Johnson Fulmine 22 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Johnson Fulmine 22 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(83 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    Fiyat performans ürünü

    Anneme hediye aldım. Çok memnun kaldı. Fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.06.2023
    40 Gün sonunda işlevsiz hale geldi

    Toz moz almıyor paranıza yazık etmeyin elinizle alın tozları daha iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2023
    Fiyat performans ürünü

    İndirimde aldım fiyat performans ürünü

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2023
    Ben gayet beğendim f/p ürünü

    Ürün gerçekten parasına göre işini yapıyor. 2 kademe çekme var ve bu fiyata göre iş görür, çok ağır değil. Gayet kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2023
    Almayın

    Başka bir siteden aldım 1 ay içinde bozuldu. Servis her ilde yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.09.2022
    daha fazlasına gerek yok

    ürün göründüğü gibi parçaları kaliteli , kargo ve teslimat süper , çekiş gücü beklenenden iyi çıktı.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.09.2022
    çektiği tozu tekrar dışarı veriyor

    çekim gücü iyi, hız ayarı iyi, plastik kalitesi fena değil ama sesi biraz yüksek ve en önemlisi tozu haznede barındırmıyor dışarı veriyor filtreler kötü

  • Amazzon aracılığıyla, 13.09.2022
    Fena degil

    Sesi az, çekişi zayıf, cektigi kırıntıları park ettikten sonra geri birakiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 30.08.2022
    Başarılı

    Memnun kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.08.2022
    Teşekkürler

    Teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 27.08.2022
    Kalite ve performans

    Ürün tam fiyat performans ürünü. Kaliteli malzeme made in İtaly. Elektrik süpürgesi gibi bir performans beklemeyin. Düşük hızda 2+1 odayı süpürdü. Düşük hızda yaklaşık 30 dakika pili dayandı. Günlük düzenli temizlik için ideal.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.08.2022
    Pil Süresi ve Ağırlığı

    Ürünün çekişi ve temizlemesi güzel fakat pil kısmı ağır geliyor. Uzun süreli kullanımlarda bileğiniz bir süre sonra ağrımaya başlıyor. Tekrarlı kullanımlarda el sakatlığı yapabilir. Bataryası da o kadar uzun süreli dayanmıyor, büyük evler için ideal değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.08.2022
    Johnson cleaner

    Valla başta ilk kullanırken çok iyi bir emiş gücü vardı sonra ne olduysa zamalna süpürmez oldu.. biz uyguna almıştık şimdi fıyatı fırlamış bilmiyorum bize mi öyle denk geldi pek tavsiye etmem ama diğer kullanıcıların yorumlarına da dikkate alın.. Teşkkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2022
    İyi ki Almışım!

    amazzon indiriminde 600 Tl ye aldığım bu ürün evde elim ayağım oldu.Duvara monte edilebilir olması kablo kalabalığından kurtardı.Günlük temizlik için oldukça iş görür.Benim evimde robot süpürge var.Onun görmediği kenar köşeleri bununla temizliyorum.Çekim gücü gayet iyi ancak normal bir süpürge kadar da kuvvetli değil.Ben ayrıca arabamı temizlemek için de kullanıyorum.Şarjı fazlasıyla yetiyor araba temizliğine.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2021
    Bence ideal

    Süpürgenin kullanımı pratik ve kullanımı kolay sağlamlık bakımında iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 yıl olmadan arızalandı

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2021
    Fiyatına göre orta iyi arası.

    Ses seviyesi yüksek, elektrik kablosu kısa olduğundan her oda için priz değiştirmek gerekiyor, borusu kalitesiz ve sert, borusu kısa olduğu için eğilerek süpürmek gerekiyor bu da bel ağrısına sebep oluyor, normal süpürme başlığını sert zeminde ve fırçalı başlığıni halıda kullanmak gerekiyor, başlığı çıkarıp diğerini takması zor oluyor, başlık borudan zor ayrılıyor. Dijital emiş gücü ayarı olması iyi, toz haznesi büyüklüğü yeterli ve boşaltması kolay, fiyatı uygun olduğu için aldım, bozulana kadar kullanılır. Kasım 2021 de 539 liraya indirimde iken aldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2021
    Pratik

    Evimizde 14 günde bir büyük temizlik yapılıyor. Aradaki zaman zarfında oluşan tozları, kırıntıları almak için satın aldık. Sakin çalışıyor. Sesi az ve rahatsız etmiyor. Emme için ayrı, süpürme başlığında ayrı motor var. Emiş gücü olağanüstü değil ama bence yeterli. Turbo düğmesine basmak ihtiyacı hiç hissetmedim. Şarjının gitmesi de bizim kullanımız için yeterli. Bu süpürge sayesinde iki genel temizlik arasında da evi temiz tutmayı sağladık. Zarif görünümlü bir tasarımı var. Süpürme başlığı dışında iki tane aksesuar uç var. Duvar askısı sadece süpürgeyi tutmak için olduğundan bu iki ucu ve şarj adaptörünü ayrı bir yere koymak gerekiyor. Neticede ürüne 5 yıldız vererek abartmak istemem ama fiyat performans oranı nedeni ile 4 yıldızı kesinlikle hak ediyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer markalara fazla para vermeye değmez

  • Amazzon aracılığıyla, 20.09.2021
    Kalitesiz

    Temizlik sonrası cihazı kedi kumu ve parçaları geri püskürtüyor. Fiyatına göre iyi olabilir ancak temel fonksiyonu iyi bir şekilde yerine getiremedikten sonra evde sadece yer kaplayan bir fazlalık oluyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Johnson Fulmine 22 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Johnson Fulmine 22 V Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat