Grundig VCH 9932 2'si 1 Arada 21.6 V 75 dk Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Koyu Gri Yorumları

Grundig VCH 9932 2'si 1 Arada 21.6 V 75 dk Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Koyu Gri yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 05.01.2023
    süpürmüyor

    Alalı epey oldu, yeterince denedim diyebilirim. ekmek kırıntısı ve kedi tüyü hariç hiç bir şeyi süpürmüyor. Sorun özellikle fırçalı başlığında, hiç bir şeyi ememiyor, sadece sağa sola fırlatıyor. Özellikle kedi kumunu ki, en çok ihtiyacım olan şey buydu. Aynı yerden 7 kere 10 kere geçiyorum fayda etmiyor. Fırçasını temizliyorum, haznesini boşaltıyorum çok değişen bir şey olmuyor. Sinir sahibi oldum. video da çektim ama ekleyemiyoruz sanırım. Bu arada yorumlarda dik durmuyor diyen olmuş, duruyor , o noktada sıkıntı yok

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2022
    Fiyat performans ürünü

    Tam istediğim gibi

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2022
    Kronik arızası var

    Bu üründen iki tane aldım. İkisinde de süpürge tam şarj doluyken ayak üzerindeki açma kapama tuşu çalışmıyor. El süpürgesi üzerinden açmak gerekiyor. 10 dk kullanınca normale dönüyor. Şarja koyunca tekrar çalışmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2022
    TAM BİR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ.

    2 Sİ BİR ARADA OLMASI ÇOK GÜZEL. ŞARJ SÜRESİ GAYET YETERLİ BİR EVİ 2 DEFA RAHAT SÜPÜRÜYOR. ÜZERİNDE DYSON YAZSA 10.000 TL

  • Amazzon aracılığıyla, 08.06.2022
    amazzon kalitesiyle

    Çok beğendim kullanisli

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2022
    Öfb

    Memnun kaldık

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2022
    Uygun fiyat-kalite

    Bu fiyata performansı iyi,şarjı uzun süre dayanıyor tam olarak olamadım ancak turbo modda 20dk'ya yakın.turbo fırçası çok etkili çekim gücü oldukça yüksek böyle bir alete,plastik kalitesi pek iyi değil ama fiyatı düşününce normal. Anlık hemen çıkar süpür

  • Amazzon aracılığıyla, 09.05.2022
    Beklentimin ötesinde çıktı

    Anneler günü hediyesi olarak satın aldığım bu ürün tam anlamı ile beklentimin ötesinde çıktı. Oldukça kullanışlı bir yapıya sahip tek elle rahat bir şekilde kullanılabilirken başlık kısmı istediğiniz gibi döndüğünde her yeri rahatça manevra yaparak süpürebiliyorsunuz. Ortalama 4-6 saat arası şarj olup 1-1.5 saat arası kullanılabiliyor ki bu süre zarfı bir evi süpürmek için fazlasıyla yeterli. Hali hazırda evde süpürge olmasına karşın ikincil ve kullanımı rahat kablo derdi olmasın diye bu süpürgeyi tercih ettim halılar üzerinde rahatça kayabilirken çekim gücü oldukça iyi nitekim en ufak tozları dahi toplayabiliyor. İki güç modu bulunuyor ki ekonomik modda oldukça sessiz çalışıp daha düşük pil harcarken çekim gücü normal tozu rahatça çekebilecek düzeyde. Kablo derdi olmadan rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Çok güzel

    Işıklarıyla tozları çok güzel gösteriyor, yerdeki kedi kumu ve mamalarını rahatlıkla çekebilecek güçte. Ağırlık merkezi de aşağıda olduğun için kullanımı çok rahat. Bu fiyata göre müthiş bir performans.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2022
    Henüz kullanmadım

    Aralık sonu sözde taşınacağım evim için aldım ama hala iskan alamadıkları için eve taşınamadım. Bu yüzden kullanamadım da. Ama inceleme fırsatı buldum. Işıkları var led, gayet güzel tozu gösteriyor. Kendine göre çekim gücü gayet yerinde. Ben idareten aldım ama başka bir ürün daha almam. Ev zaten 50m2 problem yaşayacağımı sanmam. Olmadı kabasını sarı süpürgeyle alır, bunla detaylı temizlik yaparım.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2022
    Çok çabuk arızalanıyor ya da hep arızalı geliyor

    Bu ikinci ürünüm. İlkinde 2 ay içinde turbo başlık ve ışık sistemi bozuldu. amazzon'un değişim politikası da yarıca facia. Ürünü ben kargoya teslim ettim, çok da iyi paketledim. Ona rağmen ürünün kullanılamaz derecede hasarlı teslim alındığı bilgisini ilettiler. Bir de bilgileri kerpetenle alıyorsunuz, sizi bilgilendirme gibi bir süreç yok. Neyse allem ettik kallem ettik, değişim aldık. O da ayrı konu, anlatmayacağım burada uzun uzadıya. Yeni gelen değişim ürünü paketten arızalı çıktı. Üst koldan çalıştırma tuşu bozuk. Kademe de çalışmıyor. Bu kez evden gönderelim bari dedim, öbür türlü malumunuz. Bu kez de eve gelen giden yok, sonunda 5. günün şafağında ürünü kargo teslim aldı. Şimdi de bekle ki ürün teslim olsun, incelensin, yeniden kargo edilsin. Baştan sona mağduriyet hem amazzon'a hem Grundig'e hem de Aramex'e yakışmayan hareketler. Ürünü alırken bilin istedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşekkürler

    Olumlu yönleri: güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 28.03.2022
    Hiç beklemediğim kadar iyi

    Çekişi çok kuvvetli ancak elektrikli süpürge olmadığını unutmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2021
    Kötü

    Çok kullanışlı değil. Çekiş gücü de daha önce kullandığım Rowenta'ya göre zayıf.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kalite

    Olumlu yönleri: çok kaliteli bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2021
    Grundig VCH 9932 2in1 21,6V 75 dk Dikey Şarjlı Süpürge

    Ürün hızlıca itinalı bir paket yapılıp teslim edildi. Ev işlerinde kullanmak için aldım. Kaliteli bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2021
    Fiyat ve performanstan çok memnun kaldım.

    Üründen çok memnun kaldım. Evde kedi de olduğu için tüy ve toz sorunu yaşardım. Led ışıklar da çok işe yarıyor. Halıyı da gayet güzel süpürdü. Epey araştırmıştım. Verdiğim en iyi kararlardan biri.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    5 harfli ünlü süpürgeden olsaydı 5 kat fiyata satılırdı

    şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor. led ışıkları tozu gösteriyor. tam güçte halı süpürebilirsiniz dönen bir fırçası var. yarım güçde parlak zemindelrden tozu çekebiliyor. ortadan ayrıldığı zaman el/araba süpürgesi oluyor. süper bence.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Çalıştırma düğmesi hemen bozuldu

    Daha ilk kullanım sonrasında çalıştırma düğmesi bozuldu. Böyle rezillik olamaz. Garantiye vereceğim. Almayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2021
    Fiyat performansı

    Ürün fiyatına göre normal. Mükemmel diyemem ama Yinede pratik temizlikte vazgeçilmezim olacağa benziyor. Ürünün en beğenmediğim özelliği ise büyük aparatının dik durmaması bu yüzden nereye koyacağımı bilmiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VCH 9932 2'si 1 Arada 21.6 V 75 dk Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Koyu Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VCH 9932 2'si 1 Arada 21.6 V 75 dk Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Koyu Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat