Goldmaster GM-7557 Elektrikli Süpürge Yorumları

Goldmaster GM-7557 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2022

    Dinamik model süpürge beş kuruş etmez almayın sıfır arldim emiş gücü de sıfır el girgiri bundan çok çok iyi hemde 5 TL alabilrsiniz paranızı çöpe atmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2021
    almaaaaa

    Olumlu yönleri: almayınız kesinlikle Olumsuz yönleri: almayın abi kesinlikle almayın. bir ay olmadı mal pert oldu. motor yandı muhtemelen. malzeme kalitesi hiç yok. serviste sıkıntı yok gibi. anlaştıkları bir elektrikçiye yaptırıyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cekis gücü bekleneni vermiyor sesli calisiyor acikcasi cok memnuniyet vermedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Eşim beğendiği için sipariş vermiştim. Teslimat ve kargolama sürecinde hiçbir sorun yaşamadım. Her şey olması gerektiği gibiydi. Fakat daha kaliteli bir şey beklerdim.Aynı paraya daha uygun ürünler mevcut. Kalitesini pek beğenmedim. Bu parayı hak etmiyor. Bunu iade edip öyle bir şey alacağım. Almayı düşünenler de indirim zamanlarını takip edip öyle alabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2021

    Emiş gücü çok yüksek. Ürün anlatıldığı gibi. performans fiyat bakımından ideal bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    .

    Olumlu yönleri: Ürünü satın aldım ve tasarımına resmen düştüm ürünün çok güzel bir duruşa ve tasarıma sahip cidden. Ürünü kaldırmayıp salonda tutsanız bile dekor gibi duruyor. Çekim gücü oldukça iyi ses seviyesi için çok sessiz olduğunu söyleyemem. Toz torbası olmaması ve toz haznesine sahip olması da güzel kolay bir temizlik sağlıyor. Kablo uzunluğu evdeki temizlikleri yapmam için baya iyi 5 metre bir uzunluğa sahip. Enerji sınıfı da A olduğu için tasarruf sağlayan bir makine. Benim severek kullandığım bir makine oldu işimi görüyor tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: emiş gücü güzel yazlıkta kullanmak için aldık tozları iyi alıyor ve havaya toz kaldırmıyor halı üzerinde denedim güzel aldı halıyor fiyat perfoemans ürünü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7557 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7557 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat