Grundig BL 4781 G Siyah Blender Set Yorumları

Grundig BL 4781 G Siyah Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 23.10.2021
    sessiz sağlam

    Eski Blender evde matkap çalışıyor gibi oluyordu Bu bay baya sessiz. Sağlam bir havası var malzeme kalitesi iyi görünüyor. Çok hızlı bir şekilde elimize ulaşmıştı.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.10.2021
    Çok sessiz

    Bir önceki mutfak robotuna kıyasla ve piyasadaki birçok muadiline göre oldukça sessiz, hatta bir önceki pancar motoruymuş da haberimiz yokmuş.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.10.2021
    Annem memnun kaldı.

    Gücü iyi, haznesi büyük, şimdilik bir arıza da çıkarmadı. İçindeki aparatlar iş görüyor. Haliyle fiyat/performansı iyi bir ürün çıkıyor karşımıza. Uzun vadede bozulmazsa çok iyi ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2021
    Arzum Soprano Max ile aynı

    Kullandığım Arzum Soprano Max'ın motoru ve kartı yanmıştı. Bunları yesarik etmek ile yenisini almak arasında çok fiyat farkı olmadığını düşündüğüm için yorumlara da bakarak bu ürünü aldım. Garantisi Arçelik bünyesinde olduğu için, Arzum ile aynı olabileceğini düşünmemiştim. Arzumdannda memnundum. Parçaları birebir biribirine uyuyor, sadece el blenderı şekil olarak biraz farklı görünüyor. Fiyatları da biribirine yakın. Tercih sizin.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.09.2021
    Kaliteli ürün sağlam kutulama hızlı teslimat

    Çok kaliteli bir kutulama olmus ürün tüm malzemesiyle eksiksiz ulaştı kaliteli bir ürün kargoda çok hızlı şekilde deforme olmadan elimize geçti emegi geçen her çalışana teşekkür ederim ellerinize sağlık.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.09.2021
    gayet güzel

    fiyat performans anlamında gerçekten başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2021
    Malzeme kalitesi tahminimden iyi.

    Ürün kaliteli bir görünüme sahip, malzeme ve kalite olarak iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Bir blender/mutfak robotu olarak tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Kullanma kılavuzunda elle yıkanması gerektiği söyleniyor. Makinede yıkayacağım inşallah bir şey olmaz yoksa temizliği çok zor olacak.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.09.2021
    1000 değil 700 watt

    ürün sipariş verirken 1000 watt vermemize rağmen ürün 700 watt geldi kargolanması ve hız çok iyiydi.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.08.2021
    Hizmet mükemmel

    Henüz kullanmadık fakat kaliteli bir cihaz hissi veriyor amazzon a çok teşekkür ederiz hızlı ve sistemli hizmetinden dolayı.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.08.2021
    Gayet güzel ürün tavsiye ederim.

    Kargo olarak amazzon gayet başarılı . 1 gün içinde ürün elime ulaştı ürün gayet güzel hiç bir sıkıntı yok

  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2021
    F/p

    Fiyat performans olarak çok memnun kaldık. Tefal bir senede gülmeyince bunu aldık. Bakalım bundan memnunuz şimdilik.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2021
    Beğendim👍🏻

    Gayet kullanışlı, pratik. Alınabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2021
    Fiyat performans ürünü

    Ürün güzel kaliteli duruyo hız isteyenler için yavaş. Fiyat performans iyi ilk izlenimlerime göre. amazzon güvence ve kalitesi süper.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2021
    Blenderda Adres Grundig'e Çıkıyor

    Gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir blender. Elinize aldığınızda kötü bir plastik izlenimi asla vermiyor. Ağır ve premium hissiyatı oluşturuyor.1.5 litre kapasiteli, 700 watt ile enerji dostu. Set içinde kesme, doğrama, karıştırma vb tüm işlemler için gereken tüm parçalar düşünülmüş.Ayrıca belirtmek gerekir ki Grundig Arçelik'in bir markası. Problem yaşadığınızda (yaşarsak tabii) Arçelik servisinin bize hizmet vereceği belirtiliyor.Diğer büyük alışveriş sitelerinde Grundig bizzat kendisi soru-cevap sessionlarinda ortalama 1 saatin altında sorularınıza detaylı olarak yanıt veriyor.Bunların hepsini değerlendirdiğimizde yolumuz bir tek Grundig e çıkıyor. İnternet araştırması yapınca siz de göreceksiniz.Iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Erkin

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2021
    Süper ürün

    Uzun uzun araştırdım ve yüzlerce yorum okudum ve sonunda bu üründe karar kıldım. çok memnun kaldım.Indirimde aldım, çok uyguna geldi.teşekkür ederim amazzon👏🥰

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2021
    tam fiyat/performans

    ürün bu fiyata alabileceğiniz işini iyi yapan ürünlerden ben memnunun tavisye ederim 20 günlük kullanımda bir sorunla karşılaşmadık uzun dönemde nelerle karşılaşırız göreceğiz. özellikle korkmaz marka set deneyiminden sonra ilaç gibi geldi

  • Amazzon aracılığıyla, 10.07.2021
    Fiyat & performans

    Geniş haznesi ve güçlü motoru öne çıkan özellikleri. Bu tür ürünler artık benzer bir sisteme sahip. Fiyat ve performans dengesi en başarılı blender.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: uzun zamandır indirime girmesini beklediğim bu blenderı Nihayet satın aldım gayet kullanışlı bir ürün. tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim bence tüm mutfaklarda yer alması gereken şahane bir blender

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    yorumsuz

    Olumsuz yönleri: İnsanları kandırmak bu kadar rahat ve kolay olmamalı. Baktığınız her yerde ürünüm 1000 Watt olduğu yazıyor ancak 700 Watt olan ürün geliyor. Faturamla tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig BL 4781 G Siyah Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig BL 4781 G Siyah Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat