Fakir Dematic 1500 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz Yorumları

Fakir Dematic 1500 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.02.2019

    10 yıl önce hediye geldi bu ürün. 3, 4 defa kullandık. Koku vardı. Geçer dedik geçmedi. 3 yıl önce iş yerimde kullanmak istedim. Aynı koku. Bu hafta tekrar kullandım aynı koku. Limon tuzu ile kaynattım. Yine koku gitmedi. Anlayacağınız sistemi istediği kadar güzel olsun, çayda plastik kokusu olduktan sonra benim için hiç bir ehemmiyeti yok!

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Gayet güzel

    3-4 senedir kullanıyorum.Bir kere on numara alet. Demlik sıcak kalmıyor denilmiş; ben hiç ağzımı yakmayan çay içmedim. Altına su eklediğinizde demliği biraz çevirirseniz su tekrar demliğe gitmez.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2016
    Mükemmel bir ürün

    Mükemmel bir ürün, göreni kendine hayran bırakıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Çayı kendi kendine demleme özelliği çok güzel. Vaktinizi başka şeylere harcayabiliyorsunuz. Fakat bir kokusu var.Ama merak etmeyin bir kaç çay demlemeden sonra koku gideriliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    ÜRÜNÜ UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM.MEMNUNUM.YALNIZ SON AYLARDA 7 VEYA 8 NCİ KULLANMAMDA DAİRE DIŞINDAKİ ANA SİGORTANIN ATMASINA NEDEN OLUYOR.GEREKÇESİNİ ÇÖZEMEDİK.NE YAPABİLİRİZ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2011
    pişman olmazsınız

    ürünü 10 gündür kullanıyorum, çok kullanışlı, güzel bi ürün. çayıda gayet demli ve lezzetli... olumsuz yorumların sadece ağız kısmından su akıtma bölümüne katılabilirim.. bunun dışında fiyat performans bakımından harika bir ürün diyebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2011
    Kullanışlı....

    Çalışan hanımlara önemle tavsiye ederim. Akşamdan suyu ve çayı koyup, sabah kalktığınızda düğmesine dokunmanız yeterli. Siz hazırlığınızı yaparken o çayı kendi kendine demlesin. İlk kullanımlarda hafif bir koku oluyor ama zamanla geçiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2010
    praik kullanımlı

    ürün çok güzel. altına suyunu üst kısmınada çay koyun ve rahatınıza bakın kendi kendisine demlesin.otomatik sıcak tutma moduna geçsin.eğer çay makinesi alacaksanız mutlaka bunu alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2010
    TAM ÇAY MAKİNESİ

    ÜRÜNÜ ALALI 4 ay oldu. ürün mükemmel demliyor. tek eksi yönü demliği çayı koyarken akıtıyor. her güzelin bir kusuru olur. ALTINA SU EKLEMEK İÇİN DEMLİĞİ YERİNDEN SOLA DOĞRU BİRAZ ÇEVİRİNKİ, DEMLEMEYE DEVAM ETMESİN. tavsiye ederim herkese

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2010
    harika ürün

    fakirin aynı ürününü bu yaz aldım ve oldukça memnun kaldık kendi kendine demleme yapması büyük kolaylık herkes gönül rahatlığıyla bu ürünü alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2009
    mükemmele yakın

    çok kullanışlı bir ürün hele sabahları 5-6 kişi çay içiyorsanız. çünkü çayı bol demlemeniz halinde işe yarıyor bu alet. kesinlikle çok pratik. üstü porselen olduğundan dem ayrı bir lezzetli oluyor. görünüş çok şık. ilk aldığınızda 2-3 kez içtiğiniz çayı içmeyin. teşekkürler hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    ZAHMETSİZ ÇAY DEMLEME

    Çay makinesi çok güzel ama çalışma sistemini anlamak için bir iki kere çay demlemk lazım birde çay demlendiğinde demlik kısmını saa veya sola çevirmek lazım yoksa demlemeye devam ediyor vesu haznesine demlenmiş çay dökülüyor bna dikkat ederseniz ürün gerçekten güzel birde kullanmadan önce su haznesini en az 3 kere kaynar su ile yıkayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2009
    tek kelimeyle mükemmel

    3 ay önce aldım ve muhteşem. Çayı başka yerde içemiyorum.Bende ne ağızı akıtıyor nede başka problem var.Alt tarafınada su eklenebiliyor demlemeden sonra.Üst porseleni yuvasına oturtmadığınızda aşadaki su aşada kalıyor isterseniz azına kadar su doldurun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2009
    5 dk da çay keyfi

    bu ürün harika öncelikle 5dk da çayınız hazır isteseniz su ısıtıcı olarkta kullanabilirsiniz yani beş dakikada çay ve kahveniz hazır bence beklemeyin hemen alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2009
    yılın ürünü

    Eğer demliğin ucu, çayı doldurduktan sonra damlatmayacak gibi ayarlansaydı bence yılın en süper ürünü seçilirdi. Çayı çok seven biz Türklere sunulabilecek daha uygun bir ürün olamaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2009
    tavsiye etmiyorum

    su kaynadıktan sonra suyu belirli bir sıcaklıkta tutuyor ama persolen demlikteki çay için yeterli buharı sıcaklığı oluşturmuyor,iyi demlenmemiş ve kaynar olmayan bir çay ortaya çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2009
    tavsiye ederim

    Çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. İlk zamanlar biraz o plastik kokusunu gidermek zor oluyor ama bir kaç kullanımdan sonra normale dönüyor. Çay demlemek tarih oluyor özellikle çayı yavaş yavaş demlemesi lezzetli yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2009
    leziz çaylar:)

    bu ürünü tv de gördüm ve buradan aldım.hem 8 mart hediyesi oldu hemde leziz çaylar içer olduk:) kullanışlı ve pratik tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2009
    bence gayet kullanışlı bir ürün

    çay makinesi dedinmi bence verdiğin parayı haketmesi için otamatik olarak demleme yapması gerekir. Aynen bu üründe olduğu gibi yoksa diğer ürünlerin çaydanlıktan ne farkı varki ocak yerine elektrikle çalışıyor olması sadece bu. fakat fakirin bu ürününü rekklamlarda gördüğüm anda almaya karar verdim. çalışan bir insan olarak akşamdan demlikğe çayı koyup bırakıyorum ve sabah kalktığımda sadece önünden geçerken dümesine basmam yetiyor. Ve Çayım Hazırrr.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2009
    kullanışlı değil

    öncelikle demleme yaptıktan sonra , su kabına su ilave edemiyorsunuz, belli bir seviyenin üzerine çıkan suyu tekrar demliğe aktarıyor. bu seviyenin altındaki su da kalabalık bir misafirinize yetmeyeceği için , ayrı bir çaydanlıkta su kaynatmak zorundasınız. ayrıca demliğin ağız kısmı çok kötür, çayı bardak dışına da akıtıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Dematic 1500 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Dematic 1500 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat