Arzum OK0010-K OKKA Minio Pro 480 W Türk Kahvesi Makinesi Krom Yorumları

Arzum OK0010-K OKKA Minio Pro 480 W Türk Kahvesi Makinesi Krom yorum ve tavsiyeleri

(1504 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2023
    Kaynatmıyor

    Yeterli ısıda yapmıyor, fişe takınca ışık hep açık kalıyor. Cezvesi çelik olduğu için almıştım. Arızalı olduğu için iade ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 16.07.2023
    Yıkarken ne kadar dikkat ederseniz edin içine su alıyor

    Yaklaşık ürünü alalı 10 ay oldu kahveyi yakıyor sensör pek çalışmıyor taşırıyor şu an ürün arıza yaptı servis götürdüm bana ürünü bulaşık makinasında yikamissin dediler öyle bir şey yok dedim bana makinada yıkamadığını ispatla dediler ve garanti dışına çıkarıp ürünü tamir için 900 TL istediler ürünün sıfır 1200 TL dedim dalga mı geçiyorsunuz benimle ürün metal ile plastikten oluştuğu için ne kadar dikkat etsenizde yıkarken bu bölümden cevze bölümünün içine su alıyor sağlıklı olsun diye cezvesi komple plastikten olanı almadim hata etmişim arkadaşımda plastik cezveli olanı var ve tencere yıkar gibi suyun altında yıkıyor ve senelerdir de kullanıyor metal cezveli pes para etmez sakın almayın

  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2023
    Gayet Başarılı

    Türk kahvesi konusunda seçici bir insanım. Daha önce Arzum’un çelik cezveli olmayan versiyonundan kahve içmiştim ve nefret etmiştim. Bu durum uzun süre bu makineden uzak durmama neden oldu fakat bu versiyonu oldukça başarılı oldum. Gerek büyük fincan gerekse tek küçük fincan denememde kahvenin lezzeti yerinde, köpüğü bol oldu. Kahveyi biraz bol koymanızı ve kaliteli kahve kullanmanızı tavsiye ederim. Üründen memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.07.2023
    Bozuk Cihaz

    Kesinlikle hiç bir elektronik ürün satın almayın, bozuk gönderiyorlar arkasında durmuyorlar. şuan ürüne el koydular ne ürün değişimi ne para iadesi, uzak durun bu siteden.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.07.2023
    Kaynatmıyor

    Kahve suyu yeterince ısınmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.07.2023
    İdare eder

    Hemen bozukdu

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2023
    Kutusu açılmış ve arızalı ürün.

    Cihaz kaynatmıyor. Biraz ısıtıyor biraz köpük o kadar. Üstelik açılmış denenmiş belli ki arızalı ürün olarak geldi. İade için talep girdiğimde amazzon un önerisi servis olunca çok şaşırdım. 😊 Neyse ki para iadesini seçtim. Bakalım ilk kez iade ediyorum sonuç ne olacak?

  • Amazzon aracılığıyla, 27.06.2023
    ürün arızalı

    amazzon'a güven tam, iade işlemi başattık ve kısa sürede hallolur, ancak Arzum un bu arızalı ürün dağıtım politikası ne olacak bilemem! kesinlikle sonraki tercihimiz bu markadan uzak kalmak.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2023
    Bozuk geldi

    Herkesin yaşadığı gibi, ürün bana da bozuk geldi. İade bekliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.06.2023
    Pratik

    Türk kahvesi alışkanlığımız yoktu, sayesinde oldu. Çok güzel, köpüklü kahve yapıyor. Kullanımı da gayet pratik

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2023
    Maalesef iade etmek zorunda kaldım.

    amazzon hızıyla neredeyse 12 saatte ulaştı ürün ancak sanırım bir serinin hepsi bozukmuş ve amazzona satılmış, bilemıyorum. Ama onlarca yorumda oldugu gibi tam kaynatmadan makına kendını kapatıyor. Daha once bu urunden kullanmıştım ve nasıl pişirdıgıni bılıyorum ama uzulerek ıade ettım

  • Amazzon aracılığıyla, 29.05.2023
    kahveyi kaynatmıyor

    kahveyi hafif köpüklü yapsa da kaç kere denememize rağmen bir türlü kaynatmıyordu. düzgün pişiremeyip çiğ bıraktığı için iade ettik.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2023
    Bozuk

    Çalışmıyor bozuk bunun testi yapılmıyor mu

  • Amazzon aracılığıyla, 25.05.2023
    Ürün kahveyi pişirmiyor

    Ürün bozuk geld, kahveyi pişirmiyor iade ediyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2023
    ürün kusurlu, amazzon destek oldu

    Öncelikle şunu belirteyim. Ürünü epey araştırdıktan sonra başka bir platformdan anneme almıştım. İlk ürün arızalı çıktı ve değişim yaptık. İkinci üründen gayet memnun kaldık. Ardından amazzon üzerinden kendime de almak istedim. İlk ürün bozuk çıktı. Kahveyi ılık yapıyordu ve doğal olarak hiç köpük de olmuyordu. amazzon bu konuda gayet kolay bir süreç işletiyor. Hemen yeni ürünle değişim yaptık fakat yeni üründe de aynı sorun vardı. Artık tekrar uğraşmak istemedim ve iade sürecini başlattım. Burada Arzum markasını eleştirmek istiyorum. Alınan 4 ürünün üçünün arızalı çıkması beni markadan çok soğuttu. Tekrar alacağımı sanmıyorum. Değişim istesem amazzon yine destek olacaktı eminim ki... Fakat bir sonraki üründe de aynı problemle karşılaşma ihtimalini göze alamadım açıkçası. Bu yüzden, Arzum bir kahve makinesinden beklediğim bol köpüklü ve tabi ki sıcak kahveyi sunamadığı için iade ettim. Aynı problemi yaşayanlar var mı yoksa ben mi çok şanssızım çok merak ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    kötü

    arzumdan ikinci kez aldım okka minio serisinden fakat jet serisi ve pro serisinde de aynı sorunu yaşadım düğmesi tam çalışmadı kahveyi soğuk bir şekilde hazırladı ilk minio jet aldım kötü çıktığı için prosunu denemek istedim fakat ikiside aynı arızayı verdi bir daha da almam

  • Amazzon aracılığıyla, 13.05.2023
    Soğuk

    Bir sıcak yaptı, bir resmen ılık yaptı. Güvenilir değil bu ürün. Şikayetvar a şikayette girdim. Daha bugün ilk günü. Biraz daha bakalım da sonra bize yine iş çıktı galiba.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2023
    Köpüklünün âlâsı..

    Harika köpürtüyoor .küçük ve çok yer tutmuyor. Bakır görüntüsü muhteşem.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.05.2023
    Kahveyi pişirmiyor.

    Kullanım talimatına uygun ölçülerle kahve yapmaya çalıştık fakat çok kötü. Tek fincan yaparken su kaynatır gibi kaynatıyor, 2 fincan yapmaya çalışınca ılık bir kahve veriyor. Beğenmedik

  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2023
    Calismayan urun

    Kutudan cikardim denemek istedim ama calismiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum OK0010-K OKKA Minio Pro 480 W Türk Kahvesi Makinesi Krom kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum OK0010-K OKKA Minio Pro 480 W Türk Kahvesi Makinesi Krom yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat