Bosch DFT63CA61T Aspiratör Yorumları

Bosch DFT63CA61T Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2022

    Evde sesli çalışan Teka aspiratör vardı. Bu yüzden araştırarak Bosch markasına karar verdim. Ürünün ses seviyesi makul değerlerde. Aydınlatması ve çekim gücü iyi seviyede. Tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 09.01.2022
    Fiyat kalite

    Ürünü 2 senedir kullanmaktayız genel olarak memnunuz bir sıkıntı yaşamadık fiyat kalite olarak memnun edici.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimizde aspiratör yeri boştu. Arkadaşım aspiratörün önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Ev sahibi ile görüşerek internette araştırma yaptık. Birçok markayı inceleyip kıyasladık. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arıyorduk. Bosch marka aspiratör de aradığımız tüm kriterler vardı. Aldık ve kullanıyoruz. Beklentilerimizi karşıladı. Yemek kokusunu tamamen çekiyor. Memnun kaldık. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Ürün hızlıca elime ulaştı çekim gücü çok kuvvetli kargoda zarar görecek diye çok korkuyordum ama çok güzel paketlenmişti hiçbir zarar görmemiş kurulum da çok kolay oldu her kokuyu anında çekiyor rengi ile mutfağıma da büyük bir uyum sağladı düğmeleri de alt kısımda olduğu için hiç göz yormuyor herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2021
    aspirator

    Olumlu yönleri: Urun guzel sadece dugmeleri altta olmasi biraz eksi.cekis kuvetli biraz gurultulu ama diger urunlerinde gurultu seviyesi ayni bu urunlerde motor gucune gore seviye yukselip dusebiliyor .

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Tam da aradığım ürün, teleskopik ürünler bulabiliyorum ancak siyah olması ve de düzgün bir marka olması önemli. Tek yaşayan biriyim kendime göre ufak bir mutfağım var. Bu tarz aspiratöre uygun. Çekiş gücünden çok memnun kaldım. 3 kademe seçeneği var. Fazla sesli çalışmıyor. Güzel de tasarımı var. Memnun kaldım.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Çok büyük olmayan hem estetik hem de ekonomik olan bir aspiratör baktık işimizi gördü sürgülü olması da iyi Normalde yer kaplamıyor sadece işimiz olduğunda çekip kullanıyoruz üzerinde bulunan çift filtre sayesinde havayı bayağı temizliyor 3 kademeli güç seviyesi var 3.seviyeyi çok kızartma falan yaptığımızda kullanıyoruz gayet içerideki havayı çekiyor emiş gücü yüksek ama sesi de biraz yüksek 62 desibel

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    aspiratörü yazlığımız için aldık evde de bu ürünü kullanıyoruz tam bir fiyat performans ürünü. çekiş gücü çok güzel gerçekten. bosh demek istiyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Diğer teleskopik aspiratörlerden biraz farklı bir ürün. 2 filtresinden bir tanesi cam o da farklı bir görünüm veriyor. Çekiş gücü çok iyi. Tasarımı dikkat çekiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Siyah renk alışıldık bir görüntü dışında kalıyor ama hem ışığı hem de sessiz çalışması ile bizi çok memnun etti iyiki almışız ayrıca teslimat kolay oldu

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    sürgülü olanlar yerden tasarruf ettiği gibi aynı zamanda kullanımı da kolay tam açıldığında alttaki Set üstü ocağın tam üstüne denk geliyor Böylece ocakların performansını da düşürmüyor Çünkü yanlardan Rüzgar yapmıyor emiş seviyelerini Beğendik içeride neredeyse kirli hava kalmadan temiz hava ile kızartma bile yapabiliyorum sesi 62 desibel orta halli diyebilirim genel olarak sorun yaşamadık

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Bizim yazlık için aldık. görünümü oldukça güzel. Küçük bir ürün olmasına rağmen çekiş gücü harika. 2 adet aydınlatması var. Uygun fiyat iyi performans. Teslimatta hızlı gerçekleşti , teşekkürler.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Çok şık bir görüntüsü var öncelikle onu belirteyim siyah tam mutfağımıza uydu beyazla birlikte tam bir karma oldu kontrastı çok seven birisi olarak çok memnun kaldım rahat temizliği var filtre değişebiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2020
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch DFT63CA61T Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch DFT63CA61T Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat