Korkmaz Tekçay A347-01 2200 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı Yorumları

Korkmaz Tekçay A347-01 2200 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunlu

    Ürünü 3.5 yıl önce aldım.3 kere servise gitti .. kulplarının üst kısmındaki siyah sert plastik sürekli çatlıyor alt ve üst kulplar.her catladiginda göndersem servisten gelmezdi ürün ..idare ettim öyle kullandım.suanda ürünüm yaklaşık 3 aydır serviste dönüş yapılacağı söyleniyor arayan soran yok.urun çok şık fakat kullanışlı değil tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    aslında çok fazla yorum yapmam ama bu ürünü es geçemezdim kesinlikle tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir çaycı suyu çabuk kaynıyor ses hiç rahatsız edici değil çayın tadıda gayet güzel hiç akıtmıyor çay koyarken çok araştırdım hatta aldığım bazı ürünü beğenmedim ve geri iade ettim ama bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz benim aldığım fiyattan baya bi fazla fiyatı ama indirime girerdir umarım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2021
    çok kalitesiz

    Olumlu yönleri: görüntüsüne beğenerek aldık Olumsuz yönleri: demlik sapı elimizde kaldı, ilk haftasında kaynayınca atması gereken düğmesi atmadı, servise gitti gelir gelmez aynı hatayı verdi, fişe takılı iken kapalı olmasına rağmen su kaynattığına birkaç kez şahit olduk, suyu kaynatırken çatpat diye gelen sesler yüzünden kalbimize indiriyordu, 2 sene içinde su göstergesi darbesiz çatladı, sürekli sızdırdığından artık altı göl oluyor, toplam 4-5kere servise verdik, ürün gösterişli olmasına rağmen malzemesi çok kalitesiz, kesinlikle almayın, olumlu yorum yapanlar yeni kullanıcılardır muhtemelen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.08.2020
    "Şuana kadar satın aldığım çay makinalarının en iyisi diyebilirim.."

    Olumlu yönleri: Kesinlikle tavsiye ederim çok kaliteli ürün..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: iki yıla yakındır kullanıypruz ve çok memnunuz. Eşim de ben de çayı inanılmaz seviyoruz. Gün de birkaç kez demlenir bizim evde . Tefal zaten çok kaliteli bir marka ve bu oçaycıda da yine kalitesini konuşturmuş. Tasarım olarak ta çok şık rengi falan gayet ho. Çok kullanışlı kaliteli bir ürün. Performansı gerçekten gayet başarılı. Eğer çaycı alacakanız keisnlikle bu çaycıyı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için bir çay makinesi almamız gerekiyordu. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Korkmaz marka bu çay makinesini buldum hemen sipariş ettim. Şu anda evde kullanıyorum ve benim için büyük kolaylık. Çok güzel çaylar demliyor. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    "çok iyi "

    Olumlu yönleri: 2200 w ile çalışan güzel bir çay makinesi alt üst çelik malzemeden. Filtreleri paslanmaz çelikten üretilmiş kullanımı kolay ve rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2018
    mukemmel

    Özellikle benim gibi bitki çayı müptelası iseniz kesinlikle almalısınız. Sadece işlenmiş çay tercih ediyorsanız daha ucuz bir ürün işinizi görebilir. Tercih sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Ürün Harika, Satıcı Mükemmel

    Ürün sorunsuz, sapasağlam ve zamanında elime ulaştı. Ürünü denedim, sorunsuz çalışıyor. Umarın uzun ömürlü ve sorunsuz şekilde kullanırım. Gerçekten çok şık, çok beğendim. Geniş hacimli. ;Sadece bir yönünü beğenmedim. Kablosu biraz kısa, daha uzun olmalıydı. Satıcının da hakkını verelim. Satıcıyı çok başarılı buldum, özenerek paketlemişler. Güvenerek alış-veriş yapabilirsiniz. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Harika

    Mükemmel bi ürün kesinlikle alın derim!

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2015

    Ürün kullanımı çok kolay ergonomik ve şık

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2015
    olumlu

    bütün süreç hızlı ve kaliteli teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2015
    korkmaz çay seti

    Gayet güzel kaliteli bir ürün

  • Evidea aracılığıyla, 09.01.2015
    süper bir cay makinesi kalite ve marka farkı

    Gerçekten denildiği gibi var herşeyin kalitelisi diyorlar ya bir kere alacaksın en iyisini alacaksın.evidea.com a da teşekkürler glmesi biraz uzadı ama sonucta sağlam bir sekilde elimize ulaştı teşekkürler korkmaz tesekkürler evide.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Tekçay A347-01 2200 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Tekçay A347-01 2200 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat