Bosch KDN76AWF0N A++ 542 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz Yorumları

Bosch KDN76AWF0N A++ 542 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün bosch ile kalitesi ile alakası yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Abime aldım çok memnun

  • Trendyol aracılığıyla, 29.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyiz paketi yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Beş yıldızı yorumum üst kısımlarda bulunsun diye verdim! Aman dikkat edin!!! Ben bu adamlardan bu ürünü çeyiz için almıştım. Düğünüme uzun bir süre olduğu için başka bir yere bıraktırdım! Tabi bu bıraktığım yer hanımın akrabalarının boş olan eviydi. Sonrasında dairem bitince taşıdım ve bosh yetkili servisince gelip takıldı. Dolabın ısı yalıtımını sağlayan sacların içindeki köpükler üst taraftan dışarı çıkmış ve görünüyordu. Sonra yan saclarında dalgalanma vardı. Hatta ufak tefek alt kısımlarda yara izleri vardı! Allahtan sonrasında yetkili servis ile irtibata geçip ürünün bosh merkezden değişimini talep edip değişebildik! Herkes benim kadar şanslı olmayabilir o yüzden bu adamlar başta olmak üzere gelen tüm eşyalarınızı kontrol ederek alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ürün güzel biraz yavaş geldi satıcı ile alakalı değil horoz lojistik yavaş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Üç dört gün önce alışveriş sitesi üzerinden satın aldığım bu buzdolabı bu sabah adresime başarılı bir şekilde teslim edildi. Enerji sınıfı F olan bu ürün 526 L hacme sahip olduğu için çok geniş ve çok kaliteli bir ürün. Yetkili arkadaşlar az önce gelerek kurulumunu sağladılar. Firma benim de çok iyi ilgilendi her şeyim sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi beni çok memnun etti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben bu ürünü alışveriş sitesi üzerinden uzun zamandır takip ediyordum. İndirime girdiği zaman hemen sipariş ettim. Görüntüsü çok güzel ve hasarsız bir şekilde adresime ulaştı. Gayet sessiz çalışıyor, iç tasarımı ve performansı gerçekten çok başarılı. Kargodan ve satıcı firmadan çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. severek kullandığım için. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2021
    Bosch kalitesi

    Olumlu yönleri: Ürün ve servis çok iyi...

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2021
    İyi bir buzdolabı

    Üründen çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün kargo tarafından geldiğinde kapak hasarlı geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Mini boy buzdolabım yetersiz gelmeye başladı. Yemeklerimi meyve ve sebzeleri yani tüm gıdalarımı rahatlıkla sığdırabileceğim kaliteli ve geniş iç hacimli dolap almaya karar verdim. İnternette uzun bir süre araştırdım. İndirimli ürünleri takip ettim. Sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Bosch marka buzdolabını keşfettim. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Annem buzdolabının eski performansının kalmadığını ve gıdaların bozulmasına sebep olduğunu söyledi. Yeni bir buzdolabı gerekiyordu. İnternette uzun bir süre araştırdım. İndirimli ürünleri takip ettim. Sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Bosch marka buzdolabını keşfettim. Inox serisini tercih ettim. Enerji tasarruflu ve ferah iç hacmi ile tüm ihtiyacımızı karşıladı. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Annem çok beğendi. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Bekar olanlar ve erkekler beni iyi anlar. Buzdolabını sadece yiyeceklerimiz bozulmasın diye kullanırız. Temizlenmesi gerektiğini bile bilmiyordum. Bir önceki buzdolabım pislikten motoru en sonunda arıza yapmış. Mecburiyetten yeni bir buzdolabı aldım. Bosch markasını da tavsiye üzerine araştırdım. İndirime girince sipariş verdim hemen. Şimdilik memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2021
    Bosh KDN76AWFON

    Yüksek performanslı ve çok geniş kullanım hacimli mükemmel bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Mağaza fiyatlarının çok altında olduğu için buradan sipariş vermek istedim. Evimideki buzdolabı küçüktü, çok kullanışlı olmuyordu. O yüzden bunu da sipariş vermek istedim.İyi ki almışım çok memnun kaldım. Çok iyi soğutuyor ve içi çok geniş. Paketleme ve hızlı teslimat için satıcıya teşekkür ederim. Ürün sorunsuz bir şekilde ulaştı elime. İhtiyacı olan herkese de tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ve kaliteli üründür.Daha önce Vestel kullanıyorduk;ilkmdeda Bosch marka ürün aldık.Şimdilik memnunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok güzel görünüşü baya buyuk daha kullanmak nasip olmadı kullanınca tekrar yorumumu güncellicem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Oldukça hızlı ve hasarsız bir şekilde ürün elimize ulaştı. Kurulumu hemen yapıldı ve yaklaşık bir haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Soğutma özelliği çok iyi ve geniş. Taksitli fiyatı ile oldukça uygun bir fiyata denk geliyor. Rengi konusunda şüphelenmiştik ama diğer beyaz eşyalarımız ile çok uydu. Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Performansı düşen ve sık sık arıza yapan buz dolabımı değişmeye karar verdim. Araştırmalarım sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Bosch marka buzdolabını keşfettim ve aldım. Enerji tasarrufu, geniş iç hacmi ve estetik tasarımı ile tüm ihtiyacımı karşıladı. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Çok memnunum kaldım. Buzdolabı almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: dolap şahane inanılmaz geniş ve dondurucu kısmı da çok geniş kullanışlı.. her şeyi içine rahatlıkla sığdırabilirsiniz. asla koku yapmıyor. fan sesi yok gayet sessiz çalışıyor. dış kısmı gayet kaliteli ve hoş. bir dolaptan beklentinizi oldukça karşılayacak bir ürün. gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDN76AWF0N A++ 542 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDN76AWF0N A++ 542 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat