evi süpürmek artık daha zevkli benim için. Eğer siz de birazcık pahalı olsun ama senelerce kullanalım diyorsanız kesinlikle bu ürünü tercih etmelisiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kutu defalarca açılmış ve kullanış haldeydi. şuan için üründe bir sorun yok

  • Trendyol aracılığıyla, 13.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kovalaa satıcısından aldım 24 saat geçmeden elime ulaştı çok memnun kaldım çok teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 12.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    dyson v11 ile miele arasında kalıp bunu almaya karar verince bide yorumlara bakayım derken fiyatının mediamarktan 2000 lira uyguna olduğunu gorunce hemen aldım.cok güzel bir ürün çekim gücü muhtesem

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel fakat çok ağır biraz kol ağrıtabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Süpürgem bozulduktan sonra yeni bi düpürge arayışındaydım. Bu markayı daha önce duymamıştım ama araştırmalarım sonucunda kullanan herkesin çok memnun olduğunu gördüm. Kargo çok hızlı bi sekilde geldi ve ürün hasarsızdı. İyi ki almışım. Çok memnunum. Ürünün ağır olmaması da çok güzel bi özellik. Çekim gücü de gayet başarılı. Eski makinemden daha fazla bu üründen memnunum. Ki eski makinem bilindik bi markaydı.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Estetik olarak çok şık, ağırlık olarak dyson v11 e denk. Çekiş gücü de çok yakın dyson v11 e.hali üzerinde 3. Kademede süpürme zor, çünkü halıya yapışıyor, ikinci kademede kullanıyorum. Parke üzerinde ise bütün kademeler etkili. Koltuk süpürme işinde çok başarılı en çok bunu beğendim, harika toz çıkarıyor. Beğenmediğim kısmı haznesi küçük bana göre.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    miele kalitesi.. gerçekten parçaları çok kaliteli. çekişi de çok güzel. fakat ben dikkat etmemiştim, bu modelde ışık yokmuş. buna dikkat edin. üst modellerinde var. ama çekişi 10 numara..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2021
    Muhteşemmm

    Olumlu yönleri: Bayıldım ya sahane nasıl desem dyson mı miele mi diyordum ama iyi ki bunu aldım çekiş gücü süresi sahane sanırım hepa filtrryi kendi temizliyor bir de halı ve fayans için ayrı iki başlık tak çıkar uğraşmaya gerek yok ve temizliği çok kolay ev de yazın halı yokken 1 ve 2 modda calıştırınca evi komple süpürge biliyorum 3.hız da yarım kalıyor evim 130 m2.. Ama ben de su an halı yok.. Ürünle ilgili hiç bir sorunum yok.. Robot u acmıyorum çünkü robot dolunca temizlemesi çok uğraştırıcı.. Miele basit.. Hızlı yerde hareket kabiliyeti dönüşleri va sahane.. Herkesin evinde olmalı valla kablolu falan gereksiz çok.. Sadece müşteri hız etleri hala dönmedi yedek motor almak istiyorum içinde söylenmeyen ama kutudan cıkan 3 adet ayrı uç var biri toz almak için diğeri petek arası bir adet daha var.. Ucu püsküllü çizmeden toz almak için.. Sürekli basılı tutmak zorunda değilsiniz. Agırlıgı falan gayet normal.. Isıkları pil seviyesini veriyor 3 ve ya 4 saatte tam doluyor.. Ayrıca kaliteli net yani. Olumsuz yönleri: Miele müşteri hizmetleri dönerse eğer yedek parça alacağım batarya. Ama dönmediler..

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    indirimle 4000 tl ye aldım ve kesinlikle parasını sonuna kadar hakediyor.uzun süre araştırdım turkiyede alınabilecek en iyi markalardan miele.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bence başka alternatif değerlendirilebilir elektolüx daha iyi gibi az biraz dolunca hemen tıkanıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    gayet kullanışlı

    Olumlu yönleri: "Tek başıma yaşıyorum bu süpürge bana fazlasıyla yetiyor bu markayı ilk defa duyduğum için biraz tedirgindim alırken ama gayet memnun kaldım kullanışı kolay çekimi kuvvetli bu yüzden de deneyebilirsiniz bence "

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Normal süpürgeye aday gibi gibi...

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Araştırmalar sonucu bu ürünü aldık çekiş gücü gerçekten iyi buna diycek yok ama hantal biraz pratik değil bence bu paraya dyson v8 tercih edilebilir çekiş gücünde fark yoksa hem daha çok başlığı var hem daha pratik tetik olmaması artı gibi gelmişti ama çok ta mühim değilmiş başlıklar daha önemli. Bu üniteyi aşağı yukarı alma olayı okadar da basit bşy değil ve yukardayken baya ağır. 10 cmlk koltuğun altına girmedi aslnda başlık giriyor ama mafsal kısmı girmiyor oranın arkaya yatması gerekirdi orda Bi tasarım sıkıntısı var bence. Manevra olarak takılmıyor herzeminde çok iyi gidiyor ama parkede burnunun dikine gidiyor yön değiştir mek biraz zor. Zamanla belki alışınca daha pratik gelir ama şuanlık bana hantal geldi iki elimle tutma ihtiyacı hissettim belim filan ağrıdı. Ama çekiş gücü ve dışarı verdiği hava çok iyi bence çekiş gücüne kötü diyenleri anlayamadım. Şarj süresi de mükemmel. Shaggy halının içini söktü resmen inanılmaz tüy çıkardı en ince tüyleri bile almış. Ama dediğim gibi v8 düşünülebilir alternatif olarak. Edit. Şarj konusunda dediğimi geri alıyorum 2. Mod ve max da 15 dakka ya gidiyor ya gitmiyor benm evm küçük ve sadece 2 halı var tüm evi koltuklar ve yataklar dahil 2 kere şar ederek yapabildim evi büyük halısı fazla olanlar bunu göz önünde bulundursun. Ayrıca elektrikli olmayan aksesuar diye geçen koltuk toz alma ve yassı olmak üzere üç ekstra mini başlığı var.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Araştırmalar sonucu bu ürünü aldık çekiş gücü gerçekten iyi buna diycek yok ama hantal biraz pratik değil bence bu paraya dyson v8 tercih edilebilir çekiş gücünde fark yoksa hem daha çok başlığı var hem daha pratik tetik olmaması artı gibi gelmişti ama çok ta mühim değilmiş başlıklar daha önemli. Bu üniteyi aşağı yukarı alma olayı okadar da basit bşy değil ve yukardayken baya ağır. 10 cmlk koltuğun altına girmedi aslnda başlık giriyor ama mafsal kısmı girmiyor oranın arkaya yatması gerekirdi orda Bi tasarım sıkıntısı var bence. Manevra olarak takılmıyor herzeminde çok iyi gidiyor ama parkede burnunun dikine gidiyor yön değiştir mek biraz zor. Zamanla belki alışınca daha pratik gelir ama şuanlık bana hantal geldi iki elimle tutma ihtiyacı hissettim. Ama çekiş gücü ve dışarı verdiği hava çok iyi bence çekiş gücüne kötü diyenleri anlayamadım. Şarj süresi de mükemmel. Shaggy halının içini söktü resmen inanılmaz tüy çıkardı en ince tüyleri bile almış. Edit. Şarj konusunda dediğimi geri alıyorum 2. Mod ve max da 20 dakka ya gidiyor ya gitmiyor benm evm küçük ve sadece 2 halı var tüm evi koltuklar ve yataklar dahil 2 kere şar ederek yapabildim evi büyük halısı fazla olanlar bunu göz önünde bulundursun. Ayrıca elektrikli olmayan aksesuar diye geçen koltuk toz alma ve yassı olmak üzere üç ekstra mini başlığı var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Triflex HX1 SMUL0 25.2 V Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat