Profilo BD2086WFAN F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz Yorumları

Profilo BD2086WFAN F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İç hacmi geniş kullanımı daha kolay, özellikle meyve sebze, kahvaltılık bölmeleri ve dondurucu bölmesi şahane.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3te bir fiyatına aldım. İnsaf be kardeşim, dolar kuru düştü bu 3 katına çıktı.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Horoz lojistik tarafından sağlam olarak belirtildiği tarihte teslim edildi. Markayı kullanan bilir zaten geniş hacimli buz dolabı isteyenler için edeal. Hepsiburada farkıyla piyasadan 1000 tl daha ucuza aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Adana bolgesinden siparis verdigim icon servis getirdi ve kurulumunu yapti fiyati pisaya gore cok uygundu tesekkurler hepso burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun kusurlu cikti

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.07.2021
    Fiyat Farkı

    Olumsuz yönleri: İyi günler. Sabah ürünü almak istedim fiyatı 6390tl idi. Ancak akşamında fiyat 6650 yê çıktı. Sebep nedir acaba?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: bu fiyat çok iyi Ankara da bayiden 4ay önce 6500 e aldım çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıya ve hepsiburadaya teşekkürler. En uygun fiyata hepsiburadada buldum. Borusan lojistik tarafından sorunsuz getirildi ertesi gün servis kurulumu yaptı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Performansı düşen ve sık sık arıza yapan buz dolabımı değişmeye karar verdim. Araştırmalarım sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Profilo marka buzdolabını keşfettim ve aldım. Enerji tasarruflu ve ferah iç hacmi ile tüm ihtiyacımı karşıladı. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Çok memnunum kaldım. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2021

    ürün çok güzel geniş aileler için ideal ben mağazadan ve üründen gayet memnunum fakat kurulum için gelecek olan servis elemanı gelmemek için elinden geleni yaptı sürekli merkezle görüşmek zorunda kaldık ürün saat 2 gibi geldi servis elemanı zorla akşam saat 8 de geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dolabı 5 aydır kullanıyorum. Eski buzdolabıma göre çok geniş piyasanın en büyük hacimli buz dolabı. sessizliği soğutması harika hiç sesi yok neredeyse, ancak çok enerji harcıyor wattmetre ile ölçüm yaptım 1 ayda Bursa da +4 - 20 de (servis ayarladı) 50 tl elektrik harcadı üstelik A++ olduğu halde buzdolabı için çok yüksek bu, eve gelen 1 aylık faturanın dörtte birini buzdolabı harcıyor. çok ağır makine yerinden oynatmak çok zor birde içi doluysa iki kişi hereke ettirmek neredeyse mümkün değil. Gösterge panelini dijital olarak adlandırmışlar ancak dijital değil sıralı sayıların arkasındaki led ışıkları yakıyor dijital dediğimiz telefon ekranı gibidir bu dijital değil. 550 tl vererek garantiyi 7 yıla yükselttim servis randevu için aradığınızda soruyor. kargo süreci ile ilgili bilgi vereyim satın alırken adrese kat bilgisi girmemişim (kat 3) her zaman kullandığım adres aile binası olduğu için sorun olmuyordu gelen kargolarda. horoz lojistik getirdi dolabı. kat bilgisi girmemiş siniz merdivenler çok dar dediler (dar değil halbuki) makineyi bina kapısının önüne bırakıp çekip gittiler (3, 4 kişi) . neyseki ev bahçeli etrafı sarılı çalınma durumu olmaz. servisi aradım ertesi güne randevu aldık 1 kişi geldi kutuyu açtı kapıları çekmeceleri söktü bırakıp gitti biz kata çıkarıp rafları çekmeceleri taktık ertesi gün gelip kapıları ve fişi taktı garantiyi başlattı adres verirken dikkat ediniz. Hepsiburada müşteri hizmetlerine teşekkür ederim kargo gelmeden arayıp kutuda hasar olup olmadığına bakmamı hatta video çekmemi tavsiye ettiler.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2021
    Cok Iyii

    Urun genis aileler icin mukemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz geldi. firma adıma servis randevusu almış. Dolap geldiğinde serviste gelip kurulumu yaptı. Bu alışverişten son derece memnun kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Piyasadaki en iyi ürün olduğunu düşünerek aldım ve iyiki de aldım. Gerçekten inanılmaz dayanıklı ve güvenilir bir buzdolabı. Uzun yıllar kullanabileceğimi düşünüyorum. Fiyatı yüksek gibi görünebilir ama sonuna kadar hak ediyor. Akla gelen en önemli özelliklerden hacmi oldukça yüksek ve yeterli benim için. Tasarım olarak dikkat çekici bir buzdolabı. Dizayn konusunda üstünde düşünülmüş. Herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı geldi, bayram üstü olmasına rağmen 3 gün içinde teslim edilip kurulumlar tamamlandı. Teşekkür ederiz☺️

  • Trendyol aracılığıyla, 14.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel geniş kalabalık aileler için ideal fiyat olarakda uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD2086WFAN F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD2086WFAN F Enerji Sınıfı 641 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat