Arzum AR343R Kırmızı Mırra Elektrikli Cezve Yorumları

Arzum AR343R Kırmızı Mırra Elektrikli Cezve yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.12.2020

    Türk kahvesi mükemmel oluyor Sapına dikkat çabuk kırılıyor 4 yıl oldu kullanıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2019
    Arzum mirra kahve makinası

    Evet ürün ojinal ve sağlam...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    Beş Yıldız

    2015te hepsiburada dan aldığım ürün hala ilk günkü gibi kullanıyoruz. Cezve altına su gelmemesine dikkat ederseniz, yıkayınca petek üstünde kurutursanız yıllarca kullanırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    Bir Yıldız

    Bu makinada kahve yapmayı beceremediğimi zannediyordum, ya da aldığım kahvenin tadı bozuk gibi geliyordu. Ancak diğer yorumları okuyunca sorunun makinede olduğunu anladım. Artıları ve eksileri yazıyorum. Artıları : Çok köpük yapıyor. Ortalama 7 fincan kahve yapabiliyorsunuz hacmi bence piyasada ki en büyük makine. Çok hızlı pişirdiği için kalabalık misafire arka arkaya kahve yetiştirebiliyorsunuz çok büyük kolaylık sağlıyor. Elektrik kablosu ortalama uzunlukta, yetiyor. Eksileri : Kahveden yanık tadı geliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2018
    Bol köpük ve lezzet

    Ürün gayet güzel, bol köpüklü ve lezzetli kahve yapıyor. Tek kötü tarafı prize takip çıkartmak gerekiyor ama o da çok problem değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2018
    Hızından köpük kalmıyor

    O kadar hızlı kaynatıyorlar köpük pişip çöküyor , fazla kahve atmama ragmen köpük yok, hızlı kaynattığıniçin kahve acı yanık gbi bişey , tavsiye etmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2017
    Tam paslanmaz çelik

    paslanmaz çelik ve performası güzel.yerli malı.

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2017
    4 fincan kahve değil tam 2 fincan kahve sığıyor

    Henüz bir kez kullandım daha fazla kullanınca düşüncelerimi yazarım.

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2017
    gayet iyi

    ürün harici bir koli içine koyulmuş olarak geldi. paketleme gayet iyi. ürün anlatıldığı gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2017
    arzum mırra

    bildiğimiz bir üründü, başta çelik rengiyle aynı mı değil mi diye tereddüt ettik fakat aynısı ve daha da şık. 3-4 kişilik yazıyor fakat ufak fincanlarla 9-10 kişilik bol köpüklü kahve yaptığımı bilirim. Çok memnunuz ve uygun fiyat teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2017
    arzum ar343-r mırra

    kullanıyorum.Diğer kulanıcılara tavsiyem koluna dikkat etsinler.Düğmesine Basarak acıp kapasılar.Bozulduğu zaman servis değiştirmiyor.Benden ücret aldılar, sorduğum zaman aksesuar olduğu için garantıye girmiyormuş.Arzumun kahve makinasını istendiği için hediye aldım.Bu olaydan dolayı Arzumun diğer malzemelerini almıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2017
    güzel

    evet ürünü begendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Fiyat / Performans Ürünü 5 yıldız

    Ürünü uzun araştırmalarım sonucunda aldım, muadillerine göre gayet başarılı bir ürün, katlanabilir sapı ile az yer kaplıyor, 3 yıl garanti ve sağ & sol el kullanıma uygun çift akıtma ağzı. Fiyat / Performans ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2017
    .

    Evet güzel,alış veriş için düzgün mağaza.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2017
    FATURA!!

    BEĞENDİM AMA SATICININ İLETİŞİMİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM. 1 HAFTADIR FATURA BEKLİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    Teşekkürler

    Kahve makinasından çok memnun kaldım.tesekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Gereksiz

    ürünü markasına güvenerek aldım 1 hafta da geldi kullanmaya başladım ama almasamda olurmuş dedim. Öncelikle köpük konusunda hiç başarılı değil. Cezve de yaptığımda daha çok köpük elde ediyorum. Verdiğim paraya üzüldüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    Su Isıtıcıs

    Ofise aldık. Su Isıtıcısından (Kettle) tek farkı boyutları... o kadar hızlı ısıtıyorki kahve içmez olduk. Sonunda elektrikli ocak cezve ile çözüm bulduk. Bu da rafda tozlanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Fiyat Performans İkisi Bir arada

    Çok uygun fiyata kaliteli kahve keyfi yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim. Geldiği gibi denedim ve harika sonuç aldım. bazı yorumlarda köpük yapmadığı gibi şeyler yazıyor fakat çok güzel köpüklü kahveler yapabilirsiniz. biz yaptık oldu :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    teşekkürler

    merhaba Hepsiburada ailesine teşekkür ediyorum kahve yapma makinemi 1,5 gün içerisinde teslim ettikleri için gelir gelmez denedim içinde su koyarak kaynatıp kaynatmadığını her hangi bir arızası sorunu varsa iade etmek için ardından da kahve yaptık kahveyi seviyorsanız benim gibi hem vakitten kazanç hem de maddi olarak uygun tavsiye ediyorum bir Türk Kahvesinin 40 yıl hatrı var Hepsiburada ailesinin de 41 kere maşallahı var :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR343R Kırmızı Mırra Elektrikli Cezve kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR343R Kırmızı Mırra Elektrikli Cezve yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat