Fakir Herbal Joy 1200 W 1.0 lt Demleme 1.0 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz Yorumları

Fakir Herbal Joy 1200 W 1.0 lt Demleme 1.0 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    Kullanışlı

    Ürünü iş yerime aldım. 16 dakika modunda demlediği çayı beğendim. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016

    16 dakikalık çay demleme süresinde bile çay demlenemiyor.Çiğ kokuyor.Cihazda 16 dakikalık süre yetersiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    Facia

    Iki kez çay demledim. Hayatımda içtiğim en kötü çaydı ikisi de. Bir kere çayı demlemiyor adeta haşlıyor. Bir ikincisi çau en altta biriktiği için su ekleme imkanınız yok. Yani sıcak suyla çayın demini ayarlamak isterseniz kettledan su almanız gerekiyor. Bitki çayı yapmadım henüz ama onun da iyi olacağını sanmıyorum. Kutusunu atmamış olsam direkt iade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2015
    kullanımı pratik

    kullanımı çok rahat, suyu ve demlik poşeti koyup, demlenme süresini ayarladıktan sonra gerisini makine hallediyor. en fazla 1 litre çay hazırlanabiliyor, bir seferde 3-4 kupa çay çıkıyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2014
    Bitki Çayı vazgeçilmeziniz ise kaçırmayın.

    Ürün gayet şık duruyor. Su doldurma yeri cezbetti resmen beni. Demleme yapılacak üst kabın plastik olması üzücü cam olabilirdi, ama içerisindeki çelik filtrenin delikleri çok küçük dolayısıyla çaylar suya geçmiyor. Demlendikten sonra (2-16 dk ayarlayabiliyorsunuz) bir aşağıya cam kaba geçiyor çayınız. Burada da 1 saat boyunca sıcak tutması çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2014
    kaliteli

    ürün çok güzel çok kaliteli, teknolojik olarak mekanizması harika calışıyor,sadece tek bir kusuru var belkide kusur sayılmaz, su haznesi az oldugu için çıkan çay en fazla 2 kişilik yani toplasan 4 belki 5 bardak çau çıkıyor içinden. 2 kişilik aile için uygun..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Herbal Joy 1200 W 1.0 lt Demleme 1.0 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Herbal Joy 1200 W 1.0 lt Demleme 1.0 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat