Sem SK 225 Powermix Beyaz Blender Set Yorumları

Sem SK 225 Powermix Beyaz Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2021
    Blendır

    Olumlu yönleri: Ürünü aldım sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) günlük işimi rahatça görüyor

    Olumlu yönleri: Gayet güzel günlük işimi rahatça görüyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: mutfakta çok parçalı mutfak robotlarına gerek yok eğer profesyonel yemek yapmıyorsanız çok iş görecek bir alet çok yer de kaplamıyor dolapta ben çok memnun kaldım kapasitesi ufak değil 750 ml alıyor sadece iki kademeli ve biraz daha sessiz olsa daha iyi olurmuş bıçaklarınıda beğendim keskin uzun uzun çektirmeye gerek olmuyor çırpıcıyı çok kullanmadım sadece 2-3 kere kullandım ve bana bir sorun yaşatmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "BEĞENDİM"

    Olumlu yönleri: Motor gücü yeterl düzeyde fiyatı uygun olmasına rağmen işlevini gayet güzel yerine getiriyor tek eksi tarafı sesin biraz fazla olması ama çok önemli olmuyor üründen memnunum ve kalitesini beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "ÇOK MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: Ben çok memnunum bu setten. Mutfakta ki elim kolum resmen. Hem çırpıcısı hem de doğrayıcısı çok başarılı kesinlikle. Üstelik çok ta uygun fiyata aldım.. Almayı düşünenlere tavsiye ederim keisnlikle

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sem SK 225 Powermix Beyaz Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sem SK 225 Powermix Beyaz Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat