Rowenta RO7289EA Elektrikli SÜpürge Yorumları

Rowenta RO7289EA Elektrikli SÜpürge yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evimde bulunan elektrikli süpürgesi çok eskidiği için bu ürünü satın aldım. Dar aralık ucu sayesinde en zor yerleri bile rahatça süpürebiliyorum. Kablolu olmasına rağmen kablo uzunluğundan dolayı hiç hareketi kısıtlamıyor. Tutma yeri olduğu için de çok rahat şekilde süpürgeyi taşıyabiliyorum. Toz haznesini de hiç tozutmadan çok rahat bir şekilde temizleyebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yeni evimde kullanmak için bu elektrikli süpürgeyi satın aldım. 2,5 litrelik toz kapasitesi ile de çok rahat şekilde temizliği yapabiliyorum. Halı için uygun başlığı bulunduğu için de halıdaki derin kirleri bile rahatça çekebiliyor. Otomatik kablo sarıcısı sayesinde de daha kolay şekilde kabloyu sarıp, süpürgeyi kapatabiliyoruz. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çocukla birlikte işi birlikte götürmeye çalışırken elektrikli süpürgenin işimi kolaylaştıracağını düşünerek bu ürünü satın aldım. Çok sayıdaki çeşitli uçları sayesinde de evdeki her yere uygun şekilde başlığı takıp temizliği yapabiliyorum. 67 dB’lik sesi sayesinde de bir elektrik süpürgesine göre daha sessiz ve çocuğum uyurken bile rahat bir şekilde temizliği yapabiliyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2021
    Ürün Anlatıldığı Gibi

    Olumlu yönleri: Olumlu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: çekim gücü gayet güzel ve çok sesli çalışmıyor.beğendik.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3 aydır kullanıyorum.çok araştırarak ve korkarak aldım.ama iyiki dediğim alışverişlerimden birtanesi

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekişi cok muazzam degil fena degil idare eder bir makina

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün ve Satıcı

    Olumlu yönleri: Ürün kullanımı ve hafifliği yönünden güzel. Çekiş gücü güzel. Müşteri memnuniyetini önemseyen ilgili satıcı . Ürün parçası ile ile sorunumu hemen çözdü. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo gayet sağlam ve hızlı geldi.iki sefer kullandım ve bayıldım çok güzel çekiyor.kablosu 5 mt.biraz daha uzun olsa süper olurmuş.ince parçasıda çok güzel dar yerlere sokup rahatça süpürebiliyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    aşırı aşırı aşırı güzel ! ses yok denecek kadar az ve mükemmel çekiyor temiz evi süpürdüm şok oldum şiddetle tavsiye ederim 🌼

  • Trendyol aracılığıyla, 29.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye uzerine almıstm gercektem mükemmel calıstıgım icin aksam temizlik yaparim dusuncesiyle ses seviyesine gore supurge bakiyordum tam benlik bi supurgeymis cekim gucu harika 6 metrelik yun haliyi yerinden kaldirdi iyi ki almısım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Aldığımdam beri gerçek anlamda temizliği yaşadığımız söyleyebilirim. Temizleme konusunda zaten en iyi dereceye sahip. Ürün oldukça ergonomik. Çok az yer kaplıyor. Başlığı çok kullanışlığı her zemine uyum sağlıyor, hiç yormuyor sizi. Ses konusunda oldukça başarılı sadece 67 db. Tozları içine hapsetmede gerçekten çok başarılı asla dışarıya bırakmıyor. Ve son olarakta temizlemesi çok kolay. 20 sn kadar.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel indirimde aldım çok kullanışlı bir makine

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekim gücü kuvvetli sadece her defasında başlık değiştirmek zor

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    elimize hızlı ulaştı ama 5 dk çalıştırdıktan sonra durdu ve bir daha da çalışmadı. Hatalı ürün geldi yani 5 dk içinde çekimi de iyiydi aslında. Neden çalışmadığını anlamadık iade ettik. Trendyola bu problemi hızlı çözdüğü için teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sağlamlığı müthiş. Annemden görüp aldım ben. zaten bizim ailede daima rowenta tercih edilir. Hızlı ve güçlü emişinden tutun da değişebilen başlıkları ile gönlümü yine kazandı . Günlük olarak bile kullanılabilir çok ağır bir ürün değil

  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizim için aldım gerçekten mükemmel bi süpürge her anlamda

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hızlı

    Olumlu yönleri: hızlı ürün geldi orijinal kutusunda

  • Trendyol aracılığıyla, 08.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün, fiyat performans olarak ilk sıralara yazılır

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    hızlı ve güvenli teslimat teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO7289EA Elektrikli SÜpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO7289EA Elektrikli SÜpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat