Fakir Franky Pro BLDC 22.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri-Mavi Yorumları

Fakir Franky Pro BLDC 22.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri-Mavi yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bir dahaki elektrikli ev aletleri alışverişimi kesinlikle bu satıcı firma tarafından göreceğiz buradan satın aldığım fakir franky Pro elektrikli süpürge beklentimin çok daha üzerinde çıktı bu ürün sayesinde en ulaşmaz dediğiniz bölgeler bile dönerli başlığıyla giriş yapabiliyor ve en ufak tozları bile anında ne biliyor kesinlikle çok kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    İyi makine

    Olumlu yönleri: Makinenin rengi çok hoşuma gitti. Çalışma performansı da oldukça tatmin edici. Emiş gücü çok yüksek. Öğrenci evi için çok kullanışlı olduğunu düşündüğüm, temizliği sevdiren bir makine oldu. Fiyatını hak eden bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: ürünün hortum kısmı çok kısa ve kalitesiz. süpürgenin boru kısmı ideal boyda değil bağlantı kısmı sağlam değil sürekli çıkıyor. tekerlekleri rahat dönmüyor ve aşırı gıcırdıyor plastiği oldukça kötü çabucak çizilme ve kırılma meydana geliyor. ürünün çekim gücü çok kalitesiz. kullanım kolaylığı yok. fiyatına göre performansı çok aşağıda bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2021
    sakın başınızı belaya sokmayın.

    Olumsuz yönleri: Bir yıldır kullandığımız süpürge kelimenin tam anlamıyla darmadağın oldu, çalışan tek şeyi motoru ve şarj aleti, sakın ama sakın almayın plastik kalitesi okadar kötü ki kırılmayan yeri kalmadı, kulnmak imkansız hale geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Bir teknoloji mağazasında bunu kullandım ve test ettim. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Oldukça hafif ve kullanışlı bir yapısı bulunmaktadır. Günlük ihtiyaçlarınız için idealdir. Oldukça yüksek çekim gücü bulunmaktadır fiyat olarak da en uyguna gittigidiyor üzerinden buldum ve siparişini verdim. Ürün elinize çok kısa bir süre içinde ulaşıyor. İyikide almışım ben çok memnunum ve almak isteyenlere de tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    .

    Olumlu yönleri: baya etkili bi ürün komşumuz da görmüştük ve zaten yeni bi süpürgeye ihtiyacımız vardı fiyatı da ev bütçesi için gayet uygun olunca almaya karar verdik alalı çok olmadı ama yine de izlenimlerimi paylaşmak istedim aşırı çekici bi ürün çekici derken emiç gücünden bahsediyorum gerçekten çok iyii annem çok fazla temizlik yapmayı sevmez o bile kullanıyor hoşuma gittiği için ürünün kullanım şekli o yüzden kesinlile alın derim siz de pişman olmayacaksınız bizim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten baya başarılı ve sağlam bir güce sahip parasını fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Satın aldığımızda çok fazla beklemeden elimize ulaştı. Kurmak hiç zor olmadı baya hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Ürünün ortasındaki boru da çıkartılıp el süpürgesi olarak kullanılması çok hoş bir özellik cidden. Çekim gücü de hiç kötü değil gayet güzel bir şekilde alıyor ortamdaki tozu pisliği. Ben baya memnun kaldım gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Müstakil evde yaşıyoruz o yüzden örümcek ağı bitmiyor. Ayrıca bir yerde azıcık kırıntı kalsa akşamına karınca basıyor o yüzden büyük süpürge yerine dökülen ufak tefek şeyleri temizlemek için ideal. Borusunun boyu uzun, yetişme sorunu olmuyor ayrıca kablo kısa kaldı derdide yok. Ama daha büyük bir evin tamamının temizlenmesi için yetermi bilmiyırum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: sarj suresi 3 saat kablosuz torbasız çok kolay kullanımı var taşıması kolay mobilyaları hassas olanlara kacırmayın diyorum boyle bi urunu çok işinize yarayacak.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Dar alanlara elimin ulaşamadığı yerlere rahatlıkla ulaşabiliyor olması güzel evin hiçbir yerinde toz kalmamış oluyor uzun ömürlü yüksek perfromansı kaliteli bir ürün. Performansından memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    MEMNUN KALDIM

    Olumlu yönleri: Emiş gücü iyi yerde toz kıl tüy bırakmıyor kullanımı daha rahat ve pratik sürekli elimin altında günlük kullanmak için aldım ve memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Daha iyileri var.

    Olumlu yönleri: pratik Olumsuz yönleri: Ürünü kendimize aldık fakat, emiş gücü ve parça dayanıklılığı maalesef beklentilerin çok altında. 2. süpürge olarak kullanılabilir ama tüm evi sadece bununla temizlerim mantığına hiç uymuyor. bence paraya kıyıp pahalı benzerinden almakta fayda var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu elektrikli süpürge muhteşem ötesi. Bunu arkadaşım almıştı ama onda dyson vardı. Dyson bunun iki katı fiyatı olunca fakir de iyi, memnun olduğum bir marka olduğu için fakirden aldım ben ve inanılmaz memnunum. Evde bir köpeğimiz var ve maalesef her yerde tüy oluyor haliyle ama bu süpürge de özel başlık var avcil hayvan tüyleri için. O bile düşünülmüş öyle söyleyeyim yani.. Eğer bütçeniz elverişli ise hiç düşünmeden alın bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Süpürge nin performansı mükemmel. Ben aslında dyson ın bu modeli vardı onu istiyordum ama onun fiyatı daha pahalı olunca bunu aldım. Performansı da gerçekten çok iyi. Süpürge zaten bakınca ben profosyonelim diyor. İki kademeli hız ayarı var. Motoru çok güçlü. 25 dakika kesintisiz kullanabiliyorsunuz. Kablosuz, torbasız ve kullanımı inanılmaz kolay. 3 ü 1 arada kenar köşe aparatı da çok kuvvetli. Bir de hayvan tüylerini almak için küçük turbo mobilya aparatı ile benim gibi kedisi köpeği olanları da düşünen bir süpürge. Uzun ladfın kısası ben çok memnunum. Almayı düşünenlere de gözüm kapalı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu süprge dyson modeline benziyor. Performansı da gerçekten çok başarılı. O büyük süpürgelerden bilr daha başarılı performansı var. Kullanımı çok kolay . Süpürge alacaksanız keisnlikle bunu tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel

    Olumlu yönleri: Bu tarz bir süpürge almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 100m2 evi tek şarjda süpürüyor. Malzeme kalitesi ve motor gücü çok iyi. Cocuklu ailelerin pratik kullanımı için çok ideal bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı beğendim Olumsuz yönleri: Henüz olumsuz bir yanını görmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2020
    Pişmanım

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Araştırarak, beğenerek 1 yıl önce aldığım üründen memnun kalmadım. Ancak ve ancak düz yüzeylerde toz ve saç toplamayı becerebiliyor. Gerçek temizlik yapacağım diyenler bir kez daha düşünsün derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Dysona benzetilmiş. Valla ne yalan söyleyeyim ben dyson süpürgelerin hastasıyım fakat ona param yetmeyince bunu aldım. Ama bununda performansından çok memnun kaldım. Kesinlikle çok başarılı. Bu fiyata alınabilecek en iyi dikey süpürge. Taklit maklit gayet başarılı olmuş valla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Franky Pro BLDC 22.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri-Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Franky Pro BLDC 22.2 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri-Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat