Simfer 4256 Mini Fırın Yorumları

Simfer 4256 Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    bir ise yaramaz

    aldigim firindan hic memnun degilim hepsi buradadan almadim bilin diye yaziyorum dijital ekran isidan dolayi cok cobuk bozuluyor serviste dogru duzgun sahip cikmiyor 150 tl istiyor yapilmasinap yani cöp sakin almayin dijital olmayan model alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    Fırın

    Fırın iyi ancak zamanla dijital ekran rakamları siliniyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2018
    Beş Yıldız

    Sipariş verdiğimin ertesi günü elime ulaştı. Dün pişirim yaptım . Çok memnun kaldım . Çocuk kilidinin olması çok güzel. Kullanma klavuzunda fırına ait iki tepsinin aynı zamanda kullanılmaması gerektiği dikkatimi çekti sadece. Sesli uyarı sistemi harika düşünülmüş. Tavsiye ediyoum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    ürün

    ürün anlatıldığı gibi güzel begendik ..

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2018
    Harika bir ürün

    Ürün beklediğimden iyi çıktı, çok kaliteli bir ürün fakat mutfakta yer sıkıntısı olan boyutlarını iyi incelesin ürünün. Aile boyu bir ürün pişirmesi güzel her çeşit et taptım. Kurutmuyor ve digital ekranı kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2018
    Şık bir tasarım

    Firma kaynaklı bir sorun olmadı gayet güzel ilgilendiler öncesinde üstelik paket beklediğimden hızlı geldi ancak sürat kargo getirirken çarpmış düşürmüş olmalı ki fırının sağ tarafı ezilmiş hafif bir şekilde kutuya aldığımızda belli olmuyordu paleti açınca anlaşıldı. Çok büyük bir ezilme değil yine de yeni aldığınız bir üründe böyle birşey görmek insanı mutsuz ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2018
    Güzel ürün

    Tasarımı ve kalitesi ile güzel bir cihaz. Ben alırken gri olduğunu sanmıştım ancak beyazmış. Renk konusuna dikkat eden arkadaşların bilgisine

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2017
    Anneme aldım...

    Beğendi.........

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2017
    Güzel ürün

    Yeni kullanmaya başladık. İlk intiba iyi ama kullandıkça artısı eksisi daha iyi anlaşılacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    FİYATI UYGUN MARİFATİ ÇOK.........

    Aldıktan sonra demek amacıyla börek yaptık böreğin altı ve üstü aynı kızarmıştı. her iki tarafında yanma da olmadı daha önce almış olduğum yuvarlak fırında kekin üstü ile aynı aynı oranda pişirmiyordu. şimdi kekde deneyeceğim. Pişirdikten sonra görüşlerimi ayrıca paylaşırım. Fırın çok farklı, fırın kullanımı çok kolay, dijital gösterge bence harika

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 29.08.2015
    Çok beğendik

    Ürünü çok araştırdım ve istanbul bilişimden aldım. İlk poğaça denememiz mükemmeldi. Turbo özelliği çok iyi. İçinde bir adet ızgara teli bir adet yuvarlak tepsi ve bir adet de kare tepsi var. Bu tarz bir fırın alacaklara kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2013
    ......

    ürün kaliteli şık bi tasarıma sahip. pıyasa fiyatının çok çok altında.teslim paketi garanti belgesi+fatura.bu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.07.2013
    Simfer 4256 beyaz Digital Midi Fırın

    elif hanım, ürünün ızgarası altlı ve üstlümü?

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.07.2013
    Simfer Dijital 4256 Midi Fırın

    peki ürünün ızgara tipi nasıl alt ve üstünde de ızgarası var mı? bu soruma hiç cevap bulamadım henüz

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.06.2013
    Simfer 4256 beyaz Digital Midi Fırın

    şık ve kakiteli fırın araştırması yapıyordum en iyi fiyatı istanbul bilişim den sipariş verdiği kısa sürede elime ulaşan kullanmaya başladığım fırının kullanımı kolay ve kalitesine hayran kaldığım fırını almak isteyen herkeze tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    beğendim

    şık bir tasarımı var kullanımı çok kolay sesli ikaz vermesi ve en önemlisi uygun bir fiyatı piyasada bu fiyata bu özellikte zor bulunur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer 4256 Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer 4256 Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat