Tefal Optiblend Kırmızı 1000W Blender Seti Yorumları

Tefal Optiblend Kırmızı 1000W Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    harika

    Olumlu yönleri: tam bir fyat performans ürünü. her mutfakta olması gereken özel parçalardan biri. Metalik uç yapısı var bir tavsiyem var makineye atmayın çünkü sonuçta elektronik bir ürün. Garantisi var evet ama yine de dikkatli kullanmak lazım. Minimal olması ile mutfakta çok yer kaplamıyor ve uzun yıllar kullanacağınızdan şüphem yok. Benim en çok kullandığım buz kırma özelliği. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    hepsi bir arada

    Olumlu yönleri: Kırmızı rengi çok güzel bence ve 900 ml ölçü kabını işlevsel olarak kullanabiliyoruz. Çorbalar ve kremalar çok pürüzsüz oluyor ayrıca hafif de bir ürün. Anneme de bir tane aldım o da çok sevdi zaten ailecek tefalin ürünlerini çok seviyoruz piyasada fyat performans ürüün olarak yer alıyor ve alanlar çok memnun .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    uygun fiyat yüksek kalite

    Olumlu yönleri: Herkes önce şaşırıyor blendere ne yapcaksın diye ama kimse mutfağa meraklı olduğumu bilmiyor. Çok işlevsel bir ürün. hem işlevsel hem de minimal. Kabının uzun formda oluşu çırptığım şeylerin sıçramamasını sağlıyor. Bence çok da ses çıkarmıyor ve çorbalardan kremalara kadar pürüzsüz bir kıvam elde edebileceğiinz eşsiz bir ürün. Ergonomik tutuşu ile de rahat bir kullanım sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hepsiburada satıcısından 24 saatten kısa sürede elimize geçti, paketleme iyiydi, ilk denemede ürün sağlam, ürün kaliteli hissi veriyor, alışveriş sürecinden şu ana kadar memnunuz,….umarım kullanım sürecindedir memnun kalırız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü tereddütsüz alabilirsiniz kargoda çok hızlı geldi satıcıya çok teşekkürederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Turbo var deniliyor ama tek hız var. Sadece turbo. Hız ayarı yok, o yüzden puan kırdım. Ama kalite iyi tabi tefal sonuçta..

  • Trendyol aracılığıyla, 26.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çeyizim için aldım, boş olarak tüm parçalarını çalıştırdım, parçalar eksiksiz ve birbirine uyumluydu, herhangi bir deformasyon ve çizikle karşılaşmadım, haznesi çok büyük kalabalık aileler ya da mutfakta fazla zaman geçirenler için uygun, aktif blender kullanmayanlar için fazla yer kaplayacaktır. Sürahi şeklinde olması ve çift bıçaklı olması çok kullanışlı. Mağazasında buz kırma özelliği olduğu söylenmişti ama o kadar dayanıklı mı bilmiyorum. Renkleri çok tatlı. Diğer özellikleri kullandıkça ortaya çıkacak şeyler ilk izlenim için gayet kullanışlı ve şık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: 5 parçalık bir seti bu fiyata aldığım için çok mutluyum. Fiyatıyla performansı orantılı daha önce bu markayı kullanmamıştım hiç ama iyiki bu sefer bu markayı almışım ve denemişim pişman değilim. Bıçağı güzel kesiyor fazla zaman almıyor hemen 5 dakikada çorbayı falan pürüzsüz yapıyor onun dışında diğer parçaları da aynı şekilde güzel çalışıyor tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok dayanıksız motor ayarı yok biraz kullaninca koku yapiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir önceki Braundu, bozulduğu için bunu denemek istedim. Mikseri süper ama blendr için aynısını söyleyemeyeceğim. Evet güzel ama braun daha iyiydi. Blendr ucu zor temizleniyor ve pürüzsüz olması için daha çok zaman harcıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlam olarak elime ulaştı

  • Trendyol aracılığıyla, 29.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    TEŞEKKÜRLER

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün süper, satıcı süper, paketleme süper, mağazadan almadığıma zerre pişman olmadım

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün fiyatı uygun ve tefal kalitesi ile mutfakta orta derece idare eder ve kullanışlı fiyatına göre fazlasını veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok hafif bir şeyi cirparken yada karistirirken bile motoru hemen ısınıyor ve duruyor soğumasıni beklemeniz gerekiyor.Trendyol a ve Tefal e güvendiğim için ürünü hemen kullanıp bakmadık ve iade süresi geçti.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ürün çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo ve paketleme çok güzel. Ama ürün hiç beklediğim gibi değil. Çalışma tuşuna bastığım halde kendi kendine duruyor. İade edebilirim inşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    KULLANISLI VE PRATIK MARKAYA DİYECEK YOK HERKESE TAVSİYE EDERİM..

  • Trendyol aracılığıyla, 02.10.2020

    dograyıcinin kapağı zor kapanıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2020

    Güzel ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Optiblend Kırmızı 1000W Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Optiblend Kırmızı 1000W Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat