Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge Yorumları

Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: bu elektrikli süpürgeden hiç memnun kalmadım Evde küçük bir köpek olduğu için devamlı tüyleri dökülüyor ve bana emiş gücü kuvvetli bir elektrikli süpürge gerekiyordu GittiGidiyor'dan takip edip bunu aldım Fakat şu an pişmanım Çünkü ürünün emiş gücünden hiç memnun değilim yani almasaydım daha iyiydi dediğim bir ürün oldu pişman oldum diyebilirim

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo kaliteli ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün Güzel Satıcı Kötü

    Olumlu yönleri: Ürün zaten Miele, evlâdiyelik. Sadece hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin. Para odaklı değil müşteri odaklı olsun aldığınız aracı firma. Olumsuz yönleri: Torbalı ve torbasız arasındaki farkı kullanmadan bilemeiyorsunuz. Torbasız aldık, bir kez çalıştırdık filtre sök tak temizle sıkıntı olacağını anladık. Kusursuz şekilde temizleyip paketledik ve ivedi şekilde iade ettik. "Hijyen açısından iade alamıyoruz" bıdı bıdı. Torbalısını alacaktık. Geri iade geldi ve iade gidiş geliş kargo ücretini bizden istediler. Tam bir esnaflık örneği, kapitalist düzen adamları. Bakalım yorum yayınlanacak mı? :)

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dyson da neymis mielenen yaninda der susarim

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aynı şikayeti başka insanlarda yazmış sipariş ettiğimiz ürün gelmedi farklı rengi geldi üstelik gelenin de parçaları eksik bu satıcıdan almayın asla.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beş yıldızı süpürgeye kalitesine verdim bu satıcıdan sakın alışveriş yapmayın aldığım ürün elinde kalmamış başka rengini yollayalım dedi peki dedim parçaları eksik yolladı kesinlikle geri dönüş yapmıyor satana kadar sattıktan sonra ortada yok mielenin kendisine şikayet edeceğim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kalitesiyle fiyatına denk bir süpürge, çok sessiz çalışıyor. Okadar güçlü ki sadece tozu kiri değil sevmediğiniz parazitleri bile temizler...

  • Trendyol aracılığıyla, 24.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    daha öncede almıştık bu üründen memnun kaldık. tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    harika çekim gücü var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu markayi da once duymamistim ozellikleri fiyati cazip geldi yorumlarda memnun olduklarini görünce aldim denedim cok begendim kademeli cekis gucu sayesinde cok kolaylik sagliyor temizlemesi super ses seviyesi tahatsiz etmiyor malzeme yapisi kaliteli alinabilir bir marka firma ilgili ve alakali kesinlikle tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: 2 ay oldu alalı bu süpürgeyi arkadaşlar ben çok memnun kaldım çekişi çok güzel halıyı kaldırıyor gerçekten ayrıca toz hazneli dar aralık ucunu koltuk aralarında çok kullanıyorum tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime ulaştı çok başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Kullanmakta olduğum elektrik süpürgesi bozulmuştu. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Miele marka bu elektrikli süpürgeyi buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanıyorum. Gerçekten çok iyi bir kullanımı var. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz elektrik süpürgesi bozulmuştu bununla ilgili olarak yeni bir elektrik süpürgesi alacaktık. Bununla ilgili yaptığım araştırmalar sonrasında Miele Blizzard marka bu elektrik süpürgesini buldum hemen sipariş verdik. Şu anda eşim de kullannıyor ve bende kullanıyorum. Gayet kullanışlı herkese tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşemmmm çok araştırdım dyson ve miele arasında gidip geldim kullananlarında fikirlerini alarak miele almakta karar kıldım verilen parayı sonuna kadar hak ediyo kesinlikle toz haznesini temizlemesi çok kolay bebeğiniz uyurken,geç saatte en düşük ayarda az sesle ve yüksek çekiş gücüyle çok rahat evinizi süpürebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kaliteli Ürün

    Olumlu yönleri: Çok uzun süre araştırdıktan sonra aldım. Rakibi olan dyson markayı da bu süpürgeyi de mağazasında denedikten sonra miele de karar kıldım. Malzeme kalitesi Gerçekten çok iyi bir ürün. Çekişi inanılmaz. En yüksek seviyede neredeyse hiç kullanmanıza gerek kalmıyor. Kablosu epey uzun. Fiyat olarak da çeşitli indirimlerle 2000 TL'nin biraz altına geldi. Bu fiyata satılan philips ürünlerle ilgili çekiş gücü düşmesiyle ilgili çok şikayet duydum. Doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika

    Olumlu yönleri: mükemmel bir ürün hem kalitesi hem çekim gücü cidden önceden süpürge kullanmamışım dedirtiyor. ömür boyu filtre değişimi yapmamakta önemli bir artı toz torbalı fiyatına aldım nerdeyse indirimle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok Güçlü

    Olumlu yönleri: Çok güçlü Kablosu uzun Kolay taşınıyor Olumsuz yönleri: Küçük yolluk ya da ince yıkanabilir halıları süpürmesi zor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel bir ürün

    Olumlu yönleri: mükemmel bir sessizlik ile çalışıyor. Yani yanınızda çalışsa anlamazsınız. Olumsuz yönleri: Çekim gücüm çok mükemmel hatta o kadar mukemmelki halıya yapışıyor hareket ettirmesi çok zor. Belinden rahatsız olanlar çok zorlanır. Neyseki Çekim gücünü ayarlayabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2019
    Çok beğendik!!

    Olumlu yönleri: Çok araştırıp aldık şuan çok kullanışlı ve sessiz bir Süpürge ben kendi adıma eğer cebiniz yetiyorsa alın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat