Arzum AR3018 Cezveli 800 Watt 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Mavi Yorumları

Arzum AR3018 Cezveli 800 Watt 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Mavi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmediğim bir ürün. Tam olarak 2 yıldır kullanıyorum. Ve soyulmalar oldu üzerinde. Hem alt kısmında hem de demlik kısmında. Ayrıca Kahve makinesi de var. Kahve makinesi daha berbat bir halde. Hem renginde değişim oldu hemde soyulmalar... Elinizle cok rahat soyabilirsiniz o derece :) Sonucta dikkatli bir sekilde yıkıyoruz. Buna rağmen soyulmalar oldu ve çaycı pembe yerine pembe-gri oldu diyebilirim. Suan da Fakir markasına ait ürün sipariş ettim. 2 yıl farklı bir ürüne geçmek için cok kısa bir süreç. Asla tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü her zamanki gibi hepsiburadandan aldık biz gayet menununuz diğer yorumlardaki gibi soyulma yada bir tahriş olmadı kahveyi yaparken biz şekersiz içeriz ama içine yarım çay kaşığı şeker koyarsanız çok güzel köpürtüyor kahveyi sevdiğimiz için evde genelde nescafe fincanına yaparız iki fincan kahveyi köpürtmesi 30 sn falan sürüyor tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    alphasportive

    gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Dört Yıldız

    Fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Dört Yıldız

    ürünü hepsi burada satıcısından aldım. kargo gayet hızlı ulaştı elime. ürünü hediye olarak aldığımdan deneme şansım olmadı ama görüntüsü şık duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    Dört Yıldız

    Ürünü hediye olarak almıştım. Kullanışlı, yeterli büyüklükte ve fiyatına göre kaliteli. Sapının katlanabilir olması bir avantaj. Ancak kablosu sarılabilir değil öylece duruyor ve alt kısmının sadece 3 ayağı olduğu için dikkatli olunmazsa kolayca devrilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    Beş Yıldız

    öncelikle yurtdışı gönderim imkanından dolayı hepsiburada ailesine teşekkür ederim. ürün bir haftada almanya'ya geldi. ürüne gelince beklediğimden büyük ebatlara sahip. 130 saniyede 300 ml suyu kaynatıyor. malzeme ve işçilik kaliteli. kahve yaparken kaynatmaya başlama anında cezveyi kaldırmak gerek. çünkü kahve 95 dereceyi geçtiğinde aromasını kaybetmeye başlar. ürünün negatif tarafı alt oturma kısmı zeminde çok stabil durmuyor. bir de sapı katlamak için kullanılan buton kullanışlı değil. sonuç olarak hızlı bir şekilde küçük miktarlarda sıvıyı kaynatmak amaçlı kullanılabilecek efektif ve pratik çözüm. ürünü tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2019
    Beş Yıldız

    Ürün 1 gün içinde ulaştırıldı. İlk deneme için güzel görünüyor. İçinin inox olması, +1 yıl garantisinin uzatılması, sessiz çalışması ilk etapta dikkatimi çeken özellikleri. Sadece deneme amaçlı kullandım, asıl 3 ay sonra kullanmaya başlayacağım. Umarım memnuniyetim devam eder. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    Dört Yıldız

    Gayet güzel, köpük konusunda hiç bir sorun olmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2018
    Memnun Kaldım Tavsiye ederim

    Ürün oldukça güzel...Firmada da sıkıntı olmadı Ezik kırık vb. Yok.Vakitli geldi ürün... Köpüğüde güzel oldu Kahvenin ve büyüklüğüde ideal..Teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2018
    Beş Yıldız

    Kaliteli ve kullanışlı. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2018
    Harika herkese tavsiye ederim.

    Herşey güzel anormal bir durum yoktu. şu ana kadar yaptığım hiç bir alışveriş de sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2018
    cok güzel

    bekledigimden daha büyük cikdi ben cok begendim herkesede tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    Ürün iyi

    Üründen şimdilik memnunuz ama keşke açma kapama tuşu sapta olsaydı kullanışı çok daha rahat olurmuş. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    İki Yıldız

    Ürün çok kaliteli değil.

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2018
    Hızlı kargo , hızlı kargo hizli kargo

    Gayet memnun kaldım hızlı kargo ve ilgili çalışanlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Dört Yıldız

    Ürün güzel ve kullanılışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2018
    Beş Yıldız

    aynen göründüğü gibi gayet de güzel ve hızlı pişiriyor beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Dört Yıldız

    Çabuk geldi, üründe hiçbir sorun yok gayet memnun kaldık.Özelliklerine gelecek olursak; pişme süresi orta, biraz daha köpüklü olabilirdi ama fena değil. Genel olarak güzel, fiyat-performans bakımından tercih edilebilir bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2018
    Beş Yıldız

    Çok beğendim hem ofise hem evime aldım. Müthiş köpürtüyor. Severek kullanıyorum. Sevdiklerime hediye olarak gönül rahatlığıyla alabilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR3018 Cezveli 800 Watt 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR3018 Cezveli 800 Watt 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat