Microsoft Designer 7N9-00017 Klavye Mouse Set Yorumları

Microsoft Designer 7N9-00017 Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(92 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık, minimalist ve zarif. Ok tuşları boşlukla çevreli değil..

    Klavye ve fare oldukça şık, hem minimalist hem de oldukça kaliteli. Klavye ince, chiclet tarzında ve sağlam bir yapıda. Klavyenin belki de tek kötü yanı ok tuşlarının yerlerinin normal klavyelerde olduğu gibi boşlukla çevrelenmemiş olması, bu kullanımda sorun oluşturabiliyor. Fare ve klavye bluetooth gerektiriyor. Son Windows 10 güncellemesinden sonra klavyenin uykuya geçmesi engellendi (bazıları sorun yaşamış). Eskiden 10*15 dakika kullanım olmayınca klavyeyi uyandırmak için 1*2 tuş basmak gerekiyordu. Şimdi bu sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bluetooth sorunlu

    Bluetooth problemli. Sık aralıklarla kopuyor. Bazen bastığınız tuşları algılamıyor bir süre sonra ekranda yazdıklarınız belirmeye başlıyor. Masaüstü bilgisayarda kullanmak için almıştım. İki farklı bluetooth dongle ile denedim. Windows driverlarını güncelledim, bluetooth güç tasarruf modunu kapattım ama kopmalar devam etti. En son telefonla eşleştirip de baktım, yine kopmalar oldu. Görünüm, malzeme kalitesi çok iyi fakat bluetooth bağlantısı sorunlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel çok kullanışlı kaliteli yalnızca başka cihazı da Bluetooth bağlantısı yapınca sorun oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bu setten bugüne kadar 4 veya 5 adet aldım klavye çok başarılı fakat 2 sette farelerin sol tuşları tek tıkladığınızda çift gibi algılıyor ve tuştan garip bir ses geliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten estetik olarak çok güzel bir klavye ve mouse seti. Özellikle klavye oldukça kaliteli. Ancak ben kullanışlı bulmadım. Ağırlıklı kod yazmak için kullandığımdan ve numpad'e alışık olmadığımdan olabilir. Özellikle mouse çok ince ve ele oturmuyor. HP 430 Probook ile kullanıyorum, başka bir bluetooth cihaz bağlı olmamasına rağmen ara sıra mouse'da donma sorunu yaşıyorum. Klavyede de harf takılmaları (kkkkkkk... şeklinde) oluyor. Ürünü kötülemek istemiyorum, benim donanımımndan kaynaklanıyor olabilir ama ben pek memnun kalmadım.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı ve şık bir klavye. Bluetooth sorunsuz. Mause zarif ve şık. Kutu içinden hem klavye için hem de mouse için 4 adet duracell pil çıkıyor. Kargo ve teslimat çok hızlı. Ertesi gün geldi kargom. Çok da ilgili bir satıcı. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bağlantısı sorunsuz. Şu pil çıkıntısı işini de çözseler gayet güzel olacak aslında. normalde inceliği çok iyi ama pil kısmı ciddi bir çıkıntı yapıyor. O çıkıntının verdiği açı çok iyi, yeterli oluyor. Home end grubunun yerleşimi alışkanlık gerektirse de klavyenin toplam genişliğini daraltması sayesinde taşınabilirliği artıyor. 15,6" dizüstü ile birebir aynı boyutta. çantada çok rahat. FN tuşunda ve Capslock tuşunda küçük LED olması iyi ancak parlaklığı çok düşük. Ayrıca Num lock'da yok. Tuşların basma hissiyatı kaliteli bir oyun dizüstü gibi. Tuş aralıkları geniş. Yanlış yazma durumu pek olmuyor. FN yerine F tuşları ayrı olsa daha iyi olabilirdi. Yön tuşlarının tam boyutlu olması da benim için önemli bir artı. Bu fiyat seviyesinde bir set için faresi aşırı basit. İleri geri tuşları ve 4 yönlü teker kesinlikle gerekirdi. Pilli olduğu için klavye aydınlatması olmuyor böyle modellerde ama olsa güzel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Slim sessiz konforlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1. problem, pil hızlı bitiyor 2. problem, pil yuvası pili tam oturtmadığı için arada çalışmamazlık yapıyor 3. problem BT bağlantısında sorun yaratıyor, bir harfi bir çok kez kendi kendine basıyor. Bence her marka kendi en iyi bildiği şeyi yapsın mouse kullanmıyorum bile, tüm problemler 1. ayın sonunda çıktı nerdeyse, iade etme imkanım yok ama olsa kesin iade ederdim, logitech den sapmamak lazımmış

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kullanımdan bir süre sonra farelerin bluetooth bağlantı özellikleri bozuluyor. çalışma odalarındaki diğer cihazlarla karışıyor olabilir 6 adet aldım hepsinin farelerinde aynı sorun mevcut ürün tavsiye etmiyorum bundan sonra bir tane daha almam

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme düzgün, Eksik parça yok, Pillerin(duracell) 4 adetten 2 'sinin paket içinde aktığını gözledim. Ürünün yanında bluetooth aparatı çıkmıyor, masaüstü cihazınızda bluetooth yok ise aparat ile bağlantı sağlamanız gerekiyor. Yazılım geliştiricilere öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mouse iyi değil. Klavye cok cok iyi Acma kapatma butonu yok

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2020
    Klavye güzel, mouse fena değil - içinden Bluetooth adaptor çıkmıyor

    Bilgisayarınızda BT alıcısı yoksa ayrıca bir usb adaptor almak gerekiyor. Ben içinden çıkar diye umuyordum, ayrıca almam gerekti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hizli kargo icin cok tesekkur ederim. Urun windows isletim sistemine sahip bilgisayarlarda cok guzel calisiyor. Sierra yuklu Macbook Air 2014 model laptop'umda calismadi. Bunun uzerine Catalin'e upgrade ettim ve suanda saglikli bir sekilde calisiyor. 4 yildiz vermemin sebebi su, Windows da ya da Mac bilgisayarimda bluetooth'u kapatip diger bilgisayarimi actigimda mouse ve keyboard'i tekrar tanitmam gerekiyor. Sabahtan aksama kadar is bilgisayarimi, aksamdan sonra da kisisel bilgisayarimi kullandigim icin gunde 2 defa bu tanitimi yapmak zorunda kaliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Dokunma hissi ve tuşları çok iyi, malzeme olarak daha kaliteli bir klavyeye rastlamadım şimdiye dek, ama faresi tam tersi kötü orta tekerleğine basmaya korkuyorum o kadar sesli yani, En iyi klavye ve En kötü fareyi yanyana getirmeyi başaran microsofta ne diyeyim bilemedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.10.2020
    Klavye genel olarak güzel, mouse ise kötü

    Windows 10 bilgisayarımda kullanıyorum. + Klavye genel olarak iyi, kullanımı tuşların hissi rahat. - İşaret tuşlarının vs her şeyin bir araya sıkışmış olması kod yazarken sorun oluyor. Bunu görüyorsunuz alırken ama amacınız kod yazımı ise bu nokta sıkıntı olabilir. - Mouse kötü, scroll tekerleğine basınca çıkan ses çok fazla (Bu mouse’u hiç kullanmadım - Logitech Vertical MX kullanıyorum) Keşke klavye ve mouse ayrı satılsaydı. Çoğu insan klavyeyi alabilmek için her ikisini almak zorunda kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet şık bir keyboard ve mouse seti. Klavye uzerinde malzemeden dolayı parmak izi kalıyor ama tuş hissi güzel. MacOS da kullanım için tuş seti biraz problemli ama en azından sol kısmı yeniden atamayla alıştığınız şekle getirebilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.09.2020

    Cok guzel ve kullanini cok rahat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft Designer 7N9-00017 Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft Designer 7N9-00017 Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat