Taner 1705T Kebapcı Tek Tellı Izgara Yorumları

Taner 1705T Kebapcı Tek Tellı Izgara yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.12.2021
    Mangal

    Olumlu yönleri: Tam anlamıyla mangal keyfi etleri çok kısa sürede pişiriyor ,size de afiyetle yemesi kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Dışarıda ızgara yapılacak doğru düzgün yer olmayınca bende elektrikli ızgara alayım dedim. Fakat gelen ürün için 10 gün bekletildiğim yetmezmiş gibi bir de gelen ürün de İstediğim gibi değildi. Isı ayarı tam çalışmıyor o yüzden ısnma gerçekleşmediği için etler pişmedi. Bana gelen ürün mü bu şekilde denk geldi yoksa bütün ürünler mi böyle bilemiyorum ama üründen memnun kalmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Kargodan memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Kargodan çok memnun kaldım. Çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Ürün ise adeta tasarım harikası. Paslanmayan yapısı ile sağlık konusunda beni hiç tereddüte düşürmüyor. Kolay kullanımı sayesinde de yemek yapmak benim için bir keyife dönüştü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ben ailem için aldım. Ürün ölçüleri çok uygun geldi. Hemen denedik ve çok iyi pişiriyor. Koku ve dumanı yok. Balkon kullanımına da uygun. Güzel bir gri rengi var. Montaja da gerek yok hemen kullandık. Ggayet sağlam ve dayanıklı görünüyor. İhtiyacız varsa bu fiyata çok iyi bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Başarılı

    Olumlu yönleri: sürekli piknik yapma imkanımız olmadığı için mangal ve ızgara keyfini eve taşımaya karar verdik. bunun için Taner 1705-T Kebapçı adlı elektrikli ızgarayı çok uygun bir fiyatla satın aldık. hem et hem de sebzelerimizi suyunu kaybetmeden lezzetli bir şekilde kızartabiliyoruz. ayrıca kömür yerine sadece bir bardak su ve elektrik bağlantısıyla çalışması sayesinde de sağlımızı koruduğunu düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ızgara keyfi

    Olumlu yönleri: Çok başarılı ızgara yapıyor her çeşit denedik neredeyse kesinlikle alın aldırın... yalnız yorumlar karışık görülebiliyor aldığınız ürünün çift telli olmasına dikkat edin arasına yiyecekleri koyup ters düz ederek pişirebilme için. Çift tel olmazsa asla keyif alamazsınız çok hızlı pişiriyor bide çok çok başarılı bi alet

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.03.2021
    Izgara elektrikli

    Olumlu yönleri: Memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok iyi

    Olumlu yönleri: En onemli ozelligi tertemiz bir kullanimi olmasi bence. Etrafa yag sicramiyor. Neredeyse hic koku yok. İsiniz bittikten sonra cok kolay temizleniyor. Tum parcalar ayrilabiliyor. Lezzetli pisiriyor. Beklentimin cok ustunde bir urun oldu. İcinden cift izgara teli cikti. 2 adet de şiş cikiyor. Olumsuz yönleri: Cok onemli degil ama kablosu biraz daha uzun olsa, calisirken bir led gosterge olsa daha iyi olurdu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2021
    Güzel, estetik, kullanışlı bir cihaz.

    Olumlu yönleri: Renk ve işlevsellik güzel Olumsuz yönleri: Boyut olarak büyük, bütün bir balığı pişirebilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2021
    ızgara

    Olumlu yönleri: Kullanışlı koku duman olmuyor tavsiye edilir. Olumsuz yönleri: Rezistansın takılıp çıkarılması geliştirile bilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) EVDE IZGARA KEYFİ

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel ve kullanışlı odun kömür olmadan mangal keyfi Olumsuz yönleri: Tabiki mangal kadar tat vermiyo ama işimizi gördü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok başarılı bir ürün

    Olumlu yönleri: ürünü çok beğendik çok güçlü 15 saniyede maximum güce ulaşıyor mangal tadını nasıl veriyor anlamadık aşırı kullanışlı arışı pratik ve sıfır sorun ızgarayı yıka ürünü sil yeter damlayan yağlar suya karışır onuda dök lavaboya mis birtek ürün görselde çift ızgara görünüyor ama tek ızgara iyikide tek gelmiş misal çeri domates vs pişirdik çevirmeli olsa düşecekti aradan vs yani maşa ile eti kendiniz çevirmeniz çok daha iyi ve verimli herkeze tavsiye ederim çokta yakışıklı bir alet

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Taner 1705T Kebapcı Tek Tellı Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Taner 1705T Kebapcı Tek Tellı Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat