Emsan Bella Gusto İnci 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasitesi Granit Çıkarılabilir Plaka Izgara ve Tost Makinesi Beyaz Yorumları

Emsan Bella Gusto İnci 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasitesi Granit Çıkarılabilir Plaka Izgara ve Tost Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(219 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: O kadar şık bir ürün ki size anlatamam beyazı gerçekten çok güzel ve tezgaha çok yakıştı. Sesi çok düşük ve neredeyse sesi hiç çıkmıyor diyebilirim, sıçramasını önleyen kabı var ve 3 ayrı aparatı ile geliyor. Pizzadan kekine her şey yumuşacık efsane oluyor. Tavsiye ediyorum. Sorunsuz elime ulaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İç ve dış malzeme çok kaliteli kısa sürede ısınıp pişiriyor kurutma yapmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok şık ama kalite görüntü kadar yüksek değil

    Olumlu yönleri: çok ince zarif şık beyaz kısımların temizlemesi kolay, ayar düğmesi ve ısınma hazır lambaları olması güzel. mutfakta güzel duruyor. Olumsuz yönleri: plakalar ince ama önemsiz, güzel ısınıyor ama tam oturmuyor oynuyor plakalar. açıp kaparken sürtüyor. bastırınca üst kısım eğilip bükülüyor. korkudan bastıramıyrum. güzel mi güzel ama parası kadar kaliteli değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Merhaba ben gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden Emsan marka elektrikli çaycı siparişinde bulunmuştum bu çaycıdan hiç memnun kalmadım ürün çok küçük Biz kalabalık bir Aile olduğumuz için bu ürün bizim için yetersiz Ayrıca saatlerce bekliyorum suyu anca ısıtıyor ben bu kadar geç ısıtan bu kadar geç su kaynatan bir cihaz görmedim kesinlikle problemli satıcı firma piyasaya arızalı ürün sürmüş Ben beğenmedim Bir daha kesinlikle satın almayacağım bir çay makinesi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    güzel pratik

    Olumlu yönleri: Emsan Bella Gusta tost makinesi sipariş ettim GittiGidiyor üzerinden satın aldığım Bu üründen çok memnun kaldım benim gibi bekar evinde kalanların kesinlikle mutfaklarında yer alması gereken bir ürün ekmek arası yiyecekleri çok güzel ve pratik bir şekilde 5 dakika içerisinde hazır hale getirebiliyor tostlarım her zaman çıtır çıtır oluyo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2021
    emsan bella tost

    Olumlu yönleri: beyaz renk aldim muhtesem tost mk, visne enk almadim uzgunum gelecek yil ins Olumsuz yönleri: arkasinda yag bosaltim kanali var ,fakat yag kabi yok koskoca firma yazik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2021
    faturasız ürün

    Olumsuz yönleri: Kaç defa yazsam da fayda etmiyor faturamı göndermediler bu yüzden ürün gözümden çıktı. Nasıl firma anlamadım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.05.2021

    tost makinası hiç kızartmıyor önceden ısıtsam bile sizlerinde böylemi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Ablamla anneme anneler günü hediyesi olarak aldık. Tabi ki nimetlerinden biz faydalanıyoruz. Çok güzel tost yapıyor. Plakları granit ve çok kaliteli bir ürün. Ekmekten eriyen peynir akınca yapışıp yanmıyor. İnternette tost makinesinde yapılan değişik tarifler izlerdik eski makinemizde hiçbirini düzgün yapamıyorduk yapışıp kalıyordu. Bu gerek işlevi olsun gerekse rengiyle muhteşem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.04.2021
    tost makinasi

    Olumlu yönleri: önce tesettür ettim ama çok memnun kaldım tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün fiyatı uygundu Kargo özenliydi hızlı bir şekilde geldi üründen memnunum tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hasarlı geldi iade edeciğim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü o kadar güzel paketlemişler ki zarar görmesi imkansız bu yüzden göbdericiye tesekkur ederim. Makinede çok güzel kaliteli şık duruyor. Bir kere kullandım herhangi bir sıkıntı görmedim.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    O kadar zarif ve şık bir tasarım ki çeyiz için aldık tavsiye 3deriz 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tasarım olarak güzel ama dışı beyaz olan yerler çizik sanki outlet ürünü

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İki adet emsan bella Gusto tost makinası aldım ürün hatalı çıktı açma kapama düğmesi bozuk içindeki alt bölmesi yerine oturmuyor ürünü iade etmek istedim hiç bir şekilde bana yardımcı olmadı ne Trendyol ne emsan yetkili servisi almayın asla tavsiye etmiyorum insanları kazıklıyorlar sonuçta güvenilir bir site olduğu için alış veriş yapıyoruz ama hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar hakkımı helal etmiyorum bir daha trendyoldan alış veriş yapmayı düşünmüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tasarımı cok güzel ama kapağını açıp kapattığımda ses çıkıyor ve makina nın alt plakası sabit degil oynuyor iade edicem tekrar sipariş vericem umarım niye böyle sorunlu göndermezsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bayıldım tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün, çalışmasına bir diyeceğim yok. Fakat ürünün sol tarafında 6 tane vidayı takmayı nasıl unuttunuz bunu aklım almıyor. İnsanlar sizlere güvenip ürün alıyor. Ama siz en önemli ayrıntılara asgari önem bile vermiyorsunuz. Bir daha da sipariş falan vermem!

  • Trendyol aracılığıyla, 11.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Modeline rengine baylımıştım gerçektende göründüğü gibi öok şık duruyor tazgahda✨henüz kullanamadım ama ağır kaliteli bir malzemesi var memnun kalırız inşallah

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Emsan Bella Gusto İnci 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasitesi Granit Çıkarılabilir Plaka Izgara ve Tost Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Emsan Bella Gusto İnci 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasitesi Granit Çıkarılabilir Plaka Izgara ve Tost Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat