Stilevs Mago Plus Beyaz El Blender Seti Yorumları

Stilevs Mago Plus Beyaz El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 05.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel geldi herhangi bir kırık vs yoktu aynı göründüğü gibi eksiksiz geldi kaliteli zaten büyüğünü kendim kullanıyorum aynı marka 1500w ama bu küçük ve 1000 w gücü yeterli gibi kalitesi zaten güzel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Dograma blender cırpma ıslemlerını tamamlayabılen ıyı bır set. Turbo fonksıyonunun olması kalıtelı calısmasını saglıyor. Heen hemen tum yemek hazırlıklarında kullanıyoruz dıyebılırım. Cıkarılabılır parcalarını bulasık makınesınde yıkıyoruz kı temızlıgı de sorun olmuyor. uygun fıyata kalıtelı bır mutfak setı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Sağlam ve kaliteli bir ürün, fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: ben daha basıt yollu blender kullanıyorum ama anneme tam bır mutfak robotu ozellıklerı olan bu makıneyı netten sıparıs verdım. Parcaları saglam ve tam geldı. Kullanımını da test ettık sorunsuz calısıyor. 1500 ml lık haznesı var baya kullanıslı. Kalabalık aılelere yemek hazırlıgında buyuk kolaylık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2018
    "Makul Ürün"

    Olumlu yönleri: Deviri kuvvetli 1aylık kullanımda sorun çıkmadı tekrar olsa yine bu markayı tercih ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Mago Plus Beyaz El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Mago Plus Beyaz El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat