Tefal Optiblend Beyaz 1000W Blender Seti Yorumları

Tefal Optiblend Beyaz 1000W Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(73 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tefal

    Olumlu yönleri: Ürün araştırarak aldık bütçemize göre. İş görüyor ama çok aşırı beklenti beslemeyin ki malum gücü ortada. Yaklaşık 9 ay sonra arızalandı. Servise götürdüm ve tamir süresi bitişi beklenmeden ürün yenisi ile değiştirildi.bu açıdan Tefal firmasını takdir ettim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    tam kıvamında

    Olumlu yönleri: ürünü çok sevdim. Misafirlerime yaptığım magnolia tatlısının kreması 1000 W gücü sayesinde çok pürüzsüz oldu ve çorbalar için de aynısı geçerli. Yani kısacası bu ürünü kullanarak püreleriniz ve çorbalarınız vs tam istediğiniz kıvama ulaşıyor hem de fiyat performans ürünü. Mutfak dolaplarında da çok yer kaplamıyor bu arada bunu da söylemeden geçmiyim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2021
    Ürünün yanındaki ürün kabı çıkmadı. Yok.

    Olumsuz yönleri: Bir yorumda ürünün yanındaki kabın 1,5 lt. olduğu yazılmıştı ama yok. Ayrıca ürünün uç kısmı da resimdeki gibi değil. Metal renginde.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir yıl içerisinde 2 kere motor yandı, ürün 30 gündür serviste geri dönen yok

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tefal kalitesi indirimli aldım alacak olanlara tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çalışırken zorlanınca plastik kokusu oluyo ama fiyat performans ürünü

  • Trendyol aracılığıyla, 13.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı,hızlı pratik bir ürün çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 31.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel paketlenmişti ve çok hızlı elime ulaştı. Alt haznesi cam değil ama daha iyi diğer türlü çok ağır oluyor. Soğanları epey küçük bölebiliyor. Motorlu kısmı açıp kapamak biraz zor dikkatli yapmak lazım tırnakların kırılmaması için ama eliniz alıştığında kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Gayet güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Markaya karşı güvenim olduğu için bu seti tercih ettim. Ürün doğrayıcısı çok yüksek bir performansla çalışıyor, bıçakların keskinliği ve sıklığı yerinde ayarlanmış, blender çok hızlı çalışıyor ve ısınma sorunu yaratmadı. Çırpıcı eklentisi çok fazla kişilik yemek, pastalar ve keklerin yapımı için uygun olmasada arkadaşlarım ve bana yetecek durumda. Üründen çok memnun kaldım. Fiyatına oranla kat ve kat işinizi görecek bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Çok sık meyve kokteylleri yaparım ve normalde meyve kokteyllerim için başka bir makine kullanıyordum o bozulduktan sonra blenderla da denedim ve gerçekten güzel sonuçlar verdi buzu dahi kırıyor çok memnun kaldım kullanımı da çok kolay ve hazırladıktan sonra haznesini sürahi gibi kullanabilir ve dökebilirsiniz ben memnun kaldım size de tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi çok fazla çıkıyor ayrıca turbo özelliği mevcut değil ama işinizi fazlasıyla görür

  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fazla ses çıkartıyor, gücü iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bozuk ürün gönderildiği için iade etmek zorunda kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: İhtiyaçlarım doğrultusunda yakın zamanda Gitti gidiyordan aldığım Tefal Optiblend marka blenderden son derece memnun kaldım. Yüksek performansı, güçlü bıçak yapısı ve enerji trasarrufu ile de son derece kullanışlı açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: güçlü ve çok kaliteli meteryalden yapılmış. şarjlı olması çok güzel ve kullanışlı, defalarca kullandık, şarj sorunu yok.... çırpma teli aldım ve kullanıyoruz bence ürünün tek eksiğini bu şekilde tamamladık.30 dak kullandıktan sonra tekrar bir 30 dak kullanacaksanız 6-8 saat şarj etmeniz gerekecektir.Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iade ettim motor gücü çok az

  • Trendyol aracılığıyla, 28.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Herşey göründüğü gibi cok güzel kaliteli üründür

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün uygun fiyatlı almış olmaktan dolayıda memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 24.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün iyi ancak kutusu çok fazla yıpranmış geldi teşir ürün olduğunu düşünüyorum, maalesef kutuyu açmakta geciktiğim için iade edemedim. Ürünü özellikle çift bıçaklı olduğu için tercih etmiştim ancak çift bıçak olan kısım el blenderıymış, ben robot kısmında sanmıştım. yinede fena değil fiyat performans durumuna göre tercih edilebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Optiblend Beyaz 1000W Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Optiblend Beyaz 1000W Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat