Schafer Kahvecim 500 W 500 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Rosegold Yorumları

Schafer Kahvecim 500 W 500 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Rosegold yorum ve tavsiyeleri

(107 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2022
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Daha bir kez kullandım ama ürün sorunsuz teslim edildi. Görseldeki ile aynı ürün geldi. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2022
    Kahvecim

    Olumlu yönleri: Ürün çok hızlı ve iyi paketlenmiş olarak elime geçti. Ailecek kahve keyfi yaşıyoruz. Kullanışlı ve pratik. Memnunum. Tşk.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün anlatıldığı gibi üründen çok memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben bu kahve makinesi sayesinde tek seferde 4 fincan kahve pişiriyorum. İki farklı pişirme fonksiyonu olan bu makine sayesinde normal ve közde pişirme tekniği mevcut olduğu için istediğim seviyede pişiriyorum. Sesli ikaz fonksiyonu sayesinde makine kahveyi hazır hale getirdiği zaman hemen sinyal alıyor ve kahvemi almaya gidiyorum. Şahane özelliklere sahip olduğu için bu ürünü tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Biz dört kişilik bir aileyiz ve ürünün kapasitesi 4 fincan olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ürünün genel özelliklerinden çok memnun kaldık. Biz ailecek kahve içmeyi çok seviyoruz. Türk kahvesini benzersiz bir şekilde pişiren bu kahve makinesini herkese tavsiye ediyorum. Sesli ikaz özelliği sayesinde kahvem hazır hale geldiği zaman hemen haberim oluyor. Ergonomik el yakmayan tutma sapı sayesinde kolaylıkla fincanlara dökebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Schafer kahvecim inox Rose Gold uzun zamandır satın almak istediğim bir kahve makinesi. Bu ürünü kablosuz kullanım özelliği olduğu için satın aldım. Ebat olarak tam istediğim ölçülere sahip olduğu için mutfak tezgahında pek fazla yer kaplamıyor. 4 fincan kapasitesi benim için yeterli düzeyde. Sorunsuz bir teslimat sağladığı için de teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben kahve içmeyi çok sevdiğim için bu ürünü satın almak istedim. Ürün şimdiye kadar kullanmış olduğum en başarılı kahve makinesi diyebilirim. Tüm özellikleri ile beğenimi kazanan bu ürünün en çok beğendiğim özelliği otomatik kapanma özelliğine sahip olması. Hem firmadan hem de kargo şirketinden çok iyi bir hizmet aldığım için tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu ürünün görüntüsünü ve ebatını beğendiğim için sipariş ettim. 4 kişilik kapasitesi ile benim için yeterli oluyor. 600watt gücü sayesinde yalnızca 2 dakika içerisinde kahveleri hazır hale getiriyor. Kablosuz kullanım özelliğinin olması benim için çok iyi oldu. Aynı zamanda taşma emniyeti de olduğu için oraya buraya dökülüp de her yeri mahvetmiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu ürünün taşma emniyeti olduğu için sipariş ettim.Ben bazen unutuyorum ve kahve ocakta kalıyor. O zaman da taşıyor ve her yer batıyor ama bu ürünün hem taşma emniyeti var hem de otomatik kapanma özelliği var. Aynı zamanda sesli ikaz sistemi olduğu için kahve hazır hale geldiği zaman hemen anlıyorum. Beğenerek kullandığım bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer makinelere göre temizliği ve kullanımı kolay. Yavaş pişiriyor ve kahve daha güzel. Beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Merhabalar aldım fakat geri iade ettim çünkü cezveyi yerlestirdigimiz yerleştirdigimiz yer çizikler var ve içinden ölçü kaşığı çıkmadı sanki kullanılmış gibi oyuzden iade ettim ve cevabını bekliyorum iler de sorun yaşayacağıma sorun yaşamamak için iade ettim iyi çalışmalar

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    +1 Cezvede elektrikli bir aksam yok istediğiniz gibi temizleyin +2 Pişirmesi hız +3 Kahve köpüklü (100ml fincan için bir buçuk tatlı kaşığı kahve) + aynısından tekrar alcağım , soranlara tavsiyemdir -1 közde modu yok gerek varmı bilmiyorum bazı yerlerde yazıyor olduğu ama öyle bir mod yok

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2021
    Kaynadıktan sonra alınmazsa cezve taşıyor

    Malzeme kalitesi iyi, inox hazne gayet geniş. Kahve olunca uyarı veriyor ancak otomatik olarak kaynatmayı durdurmuyor, hemen almazsanız köpüğünüzü taşırıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2021
    👍

    Olumlu yönleri: Çok beyendim tam istediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün berbat sakın almayın taşma emniyeti yok bir kere sinyal veriyorsa 10 kere vermiyor ya buz gibi içiyoruz yada köpüksüz

  • Trendyol aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    plastik olan makineyi gönderdiler şaka gibi arada 100 lira fark var nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2021
    Schafer kalitesi 👌

    Olumlu yönleri: Evimin neredeyse tüm mutfak araç gereçleri schafer marka. Hiç yanıltmadı. Hem görüntüsü çok şık, hemde performans mükemmel. Umarım uzun yıllar benimle olur...

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel pişiriyor :) tereddüt etmeden alın. Güvenilir satıcı ve hızlı teslimat :) 3-4 gün içerisinde kargo ibaresine rağmen hemen kargoya verildi .

  • Trendyol aracılığıyla, 26.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün her hafta mutlaka bir kez aşırı ısınıp dumanlar çıkarıyor ve arıza moduna geçiyor. soğuyunca çalışmaya devam ediyor. ne zaman yangın çıkaracak diye tedirgin bekliyorum.Onun dışında kahvesi gayet güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer Kahvecim 500 W 500 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Rosegold kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer Kahvecim 500 W 500 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Rosegold yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat