MSI Optix MPG27CQ2 27 inç 1ms 144Hz FreeSync Anti-Flicker WQHD Gaming Monitör Yorumları

MSI Optix MPG27CQ2 27 inç 1ms 144Hz FreeSync Anti-Flicker WQHD Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Ablam doğum günümde hediye almak istediğini söyledi. Bende bu oyuncu monitörünü uzun zamandır istiyordum. Sipariş verdik hemen. Geldiği gibi kurulumunu yaptık. Monitör gerçekten güzel. Yüksek ekran çözünürlüğü sayesinde oyun oynarken efektleri çok güzel yansıtıyor. Less Blue Light özelliği sayesinde göz yorgunluğu yaşamıyorum. Uzun süre ekran karşısında kalabiliyorum. İhtiyacımı yeterince karşılayan bir monitör.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Tavsiye Ederim

    Olumlu yönleri: Evde boş zamanlarımda bilgisayarda vakit geçiriyorum. Bu yüzden eşim bana bu monitörü hediye aldı. Daha önce mağazada görmüştüm ve tasarımını çok beğenmiştim. Şık ve zarif bir görünümü var. Ekranın altındaki renkli aydınlatma bölümü çok güzel bir ayrıntı olmuş. Monitör oyun içi etkinlilklerle senkronize oluyor ve yaşamsal verileri bu LED efektler aracılığı ile iletiyor. Performans açısından da memnuniyetle kullanıyorum. Monitör satın alacaksanız bu modeli almanızı tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Eşimle evdeki bilgisayarın monitörü arızalanınca mecbur olarak yeni sipariş verdik. Fakat ürün beklediğimizden de harika. MSI ürünleri çok iyi. Daha öncede bilgisayar malzemesi almıştık. Çok memnun kaldık. İyi ki almışız. Kalitesinin yanında bütçemiz de uygun geldi. Bu sebeple aldık. Görüntü kalitesi film, video izlerken çok iyi gerçekten. Ürünün hızlı gönderilmesi de bizi çok memnun etti. Üç gün gibi bir süreçte geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Pahalı

    Olumlu yönleri: Fiyatı çok iyi boyutu da ideal hatta görseli de fena değil gibi duruyor Olumsuz yönleri: bu fiyata alınabilecek daha iyi monitörler kesinlikle vardır. Fiyat performans olarak bence sınıfta kaldı görüntü kalitesi öyle hayal ettiğim gibi iyi çıkmadı. Başka alternatiflere göz atın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Performans Baya İyi

    Olumlu yönleri: Yüksek çözünürlüğü sayesinde görüntüleri oldukça kaliteli bir şekilde aktarıyor. Piksel görüntülerden rahatsız olanlar için ideal özellikte olduğunu düşünüyorum. İşlemci hızı da oldukça yüksek. Görüntüler takılmadan, akıcı bir şekilde aktarılıyor. Oyun oynamayı sevenler için ideal bir monitör olduğunu düşünüyorum. Ben performans olarak gayet memnun kaldım, ilgilenenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Çocuklar derse rahat girsin diye aldım. Oyun oynarken de işe yarar diye düşündüm. Bu ürünün uygun olabileceğini düşündüm. Görüntü kesilip duruyor. Çözünürlüğü de beklediğim gibi değil. Masa üzerinde duruşunu da sevmedim. Aynı fiyata farklı bir markanın ürününü de görmüştüm. İki arasında kalınca bunu seçtim ama pişman oldum.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2021
    144 HZ 1 MS TEPKİ SÜRESİ 27" ÇERÇEVESİZ EKRAN 2K ÇÖZÜNÜRLÜK

    Uzun araştırmalar sonucu MSI MPG27CQ2 serisine karar kıldım, bu modeli tercih etmemin en büyük sebebi;- 1 ms tepki süresi,- 144 hz yenileme hızı,- VA ekran olması,- Sağa sola öne arkaya hareket edebilmesi,- ve tabii ki 27" olmasıydı.2K çözünürlük için 27" ideal. Zaten 4K çözünürlüğe sahip monitörlerde çoğunda 60Hz üstü destek olmadığı için 4K almak aşırıya kaçmak olur. 4 aya yakındır kullanıyorum MSI kalitesine ve amazzona güvenerek aldım pişman olmadım açıkçası beklediğimden çok daha iyi çıktı. Parlaklığı çok fazla gelebilir ben %50 ayarda kullanıyorum. Gaming OSD ile monitör ayarlarını istediğiniz gibi bilgisayar üzerinden yapabiliyorsunuz monitördeki tuşu neredeyse hiç kullanmıyorum. Fiyatlar uygun olsa aynısından 1 tane daha almak isterim ama malum fiyatlar çok. Diğer markaların monitörlerini de araştırdım ama ghosting ve ölü piksel eleştirileri çok fazla vardı. Bu modelde de aynı problemi yaşayanlar olmuş ama bende bir sıkıntı olmadı çok şükür.Bana göre iyi yönleri;-VA Panel renk uyumu, 144 Hz ve 1Ms olmasıkötü yönleri ise;- Siyah doygunluğu 9 ile 10 arasında ayarlanamaması, 9,25-9,5-9,75 gibi ara ayarlarda olsa siyah renkleri çok daha iyi olabilir ama sadece oyunlarda çok siyah yerlerde 9 koyu 10 grimsi gibi oluyor onu da biraz uğraşarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz almamak için bir problem değil bu yazılımla düzeltilebilecek bir şey.- Pivot olmaması. Sonuç olarak KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.02.2021
    MÜKEMMEL MONİTÖR(ÖLÜ PİKSEL HARİÇ)

    Birçok 2k monitörü inceleyip bu ürünü aldım sanırım bir 6 ay inceledim fakat bu fiyata (3300 tl) daha iyi monitör hiçbir zaman olmadı herhangi bir yerde .Malzeme kalitesi ışık efektleri renk kalitesi, dönme açıları hepsi harika tek kusuru ölü piksel çıktı 1 adet amazzon stoklarında da olmadığı için değişim yapamadılar onun yerine telafi için bir miktar geri ödem yaptılar. Buradan amazzona da teşekkür ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Paketleme gayet özenli ve boşluklar ekstra desteklenmişti sağa sola kaymaması için.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2021
    Ürünü çok beğendim teşekkürler.

    Üründen gerçekten memnunum şuan kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Teşekkürler AMAZON.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.01.2021
    MSI kalitesi

    Epeydir takipteydim bu monitörü. Gerek malzeme kalitesi ve gerek performans olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Ürünle ilgili herhangi bir problemle de karşılaşmadım. Kurulumu basit ve içinden gerekli DP, HDMI ve RGB modlarını ve ayarlarını yapabileceğiz USB kablosu çıkıyor. Ayarlarını isterseniz ekranın arkasındaki joystick yardımıyla kolayca yapabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2021
    rengarenk

    en sevdiğim özelliği rgb olması ve curve olması msi markasına güvendiğim ve en güzel görüntüye sahip olduğu için bu modeli seçtim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor tek eksiği hoparlör olmaması

  • Amazzon aracılığıyla, 22.01.2021
    Urun guzel kargo ozenli olabilirdi

    Urun oldukca guzel kaliteli malzeme goruntu renkler iyi.Fakat kutunun balonlu sekilde gelmesini beklerdim amazzondan kutuda yirtik olmus monitore zarar gelebilirdi

  • Amazzon aracılığıyla, 22.01.2021
    Kusursuz

    Çok beğendim akşam saat 10 da sipariş verdım sabah 9:30 da elimdeydi çok memnun kaldım sıfır ölü piksel kargo desen mükemmel amazzon bir numara

  • Amazzon aracılığıyla, 18.01.2021
    Sorunsuz Monitör

    Ürünü elime aldığımda kalitesini kendini farkettirdi, ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmadım. Ledleride ayrı bir hava katıyor. Msi bu işi gerçekten başarmış.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2021
    Her oyuncunun hakkı

    Gayet memnunum, kalite hic bir zaman ucuz olmuyor. Lag neredeyse hiç olmuyor. Daha önce kullandığım viewsonic ips ekran olması sebebiyle flim izlerken hazzı çok güzeldi, tn panelde aynı hazzı yakalayamam diyordum ama tabularim yıkıldı. Oyun için alıyorsanız sizi mutlu edeceğine eminim ayrıca RGB olayı odanızı suslemenize ayrıca yardımcı olacaktır. Eğer desing v.s. işlemler ugrasiyorsaniz ve biraz daha fazla bütçe ayirabilirseniz. Yeni cikan ips panelli modeli tercih etmeniz avantajiniza olacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Şahane

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli ve başarılı bir ekran, beklediğimden daha büyük geldi. Curve kısmı da çok başarılı, 2k olması da öyle. Gaming için kuvvetli bir ekran kartıyla desteklemelisiniz, bu monitörü kaldırmak her ekran kartının harcı değil. Şahane bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2020
    Tek kelimeyle mükemmel

    Ürün yeni elime geçti. Gerçekten çok kaliteli bir monitör. Gerçek 1ms olduğuna eminim. Gecikmeyi hissedemiyorsunuz bile. 144Hz olması daha akıcı bir oyun deneyimi yaratıyor. Diğer 2k monitörler arasında gidip gelirken bu mönitorün büyük indirime girdiğini gördüm. Özellikleri tam aradığım gibiydi ve de bütçeme uygundu. Bu yüzden tereddütsüz tercih ettim.Ölü piksel, ghosting gibi olumsuz hiçbir şeye rastlamadım. RGB ışıklar güzel bir hava katıyor. GameSense her ne kadar her oyunda desteklenmese de destekleyen oyunlarda güzel iş görüyor. Yükseklik ayarı, sağa sola çevirme, yukarı aşağı eğme ürünü ergonomik kılıyor. Curved olması oyun için bence avantaj çünkü odağınızı tek bir yere toplamayı sağlıyor. Pivot olmaması benim için kayıp değil sonuçta oyun için aldım.Ürünün içinden Display Port, HDMI gibi kabloların çıkması büyük avantaj. MSI'ın Gaming OSD programı ile monitör üzerindeki tuşla uğraşmadan mouse klavye ile ayar yapabilmek çok iyi bir özellik bence. Sadece cihazla gelen kabloyu kasadaki USB portunuza bağlamanız yeterli.Benim tüm ihtiyaçlarımı karşıladı diyebilirim. Birkaç oyunda test ettim aldığım sonuçlardan gayet memnunum. G-sync yok gözüküyor monitör ama nvidia ayarlarından açabiliyorsunuz. Tabi bu monitör nvidia tarafından test edilip sertifikalandırılmamış diğer g-sync compatible monitörler gibi. Şu ana kadar yırtılma vs yaşamadım. Herhalde iş görüyor gibi tam emin değilim.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2020
    4 4lük bir ürün!

    Curved, 2K çözünürlük ve 144 hz refresh rate olarak aradığım kriterlerde ilk sırada bu monitörü buldum.Kurulum oldukça kolay, tek başıma rahatlıkla kurdum. Paketleme özeni müthiş.Beklentilerimi oldukça fazlasıyla karşıladı, ön arka led görsellik ayrıca bonus gibi.2 ayrı PC arası hızlı geçiş kolaylığı, mini joystickle çok rahat, kapsamlı menü de baya detaylı.Tek korkum sipariş verdikten sonra ölü pixel çıkar mı diye geçen gereksiz bir 24 saat sonunda bir tane bile olmaması mutluluğu :)

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2020
    malzeme kalitesi

    Cok iyi bir monitor. Malzeme kendini belli ediyor her detayda. Neredeyse en yakin saticidan binbesyuz tl ucuza satan amazzon a tesekkurler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MPG27CQ2 27 inç 1ms 144Hz FreeSync Anti-Flicker WQHD Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MPG27CQ2 27 inç 1ms 144Hz FreeSync Anti-Flicker WQHD Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat