Grundig VCP5030 25.2 V Islak-Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Siyah-Gri Yorumları

Grundig VCP5030 25.2 V Islak-Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Siyah-Gri yorum ve tavsiyeleri

(448 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2023
    Gurindik 3 in 1 dikey süpürge

    Annem çok beğendi. Diğer markalara binlerce para vermeye gerek yok. Çekiş gücü olsun, ıslak silme özelliği olsun, gayet iyi. Tek bir sıkıntı var oda, ilk çalıştırdığımızda bir koku geldi. Oda yeni olmasından dolayıymış.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2023
    Arçelik Servisi Cihazın Tekerleri Garanti Kapsamına Sokmuyor

    Süpürgenin homojen bir şekilde yerde sürülmesini sağlayan yegane parçası olan tekerleri lastik kaplamalı ve aşırı adi bir malzemeden üretildiğinden 3-5 ayda aşınıyor parça parça kopuyor. Arçelik servisi bu parçaları garanti kapsamında değil diyerek değişim talebimi reddetti. Genel merkeze şikayet ettim yardımcı olalım dediler ama sonra maalef sadece ücretli olarak değiştirebiliriz dediler. Garanti süresindeki arızaya ücret talep eden bir firma benim gözümde beş para etmez. Almayın pişman olursunuz. Greenote aldım mis gibi makina hemde yarı fiyatına.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2023
    Çok Güzel !

    Çok memnunum biraz daha şarjı gitse 10 numara.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.03.2023
    Çekiş gücü fiyatına göre çok az..

    1 sene kullandık ve bozuldu.. Servis 2100 TL istedi. Vazgeçtim. Çekiş gücü fiyatına göre gayet düşük. Çok az emiş gücü var. Tek güzel şey tasarımı.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2023
    Batarya sorunu

    1 yıldır sorunsuz bir sekilde kullanıyorduk. Ta ki bugune kadar. Artilar: fiyat performans anlaminda yukarilarda olabilir. Arcelik servis guvencesi Eksiler: Toz kapağını tasarlayan mühendis açıköğretim mezunu olmalı. 1 yıldan sonra diger yorumlarda da gorebileceginiz pil sorunu meydana geliyor. Şansınız varsa garanti suresinde bu sorun ortaya çıkar aksi durumda cihazın yarısı kadar bir ücrete pil degisimi yaptirmak durumunda kaliyorsunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2022
    Pratik oluşu

    Ürünün pratik oluşu ve şarjının yeterli gelmesinden dolayı memnunuz ancak parçaları çabuk kırıldı bazı yerleri çok dayanıklı olmamış ne yazık ki.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2022
    Siddetle tavsiye edilir

    Ben urune tam anlamiyla bayildim. Kablolu borulu supurgeyi odadan odaya tasimaya son. Hem gucu hem cekisi hem de suresi benim icin oldukca yeterli. İyi ki almisim dedigim nadir urunlerden.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.01.2022
    Çekim gücü başarılı

    Çekim gücü yeterli günlük temizlik için uygun yerr ne döktüysek çekiyor. Silme aparatı çok gereklimi bilemiyorum kullanacığımı düşünmüyorum. Şarjı günlük bikaç sefer bile süpürdüğünüzde 2 3 gün gidiyor orta hızda en yüksek hızla da max 10 dk da bitiyor şarjı ama orta kademe yeterli oluyor genel temizlik için.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2022
    İyi

    İyi alet

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2022
    iş görüyor ve pratik

    süpürge hayatı gerçekten kolaylaştırıyor, topladığı pisliği görünce yaptıgı temizliğe kesinlikle inanıyorsunuz. ama örneğin yatak süpürme, koltuk süpürmede dyson kadar ergonomik olmadığı bence kesin. ben uygun fiyata aldım, hemen elimin altında olan prtaik bir süpürge istiyordum. o açıdan beni oldukça tatmin ettti. ama yatağı, görünmeyen tozları bakterileri alsın gibi bir beklentiniz varsa çok karşılmaz..

  • Amazzon aracılığıyla, 03.01.2022
    Siparişin faturası gormek istiyorum m

    Fatura gormek istiyorım

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2022
    Çok Pratik

    Hafif ve kullanışlı, Tam bir fiyat performans ürünü, yatak altına süpürge başındaki çıkıntıdan ötürü giremedi. tasarımın iyileştirilmesi gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şarjı çabuk bozuluyor daha bir sene olmadan servise gönderdim süpürme başlığıda kırıldı

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2021
    Ürün şahane

    Ürün çok güzel kaliteli fiyat performans ürünü diyebilirim. Toz alması çekimi falan bayağı iyi. Bu kadar beklemiyordum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kablosuz süpürge arayanlara uygun fiyatlı çok memnunum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü iyi. Tereddüt ederek almıştım ama memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü cok iyi heleki cocuklu annelere tavsiyemdir henüz mobu denemedim ama çekim gücünden gayet memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Olumlu

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Berbat bir urun, 3 tane aldik anneme kendime ve kayinvaldeme..3u de 1 seneyi goremeden bozuldu, sakin almayin! Servise verdim hala supurdugu seyleri geri birakiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tanıtımında belirtildiği gibi bataryası öyle 45 dakikaya kadar dayanmıyor. Düşük kademede 25 dakikayı yüksek kademede ise 10 dakikayı geçmiyor bataryasının dayanma süresi. Asla tavsiye etmem!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VCP5030 25.2 V Islak-Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Siyah-Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VCP5030 25.2 V Islak-Kuru Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Siyah-Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat