Arzum Crust Mix AR1069 Stand Mikser Nar Yorumları

Arzum Crust Mix AR1069 Stand Mikser Nar yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.04.2022

    Olumlu yönleri: mrb ürünün kırmızı olan kısımları çelik mi plastik mi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2021
    süper satıcı

    Olumlu yönleri: 1 yıl once almıstım faturasını kaybetmiştüm anında yeni fatura gönderdi arızası yapıldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.08.2021
    arzum mutfak sefi

    Olumlu yönleri: gayet güzel is yapiyor 2kez kullandm ama süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Fırın kabı

    Olumlu yönleri: Ürün güzel memnunum Olumsuz yönleri: Yanında hediye olarak gönderilen fırın kabı hiç bir şeye sarılmadan direk kabıyla gönderilmiş bana ulaştığında paramparçaydı. Ürünü iade edebilirsiniz denmiş ama indirimden almıştım aldıktan sonra fiyatı baya arttı o yüzden değiştirmedm. Ama kabı da hiç kullanamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2021
    mutfak şefi harika

    Olumlu yönleri: yabancı markaların tozunu attırır çok iyi performans

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020

    Olumlu yönleri: çok güzel bir ürün zaman problemi olan herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2020
    "Bu ürün alınır."

    Olumlu yönleri: Ürün genel olarak iyi. Aldığıma pişman değilim. Yapması gereken işini çok iyi yapıyor. Hemde bir kaç dakikada. Kesinlikle tavsiye ederim. Ancak olumsuz bazı özelliklerinide yazmadan geçemeyeceğim. Cihaz işini çok iyi yapıyor ancak hamurun iyice sertleşmeye başladığı son aşamada hamurun tenceresine yaptığı baskı sonucu cihaz tüm gövdesiyle esnemeye ve sanki parçalanacakmış gibi sallanmaya başlıyor. Gövde yapısının biraz güçlendirilmeye ihtiyacı var. Tencesinin plastik kapağı sorunlu heran kırılma riski var. Tencereye bir kulp yapılmamış. Olsa çok iyi olurdu. Bir çok kullanıcının sesinden duyduğu rahatsızlığı ben yaşamadım. Ses gayet normal. Bir saç kurutma makinesinden bile daha az sesi var ki bu tüm sistem birbiri ile çalıştıkça daha uyumlu hale gelip daha az ses çıkaracak demektir. Gövdesi en azından iskeleti plastik yerine metalden yapılsa esnemeside o kadar az olacaktır. Hızlı ve zahmetsiz hamur yoğurma için güzel bir ürün. Bu fiyatada bundan iyisini bulamazsınız zaten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: FİYATI ,İŞLEVİ, HER ŞEYİ MÜKEMMEL HERKESE TAVSİYE EDERİM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2020

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre iş görüyor 👍🏼

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2020
    "Ürünün aşağı yukarı hareketi için takılmış olan parça plastikten ve sağlam değil."

    Olumsuz yönleri: Ürünün üst kısmını hareket ettirmek için tasarlanmış olan kol plastikten yapılmış ve alalı daha 1 ay bile olmadan hemen kırıldı. Şu an serviste ve yedek parça ne zaman temin edilecek bilgi verilemiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2020
    "çok basarili "

    Olumlu yönleri: Her türlü hamuru ekmek ,poğaça,çörek çok iyi şekilde kısa sürede yapıyor. Çok memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2020
    "mükemmel bir ürün.ayrıca şıkta."

    Olumlu yönleri: Kesilikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    "arzum AR1069 standlı mikser"

    Olumlu yönleri: görüntü güzel Olumsuz yönleri: yarm saat 1 er dk. çalıştırmışımdır iğrenç bomin ve granür pvc yanığı koku çıkmadı. bir hamur attım. o koku yine çıkmadı. bu koku imalatta çıkmaz mı yani. Hamur kıvama gelince sabit olan tek şey tencere. makinanın her yeri oynuyor. pilastik olup esnemese 40 a bölünecek gibiilk hamur yapımında üstelik hiç 2. kademeyi geçmedim sıçrama kapağının yan kıskacı kırılmış parçası sonra hamurdan çıktı. müşteri hizmetlerini aradım küçük alet olduğu için servis bana değil ben ona gidecekmişim. başta yerli olduğunu düşünerek sonrada fiyatı için terçih ettim. ama hayal kırıklığı oldu. 10 dakikadan fazla çalıştırmayın diyor. neden 250 gr hamur yapıyor ısınıyor. madem öyle bu makina 50 gr hamur yapar 1 saat çalışır de. 0 makina alıp serviz aramak ağırıma gitti. yoksa kol kırılır gen içinde kalır der bu kadar döktürmezdim. ama hakkını yemeyeyim servise ulaşmanız için en yakın olanın adres ve konumunu anında atıyorlar. arge si calışmalı bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2020
    "tavsiye edilir"

    Olumlu yönleri: 3 dakikada ekmek için harika bi hamur yoğurdu zamandan tasarruf için ideal. Çırpıcıyla da 3-4 dkda kremşanti hazırladı.başında beklemeye gerek olmaması çok güzel. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün. Ağır değil ve çok yer kaplamıyor. Ayrıca ekstra yüksek bir sesi yok normal mikserler kadar. Olumsuz yönleri: İlk çalıştırdığım zaman hafif bir plastik kokusu geldi yeni olmasından kaynaklı.daha sonraki kullanışlarda koku olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2020
    "made in china"

    Olumsuz yönleri: ürün fiyat performans açısından makul fakat çin üretimi, bildiğiniz eski türk malı arzum değil. daha ilk çalıştırmada kapağının klipsi kırıldı. malzeme kalitesi düşük ama iş görüyor. uzun yıllar kullanmak isteyenler için tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2020
    "olumlu"

    Olumlu yönleri: Hamur yoğurma işine dakikalar içinde yeterli şekilde yapıyor. Tavsiye ederim el yorgunluğunu azaltan çok güzel bir araç.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.04.2020
    "Bilgi alma"

    Olumlu yönleri: Merhaba bu urunu sipariş ettiğimde memnun kalmazsam iadesı mevcut mu birde sesi yuksek cıkıyor mu bilgi verir misiniz?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2020
    "Kullanışlı bir ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün standart kolisinde hasarsız ve tam olarak temin süresi içinde elimize ulaştı. Arzum ürünü +1 yıl garanti uzatması çok iyi. Gürültüsünün dışında herhangi bir sıkıntısı yok. Kullanışı ve temizlenmesi gayet basit. Olumsuz yönleri: Beklediğim kalitede değildi. Apartman dairesinde oturduğumuz için gece ve tatil günleri komşularımızı rahatsız etmemek düşüncesiyle çok erken ve çok geç saatlerde çalıştırılmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    "Süper"

    Olumlu yönleri: Ulaşımı, paketi,fiyatı kullanımı ile her türlü süper...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Eve bir tane mikser almayı düşünüyordum bunun için yaptığım araştırmalardan sonra Arzum marka bu tmikseri buldum bir arkadaşımda kullanıyordu ve o da önerdi. O yuzden hemen aldım. Şu anda kullanıyorum ve kullanımından çok memnunum herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum Crust Mix AR1069 Stand Mikser Nar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum Crust Mix AR1069 Stand Mikser Nar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat