Singer M3205 Dikiş Makinesi Yorumları

Singer M3205 Dikiş Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2023
    Dikiş makinası

    sıngeri zaten biliyorum her zaman mükemmel bu üründe çok güzel çok memnunum teşekkür ederim alacaklara tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    fena değil

    Olumsuz yönleri: Kardeşimle birlikte annem için aldık. Genel özellikleri itibari ile memnu. Evde zaman değerlendirmek için iyi oldu onun açısından. Ufak tefek dikişler yapıp satıyor. Hoşuna da gidiyor para kanamış olmak. Ancak bu makinenin 4 adımda ilik açma özleliğini kullanışlı bulmadı. Tek adımda ilik açan makineler varmış. Tabii biz bunu bilmediğimiz için farketmedik bile bu özelliği. Sizin için de önemli ise belirtmek isterim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Dikiş makinesini anneme anneler günü hediyesi olarak almıştım. Epey aradan sonra kullanmaya başladım. Birkaç parça diktim. Durduk yerde bozuldu altına iblik topluyor dikmiyor, ilerlemiyor ne yaptımsa düzelmedi. Boşuna para vermişim resmen. Bir de sürekli iğne kırıyor. Aldığıma çok pişman oldum siz siz olun daha çok araştırarak alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2021
    .

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten mükemmel tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    On numara ürün

    Olumlu yönleri: görünüşü islevselligi her haliyle güzel bir ürün rahatca alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Memnun Oldum

    Olumlu yönleri: Singerin son dönem ürettiği kasalardan m3205 ve bunun türevleri özelliklerine göre farklılık gösterse de kasa olarak aynı tasarım yarım devir oluşuna rağmen birçok makineye göre seri ve sessiz ev kullanıcıları ve yeni başlayanlar için fiyatına göre ideal bir makine olduğu kanaatindeyim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2021
    süpeeer

    Olumlu yönleri: çok kullanışlı herkese tavsiye ederim.çok araştırdım.sonunda buna karar verdim sakal kesimi çok rahat.saç traşını denemedim.alacak olanlara tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 23.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iyi çalişyor biraz pahali ama

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2021
    Çok iyi.

    Olumlu yönleri: Saç ve sakal için ideal bir ürün. Çok iyi iş çıkardı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: evde dikiş dikmeyi çok seviyorum ve hobi olarak devamlı dikiş dikiyorum. Bu durum benim için tamamen hobi haline gelmiş vaziyette ve çok keyif alıyorum. Aslında çok kolay bi iş gibi gelmiyordu ama singer markasının bu makinasını denedim ve çok da hoşuma gitti açıkcası. çünkü tam istediğim gibi kullanımı var ve aşırı basitleştiriyor ki her şeyi pratikçe dikebiliyorum ve makinayı kullanırken zorlanmıyorum asla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Singer eski ve bilinen bir marka bu dikiş makinesi de benim ilk aldığım dikiş makinesi ilk kez kullanacağım için kaliteli bir marka almak istedim o yüzden singer tercih ettim. Çok kaliteli kullanım açısından da oldukça kolay olan bir makine. Ben profesyonel olarak dikiş yapamıyorum daha yeni başladım ve yavaş yavaş ilerliyorum o nedenle benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı rahatlıkla kullandığım kalitel kullanışlı ve uzun ömürlü bir makine almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    anneme aldık. çok memnun. paketleme güzel. kargo hızlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Hakkındaki inceleme videolarını izledim ve gerçekten başarılı olduğunu gördüm. Fiyat olarak da araştırma yaptığımda en uygun fiyata burada buldum. Sipariş verdim 3 gün sonra elimize ulaştı. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz ve memnun kaldık. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Kendi sitesinde stoğu kalmadığı için buradan aldım. Her yerde aradım. Gerçekten çok iyi dikiyor. Önceden bir araştırma yaptım her yerde bu modeli övmüşler. İkinci el almak istemedim. Fiyatı çok iyi yorumlarda fazla diyenler olmuş. Dikiş dikmeyi bilenler için çocuk oyuncağı. Yeni öğrenenler için de ideal bence. Ben çok memnunum ip koparma takılma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Kargo konusunda çok hızlıydı firma ve paketlemedeki özen için teşekkür ederim. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle sancaklı makina!!! ürün ayrı güzel mağaza zaten apayrı güzel. makineyi bilmem ama mağazaya kefilim perşembe gece sipariş verdim cuma öğleden sonra ürün elime geçti. kutudanda hatrı sayılır hediyeler çıkıyor :) hediyeler için güzel notları için mağazaya teşekkürlerimi sunuyorum... herşeyiyle mükemmel kaliteli bir mağaza. ürüne gelirsek daha önce hiç dikiş makinası kullanmamamıza rağmen kitapçığından okuduğumuz kadarıyla hemen dikişe başladık.. elime dikiş makinası geçti ama hediyelere daha mutlu oldum mağazadan daha memnun kaldım teşekkürler sancaklı makina

  • Trendyol aracılığıyla, 11.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Makinede herşey gayet iyi olması gerektiği gibi. Mağazanın hızı ve ürünü paketlemesi çok iyi. kaliteli bir alışveriş oldu.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye aldım çok memnun ben anlamıyorum ama her türlü kumaşı rahatlıkla diktiğini söylüyor tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğimden çok daha kaliteli ve çok fonksiyonlu bir ürün. Esnek dikiş özelliği olması bir avantaj. Bu özelliklere ve kaliteye sahip singer makineler arasında fiyat olarak en uygun olanı. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten mükemmel ötesi. çok pratik hiç dikiş bilmeyen makine bilmeyen biri kolaylıkla kullanabilir ve çok hızlı kargo 😍 cuma sipariş ettim pazartesi elimdeydi.. Çok teşekkürler ❤

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Siparişi verdiğim gibi kargoya verdiler. Çok güzel paketlenmişti. Çok guzel bir ürün fonksiyonları cok iyi. Gürültüsü yok. Ev için orta seviyede kullanacaklar için ideal.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Singer M3205 Dikiş Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Singer M3205 Dikiş Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat