Samsung Galaxy M51 128GB 8GB Ram 6.7 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy M51 128GB 8GB Ram 6.7 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(2223 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    1yıl kullanım sonrası yorum yapmak istedim, öncelikle bataryası gercekten çok iyi sürekli elimde telefon olmasına rağmen sarj sıkıntısı çektiğim gün sayılıdır. Şarj aletinin yerini unutuyorum arada. Telefon ilk aldığımda çok akiciydi simdi arada ufak takılmalar yapıyor telefon donmuyor ama bazen chrome gibi uygulamalar donuyor. Yine de şimdilik çok can sıkıcı bir durum değil. Ben baya bir hafızasıni doldurdum ondan kaynaklı da olabilir. Kameraya gelince ön kamera çok iyi değil ama iş görür benim telefonda flashli cekimlerde kırmızı cekiyordu suratımı çok üzülmüştüm ama sadece karanlıkta az ışıkta oluyor arada iade etmedim. Video kalitesi berbat telefonun en sevmediğim ozelligi o belki düzeltecek bir ayarı ya da uygulama vardır ben cok ugrasmadim. Arka kamera performansı ise gayet güzel bir çok özelliği var gece modu makro gibi. Benim beklentilerimi karşıladı aldığımda fiyatı da uygundu ufak tefek şeyler dışında memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    3600 ve saat hediyeli almıştm şuan 3 katı olmuş ama kesinlikle hakkediyor. piyasada böyle telefon yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve memnunum. Ön kamerası harika değil. Whatsapp Instagram gibi uygulamalarda aşşırı yakın bir çekim yapıyor yani güzel çıkmak imkansız :) Arka kamerası başarılı. Şarjı ilk zamanlar 3 gün gidiyordu şu an yine 1.5-2 gün gidiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.04.2022
    ÜRÜN

    Olumlu yönleri: 4 DÖRTLÜK BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2022

    Olumlu yönleri: Telefon çok güzel harika çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022
    Çok güzel alış veriş oldu

    Olumlu yönleri: Hamdolsun çok güzel bir alış veriş oldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    işim gereği (eksper) gün içinde sürekli (ortalama 200 civarı) fotograf çekip navigasyon kullanıyorum. mail gönder, web kullan, konuş vs. derken aksam eve geldiğimde %40 civarı pili kalmış oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğimden guzel bir telefon jarz sıkıntısından bikanlar mutlaka denemeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ocak ayinda almıştım Hepsiburadadan ve pişman olmadım. Çok incelemiştim. Benim için kötü yanı parmak izini bagzen algılamıyor. Eski telefonumla kiyaslarsam çekim gücü düşük, fakat eski telefonum çekim gücü acayip farklıydı. Onun dışında 10 üstünden 10

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bataryasının büyüklüğünüden dolayı ağır bir cihaz. Oyun, film için ideal ekranı var. Kamerası çok iyi çekmiyor. Telefonu sürekli kullanmayan bir insan için 2 gün rahat giden şarjı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    M51 çok araştırarak düşünerek almaya karar verdim kardeşim kullanıyordu o tavsiye etti 7000mah batarya çok iyi benim için gayet güzel ekranı büyük her işlemi mi rahat yapıyorum bir şarjla 4 5 gün kafam rahat daha 2.şarjı yaptım kesinlikle tavsiye ederim işlemcisi kamerası şarjı mükemmel vurarak açma yerine orta da diğer modelleri gibi bir tek Basma düğme yeri olsa iyiymiş 10 numara telefon 128 GB hafıza 8 GB Ram fotolar güzel ön arka kamera iyi gelen arama aradığında ses ortam ses hepsi başarılı daha tanıyacağım üst sekmentlerden çok çok iyi araba parası verip almaya gerek yok buda fiyat olarak çok ucuz değil kalitesi hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü almadan önce çok araştırdım ve özellikle olumsuz yorumlara baktım. Wifi de sorun olduğu ,ürünün kalın ve ağır olduğu söyleniliyordu. Bazıları kamerayı beğenmemiş. Bazıları ekran yenileme ve arka kapağını ama ben samsung galaxy s5 kullanıcısiyım. Ürünü tuttuğumda sanki yıllardir kullanıyor gibi ne ağır geldi nede büyük. Gayet güzel ve zarif. Batarya ilk geldiğinde yüzde 55 ti sabah saat 11 den akşam 20:30 kadar hiç durmadan kullandım. Android 11 sürümünü yükladem. Bütün programları yükledim. Yani denedim her şeyi süper. Bu arada şarjımda 18 kaldı. Herkese tavsiye ederim. Özellikle eski model telefon kullanıyorsanız şunu diyeyim trenden hızlı trene binip tek durak ve yakıt takviyesi yapmadan 1200 km gitmek gibi birşey.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kalitedeki ıphone bunun 2 katı fiyatında bu fiyata alınabilecek bir kaç telefonlardan alan pişman olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata çok iyi. biraz büyük sadece ben iphone 5s den geçtiğim için

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bir telefon çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İşlemciden kameradan pek anlamam zaten öyle telefon deliside değilim. Önceden günde 2 kere şarj eden biri olarak bataryası çok çok iyi, dolu dolu 2 gün kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyat aralığındaki en iyi performansli telefon .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kameranin ışık dengeleme sorunu var. Onun haricinde iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ve orijinal gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    BU FIYATA ALINABILECEK EN IYI TELEFON. KAMERASI SUPER BATARYA SUPER EN AZ 2 GUN GIDIYOR. ISLEMRI RAM SUPER HIZLI DAHA NE OLSUN. HIC DUSUNMEDEN ALIN

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy M51 128GB 8GB Ram 6.7 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy M51 128GB 8GB Ram 6.7 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat