Tefal HB1711TR Optiblend Soup 1000W Blender Yorumları

Tefal HB1711TR Optiblend Soup 1000W Blender yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2022
    İyi ürün

    Kaliteli ve kargo iyiydi.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.09.2022
    2. Kez bozuldu

    Ürünü yalnızca çorbalarda kullanmamıza rağmen kısa sürede bozuldu servise götürdük bir parça değiştirdiler. Bugün yine çorba yaparken sesş değişti ve tekrar bozuldu. Toplamda 10 sefer kullanılmamıştır ve tek yaptığımız sebze çorbası mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2022
    Tek kelimeyle kalitesiz

    Bir aydır kullanmaya çalışıyorum. Mesela haşlanmış bezelyeyi püre yapmak eski aletle bu kadar zor olmuyordu. Bu alet aşırı ısınıyor, metal kısmı gövdeden ayırdığınızda içeriden duman çıkıyor, evet, yanık kablo dumanı, kokudan belli. Performansı kötü. Muzlu sütü kolayca yapıyor bak, ama onu çatal yardımıyla elimle de yaparım, 1000 wattlık alete ne gerek var! Özetle, Tefal adına güvenip de bunu aldığım için çok pişmanım. Kalitesinin kötülüğü şaşırttı. Zaten bozulması yakındır, kablolar içte yanmaya devam ettiği sürece. Param boşa gitti gibi hissediyorum ve sakın almayın, pişman olursunuz diyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.05.2022
    Gayet güzel

    F/P ürünü. İşini gayet güzel yapıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.04.2022
    Cok begendik.

    Ürünü cok begendik.çok agir degil.denemesini de yaptik.tefal kalitesi.biraz pahali gibi ama tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tefal

    Olumlu yönleri: Ürün araştırarak aldık bütçemize göre. İş görüyor ama çok aşırı beklenti beslemeyin ki malum gücü ortada. Yaklaşık 9 ay sonra arızalandı. Servise götürdüm ve tamir süresi bitişi beklenmeden ürün yenisi ile değiştirildi.bu açıdan Tefal firmasını takdir ettim.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2022
    Keskin bıçaklı

    Biraz ağır bir ürün ve rengi beyaz değil krem rengi. Kullanımı çok iyi, bıçakları keskin ve motoru güçlü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    tam kıvamında

    Olumlu yönleri: ürünü çok sevdim. Misafirlerime yaptığım magnolia tatlısının kreması 1000 W gücü sayesinde çok pürüzsüz oldu ve çorbalar için de aynısı geçerli. Yani kısacası bu ürünü kullanarak püreleriniz ve çorbalarınız vs tam istediğiniz kıvama ulaşıyor hem de fiyat performans ürünü. Mutfak dolaplarında da çok yer kaplamıyor bu arada bunu da söylemeden geçmiyim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.01.2022
    İade ürün

    amazzon, ürünü ertesi gün teslim etti. Ancak, Blender önceden açılmış, denenmiş, kablosu rasgele kutuya konulmuş, iç koruma kartonunun bir kısmı kopmuş içine düşmüş. Bıçakların orada az da olsa yağ kalıntısı var. Bu pandemi ortamında mutfak ürünleri iade kabul edilmemeli ya da başka müşteriye gönderilmemelidir. Oldukça sesli çalışıyor ve bir ötme sesi var. Ürün Türk malı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2021
    Ürünün yanındaki ürün kabı çıkmadı. Yok.

    Olumsuz yönleri: Bir yorumda ürünün yanındaki kabın 1,5 lt. olduğu yazılmıştı ama yok. Ayrıca ürünün uç kısmı da resimdeki gibi değil. Metal renginde.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2021
    Kaliteli bir ürün.

    Sessiz ve güçlü bir ürün. Kalite hissiyatı yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Markaya karşı güvenim olduğu için bu seti tercih ettim. Ürün doğrayıcısı çok yüksek bir performansla çalışıyor, bıçakların keskinliği ve sıklığı yerinde ayarlanmış, blender çok hızlı çalışıyor ve ısınma sorunu yaratmadı. Çırpıcı eklentisi çok fazla kişilik yemek, pastalar ve keklerin yapımı için uygun olmasada arkadaşlarım ve bana yetecek durumda. Üründen çok memnun kaldım. Fiyatına oranla kat ve kat işinizi görecek bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2021
    Tefal el blenderi

    4 bıçaklı olmasına rağmen mercimek çorbasını bile ezmiyor özetle beklentimizi karşılamadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.06.2021
    Harika

    Motoru çok güçlü. Hiç sıçratmıyor. Saniyeler içinde çorbayı krema gibi yaptı. Alırken çok düşündüm yarı fiyatı ürünle aynı işi yapmıyor mu diye ancak resmen önceden traktör kullanıyormuşum dedirtti. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: İhtiyaçlarım doğrultusunda yakın zamanda Gitti gidiyordan aldığım Tefal Optiblend marka blenderden son derece memnun kaldım. Yüksek performansı, güçlü bıçak yapısı ve enerji trasarrufu ile de son derece kullanışlı açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: yemin ederim sadece humus yapmak için almıştım ama canavar çıktı bu blender. asla elimden fırlamıyor kontrolü tamamen bende ve haftaya fıstık ezmesi yapmayı deneyeceğim. aldığım için hiç pişman olmadı kıyamadığımdan çok nazik kullanıyorum siz de öyle yaoın başına bir şey gelince insan çok üzülüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2021
    Kaliteli ürün

    Başarılı ürün Tefal kalitesi belli zaten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.03.2021
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: ürün çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ürünün performansı gerçekten çok iyi ve çok sağlam parçalara sahip. Beğendik memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Güzel bir marka, güçlü bir blender. Fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal HB1711TR Optiblend Soup 1000W Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal HB1711TR Optiblend Soup 1000W Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat