Beko BSUF 4000 MEB Mini Fırın Yorumları

Beko BSUF 4000 MEB Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hantal ufak bisey beklemeyin dolabın içerisine yerleştirip çıkarmak bi dert cift camli demiş sitede heryerde bekonun sitesinde bile tek camli geç pişiriyor ufak daha makul bir firin olabilirdi satıcı çok ilgili sagolsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğim gibi çok iyi çıktı...

    Kaliteli tertemiz bir ürün. Daha yüksek bedeller verip yabancı markalara sakın para bayılmayın. Çok memnunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    biraz geç pişiriyor ama yeterince güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ebadına oranla hacmi yeterli değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Mini fırını eşimle beğenerek almıştık. Çok güzel bir tasarımı var ve malzeme yapısı dayanıklı. Ancak dış yüzeyinin metal olması yanı sıra çizilmeye müsait malzeme kullanılmış. Ufak hatalarda çizikler oluşabiliyor. Kullanırken hep çizilme tedirginliği yaşıyoruz. İç hacmi ve ısıtma performansı olarak memnun kaldık. Yemeklerimizi hızla pişirebiliyoruz. Ama dediğim gibi biraz hassas bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.06.2021

    Dün satın aldığım beko mini fırın tam bir fıyasko..Bırakın pişirmeyi ısıtmaya bile yaramaz..2 saatte tavuk pişiremedim..aldığım yere değişin bunu dedim değişmediler..Tam bir rezalet..çöpe atıp videosunu çekeceğim başklarıda yanmasın..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Son derece başarılı bir fırın, çok beğendim. Dış yüzeyinden kalitesini anlıyorsunuz. Aynı kalite pişirme özelliği içinde geçerli. İçerisinde emaye tepsisi de mevcut. Isıyı fırın içerisinde eşit şekilde dağıtan bir sisteme sahip. Bu da pişirdiğiniz ürünlerin her açıdan eşit pişmesini sağlıyor. Markası da oldukça güvenilir. Fiyatına değecek bir ürün. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.03.2021

    Üzgünüm ama İrenc bir fırın ve çok kötü bir servisiniz var Beko aldığım günden beri firinin bir tarafi bariz pisirmiyor ve resimlerle bunu gostersemde gelen servise servis bunun biseyi yok ayar yapamiyorsunuz diyip geri gidiyor verdigim para haram olsun kesinlikle kapinizdan geçmem artik .

  • Trendyol aracılığıyla, 28.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    firin çok güzel çok kaliteli sadece çok alçak kek yaparken tabanina yapişabilir diye iyade ettim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.02.2021

    İki üç ay oldu alalı belki 10 kereden fazla kek denedim ama yok olmadı hamurun kekin içi veya ortası hamur kalıyor setvis geldi baktı yanında yaptım keki çıkardık ortası hamur gördü inanmıyo annemde söyleyince yok öyledir yok böyledir diyip kıvırdı en son yapacak bişey yok performansı bu tüketici haklarına başvurun ozaman dedi ve gitti başvuruyu nasıl yapıcam arkadaşlar bide para falan ödermiyim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.02.2021

    Tek kelimeyle rezalet bir fırın az para da vermedim haram olsun keklerim hep çöp oluyor bişey yapıyorsanız düzgün yapın nolur

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2021
    Ürün arızalı geldi

    Olumsuz yönleri: Gelen Ürün Güzel gayet iyi fakat satıcı arızalı ürün gönderdi, iade ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2020

    Takipteydim kaçırmadım aldım Süper

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2019
    ilgisiz

    ürün güzel pişirme hızı felan iyi ancak bütün tavuk kaz hindi gibi ürünler pisirecekseniz alçak sığmıyor parçalamak gerekiyo ama bir büyük modeli 5000 olan daha yüksek içi

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019
    güzel ürün

    hicbir sıkıntı si yok gayet güzel bir ürün tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2019
    Çok iyi

    Bize biraz büyük geldi onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    kare tepsi yok

    ürün genel olarak çok iyi, ancak kare tepsi olmaması çok ilginç. ayrıca alt rezistans açıkta, oldu da pişirme sırasında bir taşma olsa temizlenmesi sorun olacak.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.11.2018

    Yaklaşık 3 gün dur,Arçelik Beko mini midi fırın satin almak için uğraşıyorum ama ,kusura bakmayın çoğu tasarım ve kullanım rezaleti,60x60 kare ebat (çoğu aşağı yukarı bu ebarlarda)yükseklik 3o cm.,kek karardığında fırın tavanına yapışmakta. Ne garip bir orantilamadir bu? Ne garip bir hesaplama ve tasarım rezaletidir.sonuc mu?temizce bulduğum eski bir model beko mf 5 almaya karar verdik,şimdikilerin çoğuna 10 başar.

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2018
    çok iyi değil

    açıkçası öyle idareten bir ürün arıyorsanız işinizi görür onun dışında kalitesi çok iyi gibi gelmedi bana, kalıcı olsun diyorsanız başka bir ürün bakın derim, daha yeni elime ulaştı kullandıkça artık aktarırım

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2018

    Fırının özelliklerine göre fiyatı makul.Mağaza siparişten sonra hemen kargoladı, ancak kargo firması biraz geciktirdi.Tavsiye edilebilecek bir mağaza.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BSUF 4000 MEB Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BSUF 4000 MEB Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat