Taner 1701 Orta Boy Izgara Yorumları

Taner 1701 Orta Boy Izgara yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2021
    Biraz nostalji

    Olumlu yönleri: Eskiden kolay olduğu için kapalı elektrikli ızgara yapardık kokusu daha az olur çabuk pişer ızgara tadına yakın olurdu.Bu üründe böyle.Yapması ve kullanması çok kolay. Olumsuz yönleri: Çok büyük bir işçiliği yok. Basit malzemelerden yapılmış.Açma kapama düğmesinin yanına ısı ayarı koysalar iyi olurmuş.Dikkat etmezseniz malzemeleri yakabilirsiniz.Genelde iş görüyor eski günleri hatırlatıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat kalite oranı uygun bir ürün. bu kapasite için Elektriksel wat değeri yüksek .Dış kap çok ısınıyor,ayrica elektrik bağlantı bakalit kutusu iyi yalitilmadığı için ~20 dakika sonra aşırı ısıdan koku yapmaya başlıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 25.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar taner diye güvendik heyecanla siparişimizi verdik geldiği zaman hayal kırıklığına uğradık. Çok kalitesiz bir ürün. Her tarafından darbe yemiş yamulmuş bir şekilde elimize ulaştı. İnsan parasıyla ancak bu kadar rezil olabilir. Size tavsiyem söyletip pişman olmayın.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye edildiği kadar varmış. Yalnız plastikleri çok kalitesiz. Isındıkça kokuyor. Pek güven vermiyor açıkcası, o yüzden pişerken başından bir an bile olsun ayrılmıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kusurlu geldi, paketleme iyi değil

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pazartesi günü satın aldım, çarşamba günü geldi. paketleme gayet güzeldi. Hemen ızgarayi denedim, tavuk pişirdim. Ben beğendim damak tadı kişiden kişiye değişir elbet . Mangal gibi de değil elbet.:)

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Frapan adlı satıcıdan aldım. Fiyatı uygun. Kargoya hızlı verildi. İyi ısıtıyor. Dumansız. Temizliği kolay.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün yorumu üstlerde görünsün diye 5 Yıldız verdim. Öncelikleri ürün geç geldi ve paketi açtığımızda üst kapak yamuktu, içe çöküktü. Ürün ya bu şekilde kargolandı yada kargoda üzerine yük konuldu. Para vermiş karşılığında hiçkimse kusurlu ürün almak istemez. Ancak malesef ürünü kullanmam gerekiyordu çünkü kargo zaten gecikmşşti, tekrar iade değişim süreci uzayacağı için iade etmedim. Ürün kusurlu ve kargo da geç gelmişti maalesef. Fotoğraf eklenebilseydi yorumlara mutlaka eklerdim.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün kendi kutusu içinde geldi ama kırılacak yazilabilirdi. atılıp durulmuş her yere çalışmaz diye korktum açıkçası. kapanma kısmı epey yamuk geldi elimle düzelttim tekrar iade ile uğraşmak istemedim. orta boy fena değil boyut olarak güzel. ama sacı çok kaliteli değil ortalama seviye. şişleri eninden takılınca kısa bir kısmı makinanın içinde kalıyor keşke uzunlamasına yapılsaymis tamamen mantık hatası yani

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel pişiriyor. Kendim kullanıyorum,kardeşime de aldım. Çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2021
    Harika

    Çok lezzetli, mangal gibi etler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2021
    Idare eder

    Olumlu yönleri: cok hızlı pişiriyor. Olumsuz yönleri: Isı kademe ayari olmadigi icin surekli kapatip acatak pisiriyorum yoksa yakıyor. ic tepsisi alüminyum. bulasuk makinasinda yikayinca karardi. Çok hafif malzemeden yapilmis. Kapagini acinca geriye devriliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2021
    Kaliteli ürün değil

    Ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim.cabuk pişiriyor köfte yaptım kızartma dan farkı yok tadı aynı ama üst kısmı ısınıyor el yakacak kadar açarken bezle tutmak lazım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) pratik

    Olumlu yönleri: ürünün başka markasını kullanmıştım.çok pratik bir ürün.mangal,ızgara,sebze közleme gibi çok amaçlı kullanıyorum çok memnunum.beklediğimden daha büyük bir mangal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürün güzel gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2021
    elektrikli ızgara

    Olumlu yönleri: hızlı geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Artı özellikleri hızlı ve pratik köfte,biber ve domatesler lezzetli oldu fakat Adana çok kuru oldu çünkü yağlar alta aktı tavuk nasıl olur bilemiyorum genel olarak beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 23.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün çıktı. Ambalajı güzel. Saçta menteşe yerleri biraz daha güçlü yapılsa iyi olurdu. Test ettik. Gayet güzel pişirdi. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İki kişilik bir aile için yeterli. İlk kullanımda üzerindeki etiketler soyuldu. Daha sonraki kullanımlarda iç kısımdaki tepsisi karardı

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2021
    Evde, yazlıkta dumansız ızgara keyfi

    Eskiden beridir isterdim. İyi ki de almışım. Köfteler tombik tombik, antrikot pişkin. Hiç bir şey olmazsa pide ısıtıyor. Not. Tepsisini 2 kat alüminyum folyo ile kaplayın, her ızgara sonrası bir tanesini atıp tekrar kaplayın, temizlikle uğraşmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Taner 1701 Orta Boy Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Taner 1701 Orta Boy Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat