Arçelik K 8415 KM Kahve Makinesi Yorumları

Arçelik K 8415 KM Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Üç Yıldız

    benim gibi almışken iyisini alayım bari diyip, iyisi acaba nasıl olmalı sorusuna tam cevap bulamayanlar için bu yorumu yapayım dedim. Aklımda hem öğüten hem kahve yapan vardı ama Türkiye de sadece kahve üzerine dükkanlar olmadığı için çok aklıma yatmadığından hazır filitre kahve modelinde ve bunda karar kıldım. Cihaza gelince çok iri geldi, çok hızlı kahve yapıyor (ki bunun negatif yönü tek kişilik kahve yaparken su miktarı az olduğundan anında hazır oluyor, kahvenin aroması eksik kalabiliyor). Programlanabilir evet ama cihaz sürekli fişte olmalı, program öncesi olabilecek kısa bir elektrik kesintisi saati sıfırladığı için otomatikmen planlı kahve yapmanızı da engellemiş oluyor yani çok faydalı bir özellik gelmedi. Bu durumlar sizi rahatsız etmediği sürece genel olarak beğenebileceğiniz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    yerli mali

    uzun sure kararsiz kaldiktan sonra, almişken iyisini alayim dedim ve cok memnunum herkese tavsiye ederim sade cok fonksiyonu olmayan saglam bir makina 2sa kadar sicak tutuyor genis su haznesi kullanişli

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    arizali urun geldi

    goruntu guzeldi 😃

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2016
    Bu fiyata çok iyi ürün

    Bu fiyata çok iyi ürün, piyasa fiyatının çok altında ve kullanışlı. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Fena Değil

    Ürünün gücü, üretim malzemesi, özellikleri gayet iyi ama birkaç nedenden dolayı tam memnun olamadım. Filtre haznesi oval olduğu için kağıt filtre tam açılamadığından zaman zaman katlanıyor ve kahve ve zaman ziyan oluyor. Diğer bir konu, haznesine su koyarken üst kapak engel oluyor ve bazen hazne dışına su gidiyor. Suyun döküldüğü bölüm çok küçük tutulmuş ve bence ergonomik değil. Üst kapağın tek parça olması nedeniyle tam açmak için ya yan çevirmek ya da tezgahın ucuna kadar çekmek gerekiyor. Eski makinam iki kapaklıydı ve tezgah üstü-dolap altı kısımda rahat çalışabiliyordum.

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2016

    Ürün genel anlamda kaliteli fazla para vermeden kahve keyfi istiyorsanız alın derin

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016
    arçelik

    arçelik farkı faturalı ürün harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 8415 KM Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 8415 KM Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat