Fakir Legend Glass 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox Yorumları

Fakir Legend Glass 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2018
    Teşekkürler

    Ürünün satış öncesi ve satış sonrası her türlü destekte bulundular. Ürün arıza çıkardı ve garantiden daha iyisi ile değiştirildi.

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2018

    urun cok guzel. kullanisli

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    hızlı kargo

    arkadaşlar ürün gayet kaliyeli ilk bakista olumsuz bir yanı yok..olumlu yanları ise ısıtıcı kısmın ayrıca kapagı var ve demlik kapağıda kilitlenebiliyor..kaba saba bir ürün degil ortalama ölcülerde..genel anlamda şık ve ergonomik bir ürün..

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2017
    Cok begendik

    Simdiye kadar gordugum en ozenli paketleme oldugunu soyleyebilirim:)) urun zaten cok kaliteli. Fakir aldigim icin memnunum. Baska markalari 2-3 yila kalmadan attik daha once.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli malzeme, sağlam, şık, iyi çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2014
    adamlar yapmış

    Diğer iyi markalar ile fakir legend modeli arasında gidip geldim. fakat bu ürünü aldığım için çok memnunum. çok doğru bir karar vermişim. çelik kalitesi çok iyi. içindeki demliği de komple çelik. düşünmeden alın. diğer markaları hiç düşünmeyin. hele plastik hiç almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2013
    Çok kaliteli

    Çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Her an elimin altında. Fakir marka olduğunu her anlamda belli ediyor. Umarım ömrü de uzun olur. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2013
    ürün, kullanışlı, pratik, teknolojik bir ürün

    Ürünü Anneler gününde aldım..bazı cay makinelerinde kaynatma pozisyonundan sonra el yordamıyla demlemeye geçiyor bunda o kompact tasarlanmış, çabuk kaynıyor, enerji tasarruflu mavi ve kırmızı ledler ayrım içim iyi düşünülmüş iyi su kullanırsanız iç aksamda pudralaşma olmuyor yeni olduğu için fazla bir negatif yönü yok gibi duruyor..tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2013
    şık , kaliteli , kullanışlı , makul

    Ürünü şık , kaliteli , kullanışlı , makul olarak özetleyebilirim. Fakir marka ürünlerde tereddüt etmiyorum. Birtek katı meyve sıkacağını beğenmedim... tost makinesi filan olsun gayet güzel ürün yapıyor adamlar kalite konuşuyor :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Legend Glass 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Legend Glass 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat