Bosch KDN86AWF0N F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Yorumları

Bosch KDN86AWF0N F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elimize vaktinde ve sağlam bir şekilde ulaştı ilk günden beri garip bir ses çıkarıyor alalı bir buçuk yılı geçti hâlâ ses çıkarıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hakkında diyecek bir şey yok Bosch kalitesi👍 Mağaza çok hızlı gönderdi 21 şubatta Sipariş verdim şubat 24 te teslim edildi bana. hemen aradım servisi montajı yapıldı. mağazaya küçük bir eleştirim olacak ürünün faturası yeğenime kesilmiş bu nasıl olmuş anlamadım o yüzden bir yıldız kırdım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bosh kalitesi

    Olumlu yönleri: çok menunum ürünler çok daha uzun süre taze kalıyor eski amana buz dolabıma göre Olumsuz yönleri: aralıklarla çok yüksek bir şekilde ses geliyor anlam veremedim tak diye bir demir sopayla ahşaba vurur gibi çözemedim nedenini

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel ve geniş Kargo hizmeti de iyiydi Servis geldi ve kurulumunu yaptı 4 yıl daha garantiyi uzattılar Teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kesinlikle harika bir buzdolabı Bence denenmeye değer Daha önce birkaç markanın Buzdolabını denemiştim fakat memnun kalmamıştım ama Bosch markası gerçekten çok kaliteli. iç dizaynı çok iyi bir şekilde tasarlanmış ve sebze meyve koymak için çok iyi bir bölme yapılmış. Ben kapasitesini çok iyi buldum bu nedenle herkese tavsiye ederim bence kesinlikle denenmeye değer bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Annem uzun zamandır eski buzdolabının performansını yitirdiğini ve gıdaların bozulmasına sebep olduğunu düşündüğü için alışveriş sitesi üzerinden bu Buzdolabını sipariş ettik. enerji tasarruflu ve iç hacmi gayet geniş olan bu buzdolabı ihtiyacımızı karşıladı. ürünleri çok uzun bir süre taze tutuyor. Bu sebeple herkese tavsiye diyoruz. Gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü mağaza sipariş verdikten 2 gün içinde kargoya verildi. Ama horoz lojistik 15 gün sonra mağaza sahibinin iki defa benim bir defa arayıp aciliyetinin olduğunu soylememizle teslimatı ni yaptı. Ürüne gelince istediğim ve beklediğim gibi kaliteli geniş büyük bir buzdolabı Trendyol ve mağaza ya çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün salimen adrese geldi, yarım saat içinde servis kurulum yaptı. XXLdolap ihtiyacımızı karşıladı. Geniş güzel ürüm.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2021
    güzel dolap

    yeri olanlar için güzel geniş bir dolap

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo paketleme çok iyiydi. Ve dolap son derece büyük ve kullanış li

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Annem buzdolabının eski performansının kalmadığını ve gıdaların bozulmasına sebep olduğunu söyledi. Yeni bir buzdolabı gerekiyordu. İnternette uzun bir süre araştırdım. İndirimli ürünleri takip ettim. Sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Bosch marka buzdolabını keşfettim. Enerji tasarruflu ve ferah iç hacmi ile tüm ihtiyacımızı karşıladı. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Annem çok beğendi. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün temiz , sorunsuz ve zamanın da geldi. çok beğendim. kargo ve serviste hiç bir sorun yaşamadım. Çok tşkler hepsi burada

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Buzdolabını eşimle yeni evimize aldık. İkimiz de öğreciyiz bu yüzden uygun bir şey almak istedik. Fiyatı bizim bütçemize uygun olan güvendiğimiz bir marka bulduk. Bu fiyatı görünce kaçırmak istemedik hemen sipariş verdik. Kesinlikle buzdolabı almayı düşünen herkese öneriyorum bu marka ve modeli. Hem hesaplı hem de çok uzun süre kullanabiliyorsunuz. Kaliteli ve sağlam görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam istediğimiz gibi. Söylenilen tarihten önce teslim edildi. Yeri müsait olanlar hiç düşünmeden alabilirler. Bu arada tedarikçi konseptEV’den Gökçe beye ve tatbiki HB ye çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ailem ilçede Arçelik’in benzer boyutlardaki ürünü İçin 8500 TL fiyat ödeyecekken buradan uygun fiyata aldık. Tek olumsuz yanı her kredi kartına peşin fiyatına taksit sayısı fazla olsa daha da iyi olurdu. Ürün boyutları gayet büyük ve yeterli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    xl geniş ve güzel bir ürün sesiz çalışıyor

    Olumlu yönleri: garanti uzatmasıda avantajlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bosch markasının kalitesine gerçekten çok güveniyorum. Bu buzdolabını da baya bir araştırma yaptıktan sonra aldım. Standart bir buzdolabı gibi görünse de gerçekten standardın üstünde bir buzdolabı. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. Sebzeleri ve meyveleri taptaze bir şekilde muhafaza ediyor. Derin dondurucu kısmı da çok iyi. Ömürlük bir buzdolabı diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tek kelimeyle harika göründüğünden daha büyük ve geniş, anneme almıştım kendisi çok memnun kaldı çok beğendi, özellikle sebze ve meyvelik kısmına bayıldık kendine göre meyve sebze varsa soğuklugu nemi kendi ayarlıyor bu özelliği daha önce hiçbir buzdolabında görmemiştik, alacaklar hiç düşünmeden alsın derim çok uzun araştırmalar sonucunda aldım iyiki de almışım diyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    İYİ ÜRÜN

    Olumlu yönleri: kocaman bir buzdolabı geldi. litresi ve hacmi inanılmaz büyük. bu dolabı doldurmak çok pahalıya patlayacak anlaşılan :) neyse ki ihtiyacımızdı ve sonunda aldık. pek memnunuz arkadaşlar a++ olduğu için enerji tasarrufu yapabilen br dolap. soğutma hızı çok iyi kendiniz dereceyi ekrandan ayarlayabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2021
    Fiyat güzel ama kargo 500 TL , dikkat

    Olumlu yönleri: Fiyat güzel ama kargo 500 TL , dikkat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDN86AWF0N F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDN86AWF0N F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat